Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biz o ilaçtan nşye almadık o zmam şimdiye kadar benim hormonlar normal ama dengesini bozarmı kullansam seninde yeniymiş canım sende benim givi acaleci
Kesinlikle ya insanlar yıllarca bekliyor sabrını veriyor demek ki rabbim ben kendimi yedim bir senede
Hormonlar üzerinde etkisi nasıl bilmiyorum canım bozmaz diye tahmin ediyorum ama araştırmakta fayda var

Reactions: N8M
Kesinlikle ya insanlar yıllarca bekliyor sabrını veriyor demek ki rabbim ben kendimi yedim bir senede
Hormonlar üzerinde etkisi nasıl bilmiyorum canım bozmaz diye tahmin ediyorum ama araştırmakta fayda var
Sağol canım bi bu ayıda atlatalım da bidaki ay eşimle gidersem sorarım doktara

2 sene oldu ama daha önce istemediler hiç ..
Benim kendi doktorum istanbulda ben karadenizdeyim. Burda ki doktorlara “istanbuldaki doktorum rahim filmi çekilmemi istedi “ diyerek çektirmiştim sende öyle dene hemen çekerler

Kızlar en sondaki dün yaptığım test pik var ve biZ bu akşam değerlendirdik. Şuan afedersiniz ama kanlı akıntım var neden sizce yumurtlamadan dolayı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20190703_193629.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar en sondaki dün yaptığım test pik var ve biZ bu akşam değerlendirdik. Şuan afedersiniz ama kanlı akıntım var neden sizce yumurtlamadan dolayı olabilir mi
EVvvet yumurtan çatladı canim Benimde her ay yumurta çatlayınca kanlı akıntı olur .

Bugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış ya keşke bu testler kaç saatte olcağınıda gösterse

Normalde pik olduktan 36 saat sonra Çatliyo ama belli olmuyo iste hemende catlayabiliyo yada sen pik görmeden önce yumurta olgunlaşmıştı zaten . Neyse sen yarin geceyi ve sonraki geceyide değerlendir mutlaka hayırlısı olsun insallah

Bugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış ya keşke bu testler kaç saatte olcağınıda gösterse

Benim ilk defa bu ay oldu kanlı akıntım şoktayım sizlerde mi oluyor ben rahatsızlık sanıyordum bunu

Kızlar bu arada keçi boynuzu pekmezi çok önerilmiş ben yarın alıp kullandırmayı düşünüyorum eşime siz denediniz mi faydası oldu mu ?

Benim ilk defa bu ay oldu kanlı akıntım şoktayım sizlerde mi oluyor ben rahatsızlık sanıyordum bunu
Ben her ay yasıyorum onu hatta ilk evlendiğimde doktora gitmiştim bununicin ovulasyon testi kullandığım aylarda da hep çatlama zamanı kahverengi leke yada kanama olmustur . Ordan anlarım hep catladigini . Doktor bana ne kadar şanslısın sana sinyal veriyo demişti bazı Kadınlar hiç hissetmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…