Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen sana katılıyorum bebekte unutuldu bızlerde bende sıkayetcıyımsırnaşık şey ayrıca hamıle kalan arkadaslarda eskısı gıbı yazmıyolar, eee öle olsun kıssslarrrrjeyyar
ben burdayım arkadaşım yazıyorum aşk olsun yani ama bazen nette sorun oluyor yazamıyoruz o başka a.s.
süarcım haklısın senın hakkını yememek lazım, bu arada bebesınle aran nasıl ya benım aklım bıraz karısık 14 aylık evlıyım 9 aydırda bebegım olmuyo daha once gıttım dr rahım terslıgı var ama gebelıge engel degıl demıstı bıde ufak ufak kısteler var demıstı ama temızsın öle korkulcak bsıey yok 1 senenı doldurduktan sonra gebe kalmazsan gelırsın demıstı ama ben daha fazl abeklemek ıstemıyorum acab dr gıtsem yavas yavas bazı tetkıtlere baslarmı
eeeeeeevvvveeeettttttt bende bundan şikayetçiyim.daha kimse yazmıyo.başka sitelerde girince kendimi yabancı gibi hissediyorum.illaki burası yani :)))ama bebekleri çıkarttık akıldan ama olmazki insan kendini hemen yanlız hissediyo,öylede olunca başlıyo kurmaya ''benim hiç çocuğum olmayacak ''diye...ne aklımıza gelirse yazalım yaaa günlük hayattan şeyler yani illa ki bebek değil)
bu saydıklarının çoğu sperm sayısı arttırmak için değilmi canımmmm sağolasınnnn öpütümm
aynen sana katılıyorum bebekte unutuldu bızlerde bende sıkayetcıyımsırnaşık şey ayrıca hamıle kalan arkadaslarda eskısı gıbı yazmıyolar, eee öle olsun kıssslarrrrjeyyar
slm arkadaşlar en son doktyor bana rapor vermişti ve kayınvalidemler gelmişti
o zaman yazmıştım bi kez
şimdi gittiler ve rahatladım sonunda:)
alışınca yalnızlığa tepe tepeye aynı evin içinde olmuyor valla
bi de yatmam gerekiyordu düşünün artık halimi
size bi haberim daha var ultrasonda doktor iki ayrı kese gördü yani nasip olursa bebişler ikiz.salı günün tekrar ultrasona gidicez kalp atışları için
benim dualarım sizinle siz de nolur bizim için dua edin
duygularımı en rahat ve en çok sizinle paylaşabiliyorum hamiş forumlarına bile üye olmadım bilginize unutulmadınız yani[/QUOT
İkiz oluyor ha ne güzel. Bebişlerini sağlıkla kollarına alırsın inşaallah. Bu sayfadan haber veririz doğumunu da ne güzel olur.