-
- Konu Sahibi patatessss
Kesinlikle ya insanlar yıllarca bekliyor sabrını veriyor demek ki rabbim ben kendimi yedim bir senedeAy biz o ilaçtan nşye almadık o zmam şimdiye kadarbenim hormonlar normal ama dengesini bozarmı kullansam seninde yeniymiş canım sende benim givi acaleci
drgokcenerdogan diye geçiyor canım hesabıSoyadı ne
Galiba bizde biraz acele ediyoruz doğuştan Rahmi olmayanlar da varSayfaya bakıyorum da insanlar yıllarca bekliyor hemd ümitle ben 10 ayda balon gibi söndüm
2 sene oldu ama daha önce istemediler hiç ..Kaç senelik evlisin benim 1 sene dolduktan sonra yaptılar
Öneriyolarsa mutlaka bi bildikleri vardır. Doktoruna danışmanda fayda var canımMaşşalah yeni yeni evlileriz genelde hep büyükler var burda ondan dedim matofini çok öneriyorlar
Sağol canım bi bu ayıda atlatalım da bidaki ay eşimle gidersem sorarım doktaraKesinlikle ya insanlar yıllarca bekliyor sabrını veriyor demek ki rabbim ben kendimi yedim bir senede
Hormonlar üzerinde etkisi nasıl bilmiyorum canım bozmaz diye tahmin ediyorum ama araştırmakta fayda var
Allahım herkese şifa versin evlat sevgisi tattırsın inşallah bizleredeGaliba bizde biraz acele ediyoruz doğuştan Rahmi olmayanlar da var
Benim kendi doktorum istanbulda ben karadenizdeyim. Burda ki doktorlara “istanbuldaki doktorum rahim filmi çekilmemi istedi “ diyerek çektirmiştim sende öyle dene hemen çekerler2 sene oldu ama daha önce istemediler hiç ..
AminnnAllahım herkese şifa versin evlat sevgisi tattırsın inşallah bizlerede
EVvvet yumurtan çatladı canimKızlar en sondaki dün yaptığım test pik var ve biZ bu akşam değerlendirdik. Şuan afedersiniz ama kanlı akıntım var neden sizce yumurtlamadan dolayı olabilir mi
DM den yazdım ama cevap veriyomu sen yazdın mi hiç .drgokcenerdogan diye geçiyor canım hesabı
Bugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış yaEVvvet yumurtan çatladı canim ☺ Benimde her ay yumurta çatlayınca kanlı akıntı olur .
EVvvet yumurtan çatladı canim ☺ Benimde her ay yumurta çatlayınca kanlı akıntı olur .
Normalde pik olduktan 36 saat sonra Çatliyo ama belli olmuyo iste hemende catlayabiliyo yada sen pik görmeden önce yumurta olgunlaşmıştı zaten . Neyse sen yarin geceyi ve sonraki geceyide değerlendir mutlaka hayırlısı olsun insallahBugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış yakeşke bu testler kaç saatte olcağınıda gösterse
Veriyor kuzumDM den yazdım ama cevap veriyomu sen yazdın mi hiç .
Benim ilk defa bu ay oldu kanlı akıntım şoktayım sizlerde mi oluyor ben rahatsızlık sanıyordum bunuBugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış yakeşke bu testler kaç saatte olcağınıda gösterse
İnsallah kufur etmez bana yıl olmuş 2019 sen hala sıcak sudan mi gidiyosun derse ayıplamamVeriyor kuzum
Ben her ay yasıyorum onu hatta ilk evlendiğimde doktora gitmiştim bununicinBenim ilk defa bu ay oldu kanlı akıntım şoktayım sizlerde mi oluyor ben rahatsızlık sanıyordum bunu