- 3 Aralık 2007
- 1.961
- 0
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese,hayırlı cumalarınız olsun...Uzun zamandır siteye giremiyordum..Bir hafta raporluydum düşük tehlikem vardı.Fakat şimdi çok şükür iyi olmaya çalışıyorum, sizler nasılsınız?Listemiz baya şenlenmiş.Sağlıcakla kalın....[/QUOTEcanım geçmiş olsun bende hamişlerimiz nerde bizi unuttu diyordum hoş geldin özlettin kendini arada bir girde iyi olduğunu bilelima.s.
günaydın herkese,hayırlı cumalarınız olsun...Uzun zamandır siteye giremiyordum..Bir hafta raporluydum düşük tehlikem vardı.Fakat şimdi çok şükür iyi olmaya çalışıyorum, sizler nasılsınız?Listemiz baya şenlenmiş.Sağlıcakla kalın....[/QUOTEcanım geçmiş olsun bende hamişlerimiz nerde bizi unuttu diyordum hoş geldin özlettin kendini arada bir girde iyi olduğunu bilelima.s.
Slm canim Bebegini eline almayi Allahim nasip etsin. Bugun sukurler olsun sevincliyim.Amelyat didigi icin danismak maksadiyla baska doktora gittim. Amelyatin geregi olmadigini kendime dikkat ederek tup bebege girebilecegimi soyledi. Sukur. 1 haftadir korkudan kendimi hasta yaptim 2 gundur atesim yukselmisti.Guzel haberi duyunca ohhhh ladim. herkeze Allah yardimci olsun. iyi hafta sonun gesirmenizi dilerim.
EL-MUSAVVİR (C.C)
Tasvir eden...Şekil ve özellik veren.
Her şeye biçim ve hususiyet veren.
Her varlığı kendi cinsine benzer yarattığı halde,asla tıpkı tıpkısına yaratmayıp,her biri için ayrı ayrı bir şekil veren.
Bütün insanların parmak uçlarını bile birbirinden farklı çizen.....
_Sizi rahimlerde dilediği gibi şekillendiren O'dur.
Kendisinden başka bir ilah olmayan,Aziz ve Hakim O'dur.(Âl-i İmran 3/6)
_Zira gökleri ve yeri hak ile yarattı.Sizi şekillendirdi ve şekillerinizi de güzel yaptı.Dönüş ancak O'nadır.(Et-Teğabun 64/3)
Havas ve Esrarı:
El-Musavvir ism-i şerifi,işlerinde başarılı olmak,maddi ve manevi olarak yüksek mertebelere çıkmak isteyen ve çocuk düşüren kadınlar "Ya Musavvir Celle Celalühü" diyerek 336 kere okur.
Oruçlu kimse güneş battıktan sonra,iftardan önce günde 21 kere,7 gün bir suya okuyup üflerse ve o suyu çocuk isteyen kadın içerse çocuğu olur.
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bende dün 2. aşılamamı oldum bakalım hayırlısı artık şu mübarek cuma günü rabbim isteyen herkese meleğini versin diye dua ediyorum.