- 6 Şubat 2008
- 463
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize hayırlı cumalar kızlar bol bol dua edelim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin ve bu evlatları yetiştirmek için bizlerde sağlık hayırlı uzun ömür versin evlatlarımızı rabbine layık kul rasüle layık ümmmet vatanına ve milletine sadık ailesine layık evlat olmalarını nasip etsin amiiiiiin
hepinize hayırlı cumalar kızlar bol bol dua edelim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin ve bu evlatları yetiştirmek için bizlerde sağlık hayırlı uzun ömür versin evlatlarımızı rabbine layık kul rasüle layık ümmmet vatanına ve milletine sadık ailesine layık evlat olmalarını nasip etsin amiiiiiin
ooooooo şirinecim bakıyorum plan yapılmış program yoğun anlaşılan allah belinize kuvvet versin:roflol:hade bakem kolay gelsinjeyyarherkese hayırlı cumalarr kızlarr bu ay yoğun geçecek bana
1.kasık çekilecek
2.maydanoz ve süt buharı yapılacak3.ilaçlar içilecek
4.veeeee en önemlisi bu ilişkiye girilecek muhahahahhahaha
canımcım o senin kendi için bütün dualarınıza aminnn...claire hastalanmadınmı? dr gitmedinmi?kafamçokkarıştı ne oldu yani çokmu oldum tatlicadiarzu
teşekkürler moon sunn bu tesbihe hemen bende başlıyorum
kızlar dra gittim kistim duruyo ama kistin olduğu yumurtalikta bide yumurta olusmus kendiliğinden ilaçsız hemde hadi bakalım son hız devam