he valla benim herif kafayı yedi biz bu balıkları ne yapıcaz kaç akvaryum yapıcaz daha diyor valla bu gidişle canım bizim bayağa büyük bir akvaryuma ihtiyacımız var bizim balıklar akvaryuma büyük gelmeye başladılargünaydın canım hoşgeldin .
canım nilüş burdaydı dün .bir ara geldi. rufeyde nin de eşi ameliyat olacaktı ama dilnurla hiç görüşmedim .bende merak ettim .
oyyy hadi hayırlısı anneanne oluyorsun tatlı toprağım hihoyyyt
ben iyiyim sen nasılsın beryalcim
nohut laa sen nasılsın yoruyonmu annenisırnaşık şey
evet yazın adetidir zaten güneşi gören kendini dışarı atıyo
offf ülen off 25 inede günüm var ve ben ne yapacağımı henüz bilmiyom
2-3 gün öncesindende bi temizlik yapacam mecbur
ya yaa sorma nilüüüş çalışan bağyanlara döndüm evden apar topar çıkıyom
akşam gezmeden gelip acele acele yemek yapıyomkaydirigubbakcemile3
biraz dinlenip sağı solu topluyom amaaan çekilir gibi değil falla iyikide ev karısıyım
kızlar folik asıt saglık karnesıne yazılıyormu
kızlar folik asıt saglık karnesıne yazılıyormu
günaydın cici anne nasılsın .miniş nasıl.ayyy kızımız diyesim geldi walla yoksa kızın mı olacak nilüş .oyyy benim nohutum öpe öpe bitirir onu walla.sırnaşık şeysırnaşık şey
canım sabırlı ol inşallah güzel haberler verirrsin .ama hayırlısını dile rabbimden .
oyyy uyandık teyzoş hergün sabah 7 de ayktayız annemle.babamıza kahvaltı hazırlıyos sonra annemle evimizi topluyos.bu arada çok hamaratım bak ona göre.annemden herşeyi öğrendim .kızını verirsen çok rahat eder bende.
bu arada bu hafta çok geziyosun sen hımmmm olmuyo ama böyle sen benden izin almadın .kötükedihüso gel çabuk öp beni dudağımdan da barışalım .:jeyyar:
oyy görüştünüzmü minişimin annesiyle .
dilnurla rufeyde gelirlerse bugün ban yazarım onlara hatta fırça da atarım niye bekletiyonuz bizi.ösletiyonuz kendinizi diye.benim nohutum kızar onlara teyzesi merak etme.:1shok::1shok:
ayy saol canım insallah kötü bişey değildirgünaydın cnm geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur iyi bişey vardıryerimseniben
sabah bende kendimi kötü hissetim ama ümitlenmek istemiyorum tabiki
oyyyy tamam teyzoş mest ettin beni .git bakalım dedeşimede çok selam söyle .öpücüklerimden götür ona ki tamamen iyileşsin .Şenizyerim laa ben seni erkek olmuşta teyzesine karışırmış oyy oyy :ecrin_bebek:
neyse nohut bugün dedeyi ziyarete gidecez izin verirsen
du önce bi rüşvetimi veriyimŞenizŞeniz heh tamammı gidebilirmiyiksırnaşık şey
güle güle ablamcım sende kendine iyi davranbide beni özle-tatlicadiarzu-
yazılıyo cnm niye yazılmasın
bu arada günaydın hoşgeldin yiğido bacısırnaşık şeyhemşom
:ecrin_bebek:
he valla benim herif kafayı yedi biz bu balıkları ne yapıcaz kaç akvaryum yapıcaz daha diyor valla bu gidişle canım bizim bayağa büyük bir akvaryuma ihtiyacımız var bizim balıklar akvaryuma büyük gelmeye başladılar
valla gülüm olmazsa bende pazar günü camları sileyim diyorum bir yerden başlamam lazım benimde
:ecrin_bebek:
oyyyy tamam teyzoş mest ettin beni .git bakalım dedeşimede çok selam söyle .öpücüklerimden götür ona ki tamamen iyileşsin .Şeniz
hoışgeldin canım benim a.s.günaydın kızlarrr nasılsınızkaydirigubbakcemile2
bizde oğluşumla kahvaltımızı edicez birazdan oğluşum teyzelerini öpmeden yemek yimem diye tepikler atıyo sırnaşık şey
kahvaltımızı ettikten sonrada hazırlanıp oğluşuma ciciler almaya gitcez teyzeleri hepinizi öpüyoruz size iyi muhabbetlerrr:sm_cool:
gülüm benimde 2 ay önce öyle olmuştu iş yerindeydim sanki bir anda biri iğne batırdı ama sağlam bir iğne oturduğum yerden fırladım resmen ama 1-2 saat sonra regli olmuştum korkma canım belkide öyle bir şey olacaksındırkızlarrrrrrrr günaydın ne haber kızlar bişey söylicem sabah felaket bi sancı ile uyandım adet oldum zannettim olmamısım korkuyorum kötü bişeymi acaba hiç böyle olmamıstım sanki karnımda bişey patladı...korkuyorum öglen bi dr mı gitsem yoksa biraz daha beklesem
güle güle :a015::a015:kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyorum tek tek hepinizi
toprağım söyle o nohutmuza fazla hareket etmesin kız valla bizim nohut geçen gene firar etmiş bende bu olmıyacak dedim yavruluktan normal yavru akvaryuma koydum görsen büyümeyede başladılar sen merak etme noıhutuna iyi bakıyorum tatlı kuşumoyyyy tamam teyzoş mest ettin beni .git bakalım dedeşimede çok selam söyle .öpücüklerimden götür ona ki tamamen iyileşsin .Şeniz
canım ohhh ohne güzel torunlar çoğaldı ne güzel .benim nohutum doğsun bakacak onlara teyzesi.
bu arada nohut olan balığımıza iyi bak.
osmaniyecim kıs arada banada öyle oluyo bak bide içinden cımbızla et koparıyolarmış gibide oluyomu
ben öyle olunca ya ertesi gün yada aynı akşama adet oluyom cnm
kızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.
cnm allahtan ümit kesilmezkızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.
evet cnm beklemek çok zor gerçektenkızacaksınız biliyorum ama ya çatlıycam resmen ya beklemek ne zor şeymiş
hayırlısı olsun canım inşallh kötü bişey degildir ara ara sızlamalar oluyo simdi öglen arası esim gelsin onunla bi acile gidelim bakalım bizim buranın sularında mikrop varmıs acaba ondanmı diyoz bi tahlil yaptırayım bakalım hiç böyle basıma gelmeyince telas yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?