- 2 Şubat 2008
- 80
- 0
- 41
henüz listeden çıkan yok azra arda:çok üzgünüm:
ama bak gör mart ayında en az üç kişi çıkacakkşutarafagittişutarafagitti
olsun bu ay olacakinşallah bizim doktor bu ay umutlu çalışın dedi bizde çalışıyoz bakalım nolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz listeden çıkan yok azra arda:çok üzgünüm:
ama bak gör mart ayında en az üç kişi çıkacakkşutarafagittişutarafagitti
inşaallah azra:teytey::teytey:
bu arada kocaelide mi yaşıyosun? ben de izmitliyimm:teytey::teytey:
arkadaşlar ben bugün test yaptırdım oturduğum ilçede kan testi yapmıyorlardı sevk işletmek için ben de idrar testi yaptırdım pozitif çıktı inanmadım eve geldim kendim de yaptım. aşılamaydı ve ilk aydı haftaya pazartesi ultrasona gideceğiz inşallah allah hepimize yaşatır annelik duygusunu. ben henüz bişey anlayamadım:)
arkadaşlar ben bugün test yaptırdım oturduğum ilçede kan testi yapmıyorlardı sevk işletmek için ben de idrar testi yaptırdım pozitif çıktı inanmadım eve geldim kendim de yaptım. aşılamaydı ve ilk aydı haftaya pazartesi ultrasona gideceğiz inşallah allah hepimize yaşatır annelik duygusunu. ben henüz bişey anlayamadım:)
evet hemşeriyiz yani sevindim sen ne zamandır bebek bekliyorsun canım
ben bir buçuk yıllık evliyim azra arda. ama ilk aylarda korunduk. şimdi ise kistim olduğundan beklemedeyiz.. eğer 5 ay boyunca olmazsa ameliyat olmam gerekiyor:1no2:
iyi akşamlar hasretçim...umarım ameliyat olmana gerek kalmaz..moralini yüksek tut..
cok sevındım yaaa canım benımmmm allahım tamamına erdırsınnnn