Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaciyorum kizlar cok duygulandim kotu oldum yaaa size iyi sohbetler
ay ben yerim onun yumuk yumuk ellerini canım benim
kız okyanusum vildoş kayıp senin haberin varmı neden gelmiyor 2 gündür meraktan çatlıyom haber vermeden gitmezdi hiç :çok üzgünüm:
çitosum valla haberim en yok en son c.tesi girdi biras temizlik yapıyodu yinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugün kızın d.günüydü okulda kutlucas diyodu belki ona hazırlanıyoduryerimsenibenyerimseniben
güle güle bircancım kendine ve bebişe iyi bak:a015:kızlar ben çıkıyorum kendinize bebeklerinize iyi bakın öptüm hepinizi...
slm dilnurum hg canım nasılsın böğüünŞenizSlm kızlar ben geldim umarım hepiniz iyisinizdiryerimseniben
Nasıl olayım canım ya idare ediyorum işte yanlız vildan yine yok kederlendimslm dilnurum hg canım nasılsın böğüünŞeniz
iyilik canım senden nbryerimsenibenslm nbr dılnur
ıyyy iğrenç geçenlerde bizim çalıştığımız fırın vardı müşterinin biri aldığı ekmeğin içinden böcek çıkmış bize şikayete gelmiş kociş açtı telefonu ağzına geleni söyledi o fırınla çalışmıyor artık o günden sonra bende yediğimiz ekmekleri inceliyom içinde bişey varmı diye sengözlerimebaksanabbende aynı valla geçen fırından ekmek aldım içinden kıl çıktı ogünden beri tiksindim kendi ekmeğimi kendim yapıyorum
şimdide hem ekmek yapıp hem sizle konuşuyomkaydirigubbakcemile3