çokmu kullandın ben yeni başladım çözümler bulmaya o yüzden denemek stiyorum faydası olur inş
soğan kürünü bende 1 gün denedim ama çok kötü tadı ya içemedim sonra bıraktım midem benim biraz sorunlu yanma olduyok soğan kürü incir kürü bide orda burda okuduklarım var tabi böööö oldum ama inancsız değilimm
soğan kürünü bende 1 gün denedim ama çok kötü tadı ya içemedim sonra bıraktım midem benim biraz sorunlu yanma oldu
senin fsh ve lh tahlili oldunmu sonuçları ne
sen daha şanslısın yani inş en kısa zamanda hamile kalırsınson gittiğimde iyiydi ama bu ay tekrar bi bakılcak pko değilim onu biliomdaa
mrb hoşgeldin evet geçmişi okuma baya uzun sürüyor maşallah topiğin hanımları çok hızlı hızların yetişemiyoruzmerhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum kusura bakmayın yazamadım
yok canım benim kilo problemim yani dr bişey demedi boyum 160 kilom 55 normal değilmi ama klomenden sonra pko olduğumu öğrendiğimden beri göbeklendiğimi düşünüyorumşulezehra bende pkoluyum
benimde adetlerim çok düzensizdi 3 ay gelmez 1 ay boyuncada devam ederdi ama bende kilo problemide var ben kilo verdim şimdi adetlerim düzenli geliyor gerçi bebek istediğimizden aşğı yukarı her ay klomen ya da başka ilaçlarla getirliyor ama kilo verdiğim için ilaç kullanmasamda düzeldi eger seninde varsa tabi bilmiyorum ama kilo vermeye çalış derim
evet canım yetişmek çok zor topiğimize ama okumadanda duramıyorum geçmişi ne yapalımmrb hoşgeldin evet geçmişi okuma baya uzun sürüyor maşallah topiğin hanımları çok hızlı hızların yetişemiyoruz
klomen bazılarına kilo aldırıyor evetyok canım benim kilo problemim yani dr bişey demedi boyum 160 kilom 55 normal değilmi ama klomenden sonra pko olduğumu öğrendiğimden beri göbeklendiğimi düşünüyorum
benim kızım tam evliliğimizin senesinde kendiliğnden oldu sadece 1 ay korunmuştuk sonra istedik ama olmuyodu 1 seneden öncede dr a gitmek istemedim tam diyodukki eşimle bu ayda olmazsa dr a giderim o ay süpriz yaptı bizeklomen bazılarına kilo aldırıyor evet
senin kilo problemin yok gerçekten pko hastalarında kilo problemi genelde oluyor ve kilo verildimi düzelme muhakkak oluyormuş senin bir tane kızın var demi o normal yollamı yoksa dedavi ilemi oldu birde nekadar sürede oldu canım
slm canım idrar dan yapılan tahlili denedinmi evde belki sonuç çıkar tahmin edebiliyorum belirsizlik çok kötüSl kızlar of ya beklemek çok zor ya
slm canım h.gSl kızlar of ya beklemek çok zor ya
polikistik overin kısaltımışı canım niye gülelim bende başıma gelmeden nce bilmiyordu ama başıma gelince herşeyini öğrendim hastalığınya kızlar bana gülmeyin ama pko ne demek
ya kızlar bana gülmeyin ama pko ne demek
onu denemedim ama kimyasal gebelikte normalde testlerde görünüyormuş baktım sitelerden öyle yazıyorslm canım idrar dan yapılan tahlili denedinmi evde belki sonuç çıkar tahmin edebiliyorum belirsizlik çok kötü
selam kızlar ben geldım nbrsınızzzzzz
onu denemedim ama kimyasal gebelikte normalde testlerde görünüyormuş baktım sitelerden öyle yazıyor
hoşgeldin canım benim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?