hoş geldin canım7 aylık evliyim eşimle bebek istiyoruz ama öncesinde küçük bir ameliyat olmam gerekiyo büyük bi sorun değilmiş galiba göz yaşı kanalı tıkalıymış önce ameliyat mı olsam çocuk mu düşünsem bilemiyorum ne yapmalıyım sizce ?
kız ben soyguncuyu desteklemeye gidecektimya bankanın önüne kuzenle birlikte sonra vaz geçtik dayak yeriz diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyy evet ya şimdi izliyorum bende çok şaşırdım ama dikkatli ol toprağım .
slm hoşgeldinslm kızlar
slm hoşgeldin
nasılsın canımh.b.canım
nasılsın canım
tşkler canım bende iyiyimsağol canım iyiym sen nasılsı
tşkler canım bende iyiyim
hayır canım yok senağlamacanım senin bebiş varmıydı
hayır canım yok senağlama
senin varmı bildiğim kadarı ile yoktu seninde demi
hoşgeldin şükür kavuşturana canikomslm kızlar
canım bir an önce ameliyatını ol ki bebişe vakit kalsınlazerle olmak istiyorum anestezi falan olmasın diye burda da yıok galiba istanbulda olcam ama oraya da git gel derken biraz zaman geçecek o yüzden kararsız kaldım tavsiyen için teşekkür ederim:uhm:
beryalcim sen nasılsın canım
bebişin nasıl
kız ben soyguncuyu desteklemeye gidecektimya bankanın önüne kuzenle birlikte sonra vaz geçtik dayak yeriz diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin şükür kavuşturana canikom
canım bir an önce ameliyatını ol ki bebişe vakit kalsın
bebiş mi ne bebişi kız :1shok::1shok::1shok: bu nohut sapık oldu çıktı başıma.burdaki tüm teyzelerine asılıyo .nilüfer teyzesi ona çapkın ördek diye isim taktı :jeyyar::jeyyar:[/QUOTE
eeee büyüdü artık asılır tabi
napsın her tarafı teyze dolu
yerim ben o çapkın ördeğimi:CüvCüv:
bende öyle yaptım gari oturuyorum popomun üstüne evden ve pcmin başından gitmiyorum :roflol::roflol:kız allah ne etsin seni.ne işin var otur poponun üstüne .evinin kadını ol bakim :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey
dyd canım rahatsızlığın bellimi
ben pkoluyum bende tedavi görüyorum olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?