- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
günaydın arkadaşlar.... gününüz aydın olsun.... benim bugün adetim başladı :bbo: martta şansımız yok zaten.. eşim şehirdışında olacak tam yumurtlama dönemi... nisana kaldı artık... aşılamaya geçicez.. ya bi arkadaş da sabah işe gelirken kafamı karıştırdı.. o da çocuğunu tüp bebekle doğurmuş... aşılama ovitrelle bilmemne ne varsa denemiş.... bana "ben senin yerinde olsaydım aşılama ile vakit kaybetmez direk tüp bebeğe geçerdim" dedi... aşılamayı boşuna vakit kaybı olarak görüyor... hımmm... kafam karıştı.. hatta ben şu preeseed midir nedir o ürünü alıp bi ay daha serophene/ovitrelle mi kullansam bile diyordum :uhm:
yaaaa bu gidişle füsun demirel gibi 50sinde çocuk sahibi olcam galiba laelaelaelaelae
canım hayırlısı olsun,herşeyde bir hayır vardır. ama doktorlar genelde aşılama deneyip daha sonra tüp bebeği öneriyorlar. sizde de bir problem olmadığına göre bence önce aşılama denerler. bak bende 3 aşılama denedim.4.aşılamayı ya da tüp bebeği deneyecektik ama kısmet dinlenmedeyken o ay hamile kaldım. maatcım Allah gönlüne göre versin.