- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
yiycemde haftada 1 defa ama beyaz et yasak değil onuda ben pek sevmiyom kırmızı et tercihim hamur işi yasak canım su böreği çekiyor cokacimcoookyaa olurmu et vücudun yapıtaşı değilmi nasıl yasak yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yiycemde haftada 1 defa ama beyaz et yasak değil onuda ben pek sevmiyom kırmızı et tercihim hamur işi yasak canım su böreği çekiyor cokacimcoookyaa olurmu et vücudun yapıtaşı değilmi nasıl yasak yaaa
ne istediğimi bi bilsem
ben biliyom ne istediğini yeni ev yeni mobilyalar biraz huzur ondan sonrada bebiş:jeyyar:
yiycemde haftada 1 defa ama beyaz et yasak değil onuda ben pek sevmiyom kırmızı et tercihim hamur işi yasak canım su böreği çekiyor cokacimcoook
ben sana hemen açarım harika suböreği yaparım cokacimcoook
canın istiyosa ye bence bişey olmaz ya 1 kilo daha fazla lırsın 12,5 almalıyım diye takılıp kalmayın ben 16 kilo almıştım doğumdan sonra 4 kilo verdim bütün kilo kaldı demiştim geriside emziriken 7,5 ay içinde gitti hiçbişeyde esirgemedim valla hamileliktede yemiyceksem canımın istediğini ne zaman yiyeceğim dimi ama
Şuna bak çocuk istemiyoda salon takımı istiyo:mymeka:kıs aslında bu insanoğlunun gözü hiç doymuyo haa:sm_confused:
2 sene olmadı oturma odasını alalı bu yeter diyodum şimdi salon takımı istiyomlaelaelaelaelae
bu eve olmaz zaten sığmazda çıkacağım eve kesin aldırırım sositososito
halılara nasıl uyladım aldırdıysam kociş sırf dilimden kurtulmak için alırsüprizzzzz
kıs aslında bu insanoğlunun gözü hiç doymuyo haa:sm_confused:
2 sene olmadı oturma odasını alalı bu yeter diyodum şimdi salon takımı istiyomlaelaelaelaelae
bu eve olmaz zaten sığmazda çıkacağım eve kesin aldırırım sositososito
halılara nasıl uyladım aldırdıysam kociş sırf dilimden kurtulmak için alırsüprizzzzz
çaylar şirketten börekler benden
senin çeneye ne mobilya kalır ne ev ne araba sen hepsini aldırırsın kocişe:roflol: