canım ben bunu google den girerek buldum kürtaj tecrübesi yaşayanları da yazdım çıktı bi dene görürsün dene haber ver yerimseniben
canım üzülme allahtan ümit kesilmez.bizim bi komsu var ilk cocukları büyüdükten sonra ikinciyi düsünmüsler 7 sene olmamıs gitmedikleri dr kalmamıs kullanmadıgı ilaç kalmamıs hatta psikologa bile gitmiş sonra artık bigün demişki amaan olmuyo ne yapim allah kızımı bana bagıslasın artık ümiti kestigi anda hamile oldugu ögrenmiş üzülme iyi düsün iyi olsun eminim esinde sana destek veriyodur hepimiz aynı durumdayız üzülme canımkızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.
beklemek zor ama bence cok iyi olacak sonuc insallaahkızacaksınız biliyorum ama ya çatlıycam resmen ya beklemek ne zor şeymiş
mavi gözlü iklimtuana hoşgeldiniz günaydınlar
mavi gözlü iklimtuana hoşgeldiniz günaydınlar
slm mavcişş hg cnm nbrr bende gitmedım bu gun işee ektım....kaydirigubbakcemile2
günaydın cicimmm... bi bakıp kaçıyım dedim ooooo kaynıyo burasıı
cnm allahtan ümit kesilmez
peki siz niye bu zamana kadar tüp bebek denemediniz
evet cnm beklemek çok zor gerçekten
ama allahtan bura varda biraz olsun zaman geçiyo
inşallah cnm valla seni üzmek için söylemedim....banada öyle olduğu zaman ben adet oluyorum ....yani hani soruna cevap vermiş oldum ....bide her bünye bir değilki cnm hiç belli olmaz
kıslar kahvaltı molası veriyomcokacimcoook
acıkan varsa gelsin litfen kapım herkeşe açıkalkisalkisalkis
sllm topiğin en guzel anneleri ve anne adayları nasılsınızz
kızlar günaydıınnn hepinize ya korkuyorum galiba kırmızı kartı görücem yarın
günaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
günaydın cnm nasılsınnn
maviş ben stajerım yaaaa ondan cnmmm ..
günaydın hoşgeldin nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?