- 29 Ocak 2008
- 125
- 0
- 45
teşekkür ederim canım inşallah:)
hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin senin adına ve burdaki hamiş arkadaşların adına çok sevindim inşallah bizde bu haberi veririz kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım inşallah:)
dursun dursun lazım olcak tabi biz şimdi unuttuk ya bebeğinaniknanik nüfus patlaması olurmuş bütün liste hamilesırnaşık şeykoca liste bide herkesin ikiz olmuş:1shokh oh oh türkiye yandı tabi ABD nufusu çoğalmasın kız seni hemen türkiyeye getiririz:roflol:sen hele bir hamile kal aaaa milli dava yaparız heee
aylacım adetin kacıncı günü baktı kaç mm idi
kızlar kimse yokmu?kendimi yine çookk yanlız hissediyorum :
kızlar kimse yokmu?kendimi yine çookk yanlız hissediyorum :
Ağustos ayında kiminin boş gebelik dediği, kiminin yok canım( teleffuz edemeyeceğim latince bir terim)
bir gebelik yaşayıp lokal kürtaj oldum..Bu arada lütfen lokal tercih etmeyin...Allah korusun kürtajdan tabiii..6 aydır kırk takla atıp gebe kalmaya uğraşyorum..İşyerimde canı isteyen çoğunluk hooop diye hamile kalıyor..Testleri yaptırdım sadece rahim filmi çektirmedim(korkudan)velhasıl kelam umarım bu ay bana uğurlu gelir.Ayın 26 sı işte.Heyecanla bekliyorum.Allah ım isteyen herkese çocuk nasip etsin..Sağlıklı ve hayırlı..
kızlar listeyi yenileyemiyorum yapaabilen varmıııııı sayfa 153 de en son hali bilginize