- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 5.4 haftalık canım ben kasık ağrısı yoğundu birde akıntım çoğalmıştıokyanus ve çitos sizkaç aylık hamilesiniz..
test yapmadan önce böyle ilk adetinizin geçtiği günlerde falan ağrı sızı falan böle bebişin yerleştiğini anladığınız bi belirti oldumu hiçç???bunu çok merak ediyorumm benmirmirmirmir
sanada günaydın kankim Şenizgünaydın kızlar
hamileler bulantılar 4 ay sürüyo oğa göre
sanada günaydın kankim Şeniz
Merhaba kızlar ben geldima.s.
olllelyyy citosda gelmiş :teytey::teytey::teytey:
ben 5.4 haftalık canım ben kasık ağrısı yoğundu birde akıntım çoğalmıştı
Ne furuyon yaa:tomato:sanada merhaba dilnur evet geldim bu topik benim uğurum bırakırmıyım hiç :mymeka:
okyanus ve çitos sizkaç aylık hamilesiniz..
test yapmadan önce böyle ilk adetinizin geçtiği günlerde falan ağrı sızı falan böle bebişin yerleştiğini anladığınız bi belirti oldumu hiçç???bunu çok merak ediyorumm benmirmirmirmir
Şenizkankişimkaydirigubbakcemile5
okyanus eşine kök söktürüyonmu ruhsal durumun ne alemde
citos sen daha yeni sayılın ama bunalım konusunda eski hamilelere baya fark attın eşin ne diyo bu konuda(yandık ülee:1shok:)sırnaşık şeysırnaşık şey
Canım şimdi geçmişi okudum inanki görünce çok üzüldüm.Veren de Allah alan da.. önemli olan metanetli ve bu imtihanlara karşı sabırlı olabilmek.Yazdıklarınlada bunu başardığın belli.Allahım bu temiz kalbinle yakında yüzünü güldürür merak etme:teselli:VE KAYBETTİM MELEĞİMİ...ne gelirse Allah tan veren de O,alanda O..eminim hakkımızda hayırlı olduğu için böyle oldu ama insan ister istemez çok üzülüyo...onun içimde olduğunu bilmek onunla ilgili hayaller kurmak...çok güzel şeylerdi bunlar ama şimdi sadece onun içimden gidişini izliyorum...elim kolum bağlı hiç bişey yapamıyorum...Rabbim kimselere yaşatmasın bunu..hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri içimde sevinçle karışık bi hüzün vardı ve Rabbime gece gündüz ısrarla dua etmiştim...HAYIRLISI NE İSE ONU VER RABBİM...neyse Rabbim bunu uygun gördü O her şeyin en layığını bilir..Rabbim neyler,neylerse güzel eyler
Ne furuyon yaa:tomato:
Aman bir yerlere kaybolma seni çok seviyoruzŞeniz
evet bu sıra terminatöre döndüm kötükedihüso
kocişimde bebiş hatrına seslenmiyor yoksa kıyamet kopar çoktan:mymeka:
hamiletörsırnaşık şeysırnaşık şey