-
- Konu Sahibi patatessss
Al benden de o kadar, valla bebek diye beynimizi yicezYa zaten yarim akıllıyım oda gittinapicam ben simdi
Hormonlara bakti rahim filmi çekildim eşim test verdi derken bisey çıkmadı bu zamana geldikHani testleri yaptı peki doktorun sana benim yaşım küçük diye pek umursamıyorlar
Aslında bende öyle diyorum ama tam o kadar olmadı kendi kendimin psikolojisini bozup duruyorum biz mi veremiyoruz oluyorAmin canım çok şükür hee konuda destekçim, bizim ilk aylar sıkıntılı geçti birde ilişkiye giremiyordum o zamanda hiç üstüme gelmemiştiaslında bebek çalışmaları tam 11 ayda sayılmaz ama ben gaz vermek için öyle söylüyorum
Bahsettiğiniz ilaç ne kızlar, ben ilk defa duyuyorumDoktorlar daha iyi bilir gökçen hoca var instagramdan takip edebilirsiniz çok iyi bir kadın doğumcu bir kaç doktordan daha uzman doktordan duyduğumla araştırmalarımla söylüyorum üşütmek ayrı çok sıcak tutmak ayrı Allah korusun tedbirli olmak şart
Yazdım görmedin galiba canim adet bitimi hemen gidicem . Sonra 1 hafta geçince aşılama yaptircam o şekilde de zararı olurmu acabaDoktorlar daha iyi bilir gökçen hoca var instagramdan takip edebilirsiniz çok iyi bir kadın doğumcu bir kaç doktordan daha uzman doktordan duyduğumla araştırmalarımla söylüyorum üşütmek ayrı çok sıcak tutmak ayrı Allah korusun tedbirli olmak şart
İnşallah kızlar dua edelim hep birlikte doğuralım bakarsınız beşik kerteriiizAl benden de o kadar, valla bebek diye beynimizi yicez
Sanırım biz kadınlar hep aynıyız ya bişeyi isteyince hemen alıcazAslında bende öyle diyorum ama tam o kadar olmadı kendi kendimin psikolojisini bozup duruyorum biz mi veremiyoruz oluyor
Kuzum sonuçta yumurta ve sperme zarar veriyor şöyle yani sen tek gitsen dahi yumurtaya zararı var zamanı pek önemli değil açıkcası ama ben oradayken çoğu düşük yapana şahit oldum tabi karar senin ben bildiğimi söyledimYazdım görmedin galiba canim adet bitimi hemen gidicem . Sonra 1 hafta geçince aşılama yaptircam o şekilde de zararı olurmu acaba
Ay inşallah ya valla hep diyorum Allahım bem ve benim gibi evlat isteyen herkesi hayırlıyşa sevindir,İnşallah kızlar dua edelim hep birlikte doğuralım bakarsınız beşik kerteriiiz
Bir çok işe yarıyor aslında ama en büyük özelliğinden biri spermin yumurtaya daha çabuk yapışmasını kolaylaştırıyor hamile kalmaya etkisi çok büyükBahsettiğiniz ilaç ne kızlar, ben ilk defa duyuyorum
Doktora sorsam ağzıma Çakar iki tane çok kızıyorlar böyle seylere en iyisi gitmiyim ben otele falan ne bilim ya bir sürü yorum okudum hamama gittim hamile kaldım falan aklım karıştıKuzum sonuçta yumurta ve sperme zarar veriyor şöyle yani sen tek gitsen dahi yumurtaya zararı var zamanı pek önemli değil açıkcası ama ben oradayken çoğu düşük yapana şahit oldum tabi karar senin ben bildiğimi söyledim
Benim rahim flimimi çekmediler hiç gerek duymuyorlar heraldeHormonlara bakti rahim filmi çekildim eşim test verdi derken bisey çıkmadı bu zamana geldikbende tiroid vardı sadece oda ilaçla düştü suan değer iyi ama elde var 0
Ahaha kesinlikleSanırım biz kadınlar hep aynıyız ya bişeyi isteyince hemen alıcazbu arada yaşın kaç canım ne kadar oldu evleneli
Kaç senelik evlisin benim 1 sene dolduktan sonra yaptılarBenim rahim flimimi çekmediler hiç gerek duymuyorlar heralde
Aslında bilinçlenmek çok güzel dediğim doktoru takip edebilirsin canım sorulara yanıt veriyor canlı yayınlar yapıyor muhteşem bir insanDoktora sorsam ağzıma Çakar iki tane çok kızıyorlar böyle seylere en iyisi gitmiyim ben otele falan ne bilim ya bir sürü yorum okudum hamama gittim hamile kaldım falan aklım karıştı
Aminn inşallah bol dua edelim birbirimize bu dünya dua üzerine kurulu nede olsaAy inşallah ya valla hep diyorum Allahım bem ve benim gibi evlat isteyen herkesi hayırlıyşa sevindir,
Hemen bakicamAslında bilinçlenmek çok güzel dediğim doktoru takip edebilirsin canım sorulara yanıt veriyor canlı yayınlar yapıyor muhteşem bir insan
Ay biz o ilaçtan nşye almadık o zmam şimdiye kadarAhaha kesinlikle21 yaşındayım 2 senedir evliyim ama 1 senedir filan istiyorum aslında tam 1 değilde bana göre 1
Gökçen ErdoğanHemen bakicam
Soyadı neHemen bakicam