arkadaşlar belenayla görüşemedim msn de girmiyo ne zamndır.bu arada cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah
evet 2 haftalık olması lazım sonuçta aşılama oldu.dr um dua et çoğul olmasın dedi telefonda perşembe gel görelim dedi.günlük bebe aspirini verdi elevit verdi ve progestan verdi arkadaşlar.kan testinin tekrarına gerekı varmı dedim yok dedi...bu bulantılarla napcam ben
Hakça 2li tarama testini yaptırdınmı. Belenayada dua edelim.
evet 2 haftalık olması lazım sonuçta aşılama oldu.dr um dua et çoğul olmasın dedi telefonda perşembe gel görelim dedi.günlük bebe aspirini verdi elevit verdi ve progestan verdi arkadaşlar.kan testinin tekrarına gerekı varmı dedim yok dedi...bu bulantılarla napcam ben
merhaba arkadaşlar günaydınlar hayırlı cumalar cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun
sanada günaydın tatlibebek hg nasılsın?
teşkkür ederim canım iyiiyim Allah'ıma şükürler olsun birde bebiş gelirse varya bomba gib olcam Allah'ın izniyle:sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:teytey:
yanımdan krakerimi hiç ayırmıyorum hakcacım tavsiyen için sağol canıncım belenay için bende çok dua ediyorum :Saruboceq:citos birde gece yaterken başucunda tuzlu kraker bulundur. gece yatmadanda yiyebilirsin. birde sabah yataktan kalkmadan birkaç tane yersen mideni bastırır. ben bir ara her sabah yiyordum. beryal,bircan sizde deneyin.
okyanus canım senin nasıl sabahları bulantın oluyor mu?geçmişti ama yine başladı demiştin.
merhaba arkadaşlar günaydınlar hayırlı cumalar cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun
yanımdan krakerimi hiç ayırmıyorum hakcacım tavsiyen için sağol canıncım belenay için bende çok dua ediyorum :Saruboceq:
kızlar şimdi çıkmak zorundayım. daha sonra görüşürüz bol muhabbetler.
selamm canozlarr..yok şekerim benim demek istediğim folik asit dışında içtiğim diğer iştah kesen ve kilo verdiren ürünleri bıraktım .. yan etkisi falan olur diye .. folik asitten şikayetçi değilim.. diğer ürünleri kesmek benim derdim