Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoş geldin canım
ilk önce ameliyat ol zaten göz ameliyatları bildiğim kadarı ile okadar çok zor olmuyorsonra bebeş için çalışırsın

lazerle olmak istiyorum anestezi falan olmasın diye burda da yıok galiba istanbulda olcam ama oraya da git gel derken biraz zaman geçecek o yüzden kararsız kaldım tavsiyen için teşekkür ederim:uhm:

hoşgeldin şükür kavuşturana canikom
lazerle olmak istiyorum anestezi falan olmasın diye burda da yıok galiba istanbulda olcam ama oraya da git gel derken biraz zaman geçecek o yüzden kararsız kaldım tavsiyen için teşekkür ederim:uhm:
canım bir an önce ameliyatını ol ki bebişe vakit kalsın

beryalcim sen nasılsın canım
bebişin nasıl

bebiş mi ne bebişi kız :1shok::1shok::1shok: bu nohut sapık oldu çıktı başıma.burdaki tüm teyzelerine asılıyo .nilüfer teyzesi ona çapkın ördek diye isim taktı :jeyyar::jeyyar:

kız ben soyguncuyu desteklemeye gidecektimya bankanın önüne kuzenle birlikte sonra vaz geçtik dayak yeriz diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kız allah ne etsin seni.ne işin var otur poponun üstüne .evinin kadını ol bakim :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey

beryalcim bana demişsinya glokafaj kullan diye ben kullanıyorum zaten artı dietisyene gittim 2 ay önce 14 kilo verdim o ara şimdi halen kullanıyorum ama boğaz durmuyor ondan veremiyorum benim profilde görmedinmi resimlerimi tombiş gelindim kız ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…