Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOKTORUN SANA NİYE UMUTSUZ DEDİ BİRAZ AÇARMISIN? BANA GELİNCE BENİM TÜPLERİM TIKALI CANIM BANADA TÜP BEBEKTEN BAŞKA YOLU YOK DİYORsenağlama
cnm bende pko var ve drum yumurtalıklarımın dirençli olduğunu ve ilaç tedavisinde olmama rağmen yumurtalıklarımın büyümediğini söledi böle giderse ne aşılama nede tüp bebek tedavisi uygulaya biliriz dedi normalde 8 mm olması lazımmış ama benim 4mm çok üzülüyorum:çok üzgünüm:ama ne yapabilirimki rabbimin takdiri ilahisi inşallah tez zamanda herkez bebişine kavuşturur rabbim :1hug:
heyyy listemizin hamişleri ve hamiş adayları nasılsınız bakalım bugün özledim hepinizi bahar geldi ya benim içim coşuyor yine kızlar bebişlerimizi bekliyoruz onlarda sıraya girmiş geliyorlar allahın izniyle hadi hadi çalışmalara devam ama kafaya takmadan sıkılmadan he bu arada canlı doğum görüntüleri izledim oyyy nasıl doğurcaz kızlar korktum ama olsun meleğim yada meleklerim gelsinde katlacaz artık dimi ya hepinizi öpüyorum
Arkadaşlar Günaydin Herkese Bişey Sorucam Cevaplarsaniz çok Sevinirim Benim Bugün Kremsi Yapişkan Bi Akintim Var Yumurtluyomuyum Yoksa Yumurtami çatliyo
? Normalde 27 Martta Sat Im Kafam Karişim Bugünlerdemi çalişmaliyim
slm süar ya sen hamilesindir bilirsin su kasık agrılarını benimde adet günüm geçti bekliyorum ya benim kasık ve bel agrılarım var bacaklarıma kadar vuruyor sende böyle oluyormusun ne gibi belirtiler yasıyorsun canım?