Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hani testleri yaptı peki doktorun sana benim yaşım küçük diye pek umursamıyorlar
Hormonlara bakti rahim filmi çekildim eşim test verdi derken bisey çıkmadı bu zamana geldik bende tiroid vardı sadece oda ilaçla düştü suan değer iyi ama elde var 0

Aslında bende öyle diyorum ama tam o kadar olmadı kendi kendimin psikolojisini bozup duruyorum biz mi veremiyoruz oluyor

Reactions: N8M
Bahsettiğiniz ilaç ne kızlar, ben ilk defa duyuyorum

Yazdım görmedin galiba canim adet bitimi hemen gidicem . Sonra 1 hafta geçince aşılama yaptircam o şekilde de zararı olurmu acaba

Yazdım görmedin galiba canim adet bitimi hemen gidicem . Sonra 1 hafta geçince aşılama yaptircam o şekilde de zararı olurmu acaba
Kuzum sonuçta yumurta ve sperme zarar veriyor şöyle yani sen tek gitsen dahi yumurtaya zararı var zamanı pek önemli değil açıkcası ama ben oradayken çoğu düşük yapana şahit oldum tabi karar senin ben bildiğimi söyledim

Bahsettiğiniz ilaç ne kızlar, ben ilk defa duyuyorum
Bir çok işe yarıyor aslında ama en büyük özelliğinden biri spermin yumurtaya daha çabuk yapışmasını kolaylaştırıyor hamile kalmaya etkisi çok büyük

Doktora sorsam ağzıma Çakar iki tane çok kızıyorlar böyle seylere en iyisi gitmiyim ben otele falan ne bilim ya bir sürü yorum okudum hamama gittim hamile kaldım falan aklım karıştı

Hormonlara bakti rahim filmi çekildim eşim test verdi derken bisey çıkmadı bu zamana geldik bende tiroid vardı sadece oda ilaçla düştü suan değer iyi ama elde var 0
Benim rahim flimimi çekmediler hiç gerek duymuyorlar heralde

Sanırım biz kadınlar hep aynıyız ya bişeyi isteyince hemen alıcaz bu arada yaşın kaç canım ne kadar oldu evleneli
Ahaha kesinlikle 21 yaşındayım 2 senedir evliyim ama 1 senedir filan istiyorum aslında tam 1 değilde bana göre 1

Reactions: N8M
Doktora sorsam ağzıma Çakar iki tane çok kızıyorlar böyle seylere en iyisi gitmiyim ben otele falan ne bilim ya bir sürü yorum okudum hamama gittim hamile kaldım falan aklım karıştı
Aslında bilinçlenmek çok güzel dediğim doktoru takip edebilirsin canım sorulara yanıt veriyor canlı yayınlar yapıyor muhteşem bir insan

Ahaha kesinlikle 21 yaşındayım 2 senedir evliyim ama 1 senedir filan istiyorum aslında tam 1 değilde bana göre 1
Ay biz o ilaçtan nşye almadık o zmam şimdiye kadar benim hormonlar normal ama dengesini bozarmı kullansam seninde yeniymiş canım sende benim givi acaleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…