Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kıslar bısı sorcam rahım fılmı cekıldıkten sonra ağrı oluyomu
bu ay çok hamiş varmış. hadi darısı başımıza kızlar
kuzummmmm iyiyim .ama çok tembel oldum sürekli uyuyom ya.ve halsizlik var bende kafamı kaldıramıyom hep aklımdasınız.sabah bi girdim erken kimse yoktu sonrada hep yattım.teyzesi bu nohutum hep uyutuyo beni sırnaşık şeysırnaşık şey sen nasılsın bakalım ösledim yawwww ŞenizŞeniz
kıs aklını başına al uyuma aç gözlerini:1shok:
kaynana bu gelin uyuyo ne kendine bakabilir ne bebeğe derde yılın 12 ayını sende geçirirse karışmam haa uyarmadı demea.s
uyumaya devam edersen şom ağızlı vildan dediydi dersin ahanda buraya yazıyom:1closedeyes:
oğlumada bakmıyo perişan oldu yavrım demesin kaynanan sırnaşık şey
günaydın kızlaaar .bu ay tüp bebeğe başladım.6. günümdeyim.26 şubatta yumoşlar toplanacak.allah hepimizin yüzünü güldürsün...
şimdi sizin 9 ay dinlenmeye ihtiyacınız var ondan sonra uzun mesafe maratona katılacaksınız
koştur allah koştursırnaşık şey
ay yyy canım çok haklısın .şimdiden diyo zaten bu yıl geldik seneye gelmeyiz artık diyodu ama şimdi bebiş olcak ya.yine gelceklermiş.şimdiden soruyo doğum ne zaman olur diyeee. ayyy bayılcam ben .yılın 12 ayı kaynanatörü görmekten bebekte ona benziycekkk delikafaduldendelikafadulden eneaammmmm korkiyommmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerde oturuyorlar?merak etme.erkek olursa benzeme şansı çok az.erkekler anne tarafına benzer.genlerle alakalı bir şey bu.ama kız olursaaaaaaaaaaaadelikafadulden
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın
Evet canım sadece hamile olduğunda kabarıyomuş bende vildandan duydumhb naber kısmecıkelr yokmus.
napıyorsun dilnur bu ay heyecanlı değilim ya yumurtlama gunlerını kaçırdıgım için:))
ne dıcem su karbonat testı ılkkes duydum normalde kabarmıyorda sadece hamillerdemı kabarıyrmus gende merak ettım ben 1 hafta sonra denıcem ya ilğincime gitti