- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
hayırlı işler canım kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
amin canım hayırlı gün olsun işallahh.
valla kriz iyice belimizi büktü..
herkeze hayırlı iş bol kazanç olsun.bu işler zincirleme canım..:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı işler canım kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
sorma günler geçmiyor. Allah sağlık versinde onlar iyi olsun biz ne yapalım kontrol günümüzü bekleriz. gitsek neden geldiniz demezler herhaldekaydirigubbakcemile3
darısı en yakın zamanda sağlıkla sizlerin başına inşallah.:Saruboceq:
amin canım hayırlı gün olsun işallahh.
valla kriz iyice belimizi büktü..
herkeze hayırlı iş bol kazanç olsun.bu işler zincirleme canım..:lepi:
yadelden bir haber yok değil mi? nette en yakın zamanda bağlanır inşallah.
yasemende öyle inşallah en yakın zamanda aramıza dönerler.
ewet canım kriz ortalığı mahvetti Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
işlerin tadı yok :çok üzgünüm:
bizimde kendimize ait marketimiz var canım eşimle beraber çalışıyoz elemanlar yardımcı oluyor ben yorulmuyorum canım şakkıdıcanım sizin iş ne üzerine????hamilelikte çalışıyormusun??
bizimde kendimize ait marketimiz var canım eşimle beraber çalışıyoz elemanlar yardımcı oluyor ben yorulmuyorum canım şakkıdı
malesef enson geçen hafta görüştük yadelle onuda çok özledik
yasemenden ne zamandır haber yok :çok üzgünüm:
gıda işindeyken hergünüm marketlerde geçiyordu..okadar bıkmışım ki şimdi heççç markete gitmiyorum vallaaa<....market işide çok yorucu.gece gündüz tatil yok..çok rekabett var...valla ben kurtuldum diyorum çok şükürrkaydirigubbakcemile2
nebilim ben cok bıkmıştım..
hayırlı işler olsun..bu büyük marketlerde çok bozuyo işi dimi..
yasemende iş bakıyordu,sanırım işe girince aramıza döner,ya daen yakın zamanda evlerinden bağanırlar internete.
slm kızlar ben geldım
bu krizde iş bulmakta mesele Allah yardımcısı olsun yasemenin
sen evinde yemek yapmıyormusunda markete gitmiyon hıııısengözlerimebaksanab
slm kızlar ben geldım
iyidir bende dün girmedim hiç temizlik vardı evde vaktim olmadı zaten hafta sonu kimse olmuyor doğru düzgün herkes bitarafa gidiyorslm nbr cıtos bayadır denk gelemdık bedne erken kalktım guya ders calışmam lazım biraz calışıyım dedım daha kapak açmadım ya.yürüyüş yaptım birazcık salonu düselttım 1saat calışssam öğlen yemegı derdı var .24 gun var hemen gecer inş...
dun kımse yoktu ya okadar girdım
slm nbr cıtos bayadır denk gelemdık bedne erken kalktım guya ders calışmam lazım biraz calışıyım dedım daha kapak açmadım ya.yürüyüş yaptım birazcık salonu düselttım 1saat calışssam öğlen yemegı derdı var .24 gun var hemen gecer inş...
dun kımse yoktu ya okadar girdım
haklısın bende artık girmem hsonalrı ozaman:)nesye cnm ben kaçıyım ders calışcam azcık öptüm seniı