Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bursa basık geliyor bana ben sevmiyorum yalova deprem bölgesi olmaz..bursa olmaz.balıkesir tekişrdag kocaeli de sıkıcı sevmiyorum orayı deprem bölgesi hem.pek saglam degil evler:))gerçi yeni bina çok yapıldı ama.kocaelide inşaat yapıyordu ailem evimiz var arada gidip kalıyordum teyzemde orda yıllardır sevmiyorum izmiti yaa...
okyanus ist da silivri yada şile tarafına vermiyorlarmı acaba?taşra sayılıyor sanırım oralar.
kendi ailesi nerede eşinin?olurmu öyle şey senin ailen orada diye istemiyor?akdeniz de güzel olabilir.antalya veya ege bölgesi.mugla aydın falan...yazlık bölgeler güzel olur herhalde.kışın tenha olur ama yaşamak kolay olur sanırım.
teşekkür ederim araştırmaya devam. kafam karışık... bu işe hastanede olan bir dr dan mı başlamalıyım yoksa özel muayehanesi olan bir dr a mı gitmeliyim sorunum şu 2 yıllık evliyim hiç korunmadık 1 yılın sonunda ben devlet hastanesine dr a gittim muayene ultrason muayene ve hormon tahlillerim normal çıktı.ve işi yarıda bıraktık.. ve yeniden başlamak istiyorum ama devlet hastanesine pek gitmek istemiyorum.sağlık güvencem var ayrıca.
verdiğin bilgiler ve temennin için teşekkür ederim.tavsiye edilen dr ve hastaneleri inceliyorum seninde tavsiyen olursa memnun olurum.