Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah kufur etmez bana yıl olmuş 2019 sen hala sıcak sudan mi gidiyosun derse ayıplamam 😂🙈🙈
Ahahah hayır hayır çok tatlı kadın canlı yayında her türlü soruya da yanıt geriyor DM görmeye biliyor bazen ama ben senden sonra baktım hala sakıncalı olduğunu okudum 😔

Kızlar bu arada keçi boynuzu pekmezi çok önerilmiş ben yarın alıp kullandırmayı düşünüyorum eşime siz denediniz mi faydası oldu mu ?
Kesinnlikle kullansın . Benim eşimin ilk sperm testi 20 milyon ve ileri hız %60 olarak çıktı . Keci boynuzu özü ve yanında çakşır kökü suyu kullandık 2 ay sonra 27 milyon , ileri hiz %75 oldu . Yanında mutlaka caksir kökü suyu içsin aktarlarda var fiyatıda 25 tl falandı

Ahahah hayır hayır çok tatlı kadın canlı yayında her türlü soruya da yanıt geriyor DM görmeye biliyor bazen ama ben senden sonra baktım hala sakıncalı olduğunu okudum 😔
Kadından cevap gelsin veya gelmesin ben gitmicem korktum 😂 yarin bide doktoruma sorucam

Kesinnlikle kullansın . Benim eşimin ilk sperm testi 20 milyon ve ileri hız %60 olarak çıktı . Keci boynuzu özü ve yanında çakşır kökü suyu kullandık 2 ay sonra 27 milyon , ileri hiz %75 oldu . Yanında mutlaka caksir kökü suyu içsin aktarlarda var fiyatıda 25 tl falandı
Gerçekten bu kadar işe yarıyormuymuş şoklardayım 😟😟 tek içiliyor mu peki caksin kökü nasıl bir tat kötüyse hiç içmez 🥴🥴

Gerçekten bu kadar işe yarıyormuymuş şoklardayım 😟😟 tek içiliyor mu peki caksin kökü nasıl bir tat kötüyse hiç içmez 🥴🥴
Keci boynuzu özü alın pekmez gibi tadı fena değil . Çakşırda nasıl desem sanki biraz ağzı buruşturur gibi bi tadı var ama çok ağır değil benim eşimde çok huysuz faydalarını anlattım doktor söyledi içmesi lazim dedi falan dedim . Kendisi asla içmedi hep pesinde dolaştım kendim hazırladım getirdim öyle öyle içirdim . Su gibi bisey zaten şeffaf renkte cay bardağının 4 te birini caksir koyuyorsun gerisini normal su ile tamamliyosun çay bardağını . Sadece onu içse ağır olur ama su katınca çokta kötü değil tarifi şişede yazıyo zaten

Kesinlikle en iyisini doktor bilir ama buhar banyosunu önerecektir diye düşünüyorum sana o mikroplara karşı çok iyi
Aslında bu ay soğan kuru yaptım adet oldum simdi belkide içimde bisey varsada yok oldu 😂 kayinvalidem tutturdu gidin gidin hamama gidin aşılamadan önce sıcak sıcak iyi gelir falan dedi bende ona uydum ne bilim 😂

Keci boynuzu özü alın pekmez gibi tadı fena değil . Çakşırda nasıl desem sanki biraz ağzı buruşturur gibi bi tadı var ama çok ağır değil benim eşimde çok huysuz faydalarını anlattım doktor söyledi içmesi lazim dedi falan dedim . Kendisi asla içmedi hep pesinde dolaştım kendim hazırladım getirdim öyle öyle içirdim . Su gibi bisey zaten şeffaf renkte cay bardağının 4 te birini caksir koyuyorsun gerisini normal su ile tamamliyosun çay bardağını . Sadece onu içse ağır olur ama su katınca çokta kötü değil tarifi şişede yazıyo zaten
Canım ya çok teşekkür ederim kesinlikle denicem Allah razı olsun 🙏🏻

Aslında bu ay soğan kuru yaptım adet oldum simdi belkide içimde bisey varsada yok oldu 😂 kayinvalidem tutturdu gidin gidin hamama gidin aşılamadan önce sıcak sıcak iyi gelir falan dedi bende ona uydum ne bilim 😂
Hamama giden terler ahaha soğanın kokusuna dayanamamıştı belki bebecik 😂😂

Hamama giden terler ahaha soğanın kokusuna dayanamamıştı belki bebecik 😂😂
Belkide 😂😂 bisey daha ekliyim ben arı sütü ve arı poleni de kullandım eşime ama arı sütünün tadı berrrbat kokusuna bile tahammül edemedik 1 hafta içti dal gibi adam 90 kilo oldu çok kilo aldırıyor ama faydalarıda vartabi hepsinden daha etkili ama senin esin içmez tadı kötü 😂

Normalde pik olduktan 36 saat sonra Çatliyo ama belli olmuyo iste hemende catlayabiliyo yada sen pik görmeden önce yumurta olgunlaşmıştı zaten . Neyse sen yarin geceyi ve sonraki geceyide değerlendir mutlaka hayırlısı olsun insallah 😄
Amin inşallah canım hakkımda hayırlısı 😍

Hiç anlamıyorum ablacım ondan ya baya araştırdım aslında 😔

Kuzum youtube de bir yığın video var bununla ilgili. Benim çevremde sağlık sorunu olupta bu yöntemle hamilr kalan çok kişi var. Ama en büyük engel tabiki stres hiç bir problemi olmayıp aylarca uğraşanda var stres yüzünden

Bende 10 aylık evliyim. 3 aydır deniyoruz. 3.ayımızın sonu ama hala adet olmadım. SAT 24 mayıstı. 8 gün oldu gecikeli test yaptım negatif belirtiler var ama negatif malesef :KK43:
Selam canım
Merak ettim adet oldun mu diye. Benim de 4 gün gecikti hiç gecikmezdi normalde ama testler hep negatif :KK43:

Ablalarım merhaba aranıza yeni takılıyorum 👌🏻
Korunmasız ilişkiye girmemize rağmen hala gebe kalamadım doktora ilk gittiğimde eşimde de bende de problem olmadığını söyledi daha çok yeni 1 sene sıkıntı olmaz yaşınız küçük demişti sizden ricam kim ne yapıyor hamile kalmak için kullanıp faydasını gördüğünüz ürünler var mı inşallah hepimiz hamile kalırız 🙏🏻🙏🏻

Bende iki aydir deniyorum iki aydir ovulasyon testide kullaniyorum ve gebe kalamadim. Ovulasyon testiyle hemen gebe kaldiklari icin cok korkmaya basladim bende :KK43:

• Beğen
Reactions: N8M
X