Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:ecrin_bebek: he valla benim herif kafayı yedi biz bu balıkları ne yapıcaz kaç akvaryum yapıcaz daha diyor valla bu gidişle canım bizim bayağa büyük bir akvaryuma ihtiyacımız var bizim balıklar akvaryuma büyük gelmeye başladılar

valla gülüm olmazsa bende pazar günü camları sileyim diyorum bir yerden başlamam lazım benimde
:ecrin_bebek:

inşallah canım hayırlısı saol ilgin için

hee minişin annesi geldin cnm
sırada diloş teyse ve rufeyde teyse var
bakhele nohut üçüde bursalı benim bulunmaz bursa kumaşlarım:roflol::roflol:

günaydın cnm geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur iyi bişey vardıryerimseniben
sabah bende kendimi kötü hissetim ama ümitlenmek istemiyorum tabiki
ayy saol canım insallah kötü bişey değildir

günaydın canımmmmm
ne zaman adet olman gerekiyordu??[/QUOTE]

canım günaydın gecen ay 15 de oldum ama düzensiz olduğu için 15 ile 19 arası bekliyom

oyyyy tamam teyzoş mest ettin beni .git bakalım dedeşimede çok selam söyle .öpücüklerimden götür ona ki tamamen iyileşsin .Şeniz

canım ohhh ohne güzel torunlar çoğaldı ne güzel .benim nohutum doğsun bakacak onlara teyzesi.
bu arada nohut olan balığımıza iyi bak.

Bursa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar,
Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar,
Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar.

Bursa Dağlarında Gezer Bir Ceylan,
Yavrusunu Kaybetmiş Ağlıyor Yaman,
Yarimin Derdine Bulmadım Derman:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: demin çay demlerken bu türküyü çığırıyodum
urfanın etrafı dumanlı dağlar değilmiydi yaffsırnaşık şey ben kendime uyarlamışım:roflol:

osmaniyecim kıs arada banada öyle oluyo bak bide içinden cımbızla et koparıyolarmış gibide oluyomu

ben öyle olunca ya ertesi gün yada aynı akşama adet oluyom cnm

hoışgeldin canım benim a.s.
gülüm benimde 2 ay önce öyle olmuştu iş yerindeydim sanki bir anda biri iğne batırdı ama sağlam bir iğne oturduğum yerden fırladım resmen ama 1-2 saat sonra regli olmuştum korkma canım belkide öyle bir şey olacaksındır
kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyorum tek tek hepinizi
güle güle :a015::a015:
toprağım söyle o nohutmuza fazla hareket etmesin kız valla bizim nohut geçen gene firar etmiş bende bu olmıyacak dedim yavruluktan normal yavru akvaryuma koydum görsen büyümeyede başladılar sen merak etme noıhutuna iyi bakıyorum tatlı kuşum

kızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.

osmaniyecim kıs arada banada öyle oluyo bak bide içinden cımbızla et koparıyolarmış gibide oluyomu

ben öyle olunca ya ertesi gün yada aynı akşama adet oluyom cnm

hayırlısı olsun canım inşallh kötü bişey degildir ara ara sızlamalar oluyo simdi öglen arası esim gelsin onunla bi acile gidelim bakalım bizim buranın sularında mikrop varmıs acaba ondanmı diyoz bi tahlil yaptırayım bakalım hiç böyle basıma gelmeyince telas yaptım

kızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.

kuşum sakın umudunu kesme bizim burda 10 seneden sonra bebeği olanlar var allah büyük hiç bir şekilde üzülme allah bize bu hayatta bir şekilde sınama yerleri ve zamanları veriyor emin ol ki buda bir sınamadır. allah büyük canım benim

gunaydın hemşom vildoss saol bacım
beryal sağol cnm benden ondan alıcam
escales kız sen hamişmisin
kızlarrrr burdakı dr kullanmana gerek yok hamile kaldıktan sonra fayda etmez dedı istyersen kullan dedı ist bayan drumu aradım kadınn kullan mutlaka dedı off.. kullanıyım demı kızlarrr.
birde kadın dedıkı hamiş kalmadan evvelkı kullandıgın ilçalar bişey yapmaz dedıııııı ..anacım her kafadan bir ses cıkyıorrrrrrrrrr

cnm allahtan ümit kesilmez
peki siz niye bu zamana kadar tüp bebek denemediniz
kızacaksınız biliyorum ama ya çatlıycam resmen ya beklemek ne zor şeymiş
evet cnm beklemek çok zor gerçekten
ama allahtan bura varda biraz olsun zaman geçiyo

inşallah cnm valla seni üzmek için söylemedim....banada öyle olduğu zaman ben adet oluyorum ....yani hani soruna cevap vermiş oldum ....bide her bünye bir değilki cnm hiç belli olmaz

kıslar kahvaltı molası veriyomcokacimcoook
acıkan varsa gelsin litfen kapım herkeşe açıkalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…