Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
gunaydın herkeseee esimle barsıtık ve 1 hafta tatıle cıktık gece donduk bunu sızlerle paylasmak ıstedım
günaydın selra hg
hb citos.sana bir sey soracagım benim kahve rengi akıntım var adet olacakmısım gibi ama 3gündür hala kanama olmadı.adet oluyorumdur ben herhalde demiiiisenağlama
gününmü geçti canım
gecen ay 26sında adet oldum 15 gün öncede catlatma ignesi olmustum.adet günüm tam aslında ama adet olamıyorum.adetin 2.günü doktora gitmem lazım gideyimmi bilemedim:çok üzgünüm:
sagol hakcacım görüsürüzselracım hg...
kızlar ben şimdilik çıkıyorum
daha sonra girerim.
kendinize iyi bakın.görüşmek üzere...
gecen ay 26sında adet oldum 15 gün öncede catlatma ignesi olmustum.adet günüm tam aslında ama adet olamıyorum.adetin 2.günü doktora gitmem lazım gideyimmi bilemedim:çok üzgünüm:
selracım hg...
kızlar ben şimdilik çıkıyorum
daha sonra girerim.
kendinize iyi bakın.görüşmek üzere...
bence bir iki gün daha bekle olmazsa test yaparsın olmazsa öyle git doktora belki hamişsindir yerini falan temizliyordur canım
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
tunaydinn arkadaslar nasilsiniz
günaydın rufeydacım hg canım bizden iyilik sen nasılsın:lepi:
sana afiyet olsun canım bir yaramazlık yokkaydirigubbakcemile2iyiyim canım bende sagolm yeni uyandım kahvaltıya misafirim var bi yandan sofra hazırlıyorum bi bakayım dedim keyifler nasıl diyehihoyyyt