Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben bunu google den girerek buldum kürtaj tecrübesi yaşayanları da yazdım çıktı bi dene görürsün dene haber ver yerimseniben

Merhaba canım nasılsın bakalım bugün?

Bu arada dün sorduğum kürtajla ilgili konu başlıklı bölümün neden kapandığını öğrendim. Bir doğum videosu vardı,arkadaşa onu izlemesi için yol göstermiştim. Youtube dan izleyecekti,mahkeme kararınca yasaklandığı bir site olduğu için alternatif sunmam nedeniyle kapanmış CADIARZU

bu arada bu da bütün kızlara benden güzel gün dileklerimle hediyem olsun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR kaydirigubbakcemile2

kızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.
canım üzülme allahtan ümit kesilmez.bizim bi komsu var ilk cocukları büyüdükten sonra ikinciyi düsünmüsler 7 sene olmamıs gitmedikleri dr kalmamıs kullanmadıgı ilaç kalmamıs hatta psikologa bile gitmiş sonra artık bigün demişki amaan olmuyo ne yapim allah kızımı bana bagıslasın artık ümiti kestigi anda hamile oldugu ögrenmiş üzülme iyi düsün iyi olsun eminim esinde sana destek veriyodur hepimiz aynı durumdayız üzülme canım

kızacaksınız biliyorum ama ya çatlıycam resmen ya beklemek ne zor şeymiş
beklemek zor ama bence cok iyi olacak sonuc insallaah

cnm allahtan ümit kesilmez
peki siz niye bu zamana kadar tüp bebek denemediniz

evet cnm beklemek çok zor gerçekten
ama allahtan bura varda biraz olsun zaman geçiyo

inşallah cnm valla seni üzmek için söylemedim....banada öyle olduğu zaman ben adet oluyorum ....yani hani soruna cevap vermiş oldum ....bide her bünye bir değilki cnm hiç belli olmaz

kıslar kahvaltı molası veriyomcokacimcoook
acıkan varsa gelsin litfen kapım herkeşe açıkalkisalkisalkis

yok canım benim moralim bozulmadı niye bozulsun kötü bişey olmasında adet olayım zaten bu ay nedense içimde en ufak kıpırtı yok hamile olan hisseder herhalde bi söylenirmi bu bilmem ama bu ay cinsel isteksizlikte olduu aman ne bilim iyice psikolojimiz bozudu

yine gören yok beni yaww günaydın dedim neyse zaten çıkıyorum daha temizliğim bitmedi yarın yada öbürgün açarım artık

kızlar maalesef işteyim ve bugün çok yoğunum,arasıra girip yoklarım sizi :D öpüyorum hepinizi,iyi sohbetler....

Back
X