Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüpler filmde kapalı mı cıktı yani laparoskopi ile açtılar benım tüplerimi.

kapalı ya da açık demedi çeken doktor. vücudum kasılmış ve ilaç gitmemiş yalnız bana narkoz verdiler nasıl kasıldım anlamadım. başka doktora gittim ona da anlattım. narkozla kasılmanın olması beklenen bir durum değil dedi laparoskopi yapabiliriz istersen rahim filmi çekelim dedi..

Herkese merhaba, Ben de yaz başından beri bebek istiyorum, eşimle bebek yapmaya karar verir vermez doktor kontrolüne gittim, 2 tane çatlamamış yumurtam olduğunu ve kiste dönüştüğünü söyledi, doğum kontrol ilacı verip gönderdi, hormon testleri yaptırdım herşey normal çıktı, sonraki ay başka bir doktora gittim doğum kontrol ilacı kullanmamın oluşan kistler üzerinde bir etkisi olmadığını söyledi, boşuna kullanmışsın dedi, kistlerimden birinin hala durduğunu ve bu kist yüzünden gelişmekte olan yumurtamın çatlayacak kadar gelişemeyeceğini söyledi. O ay soğan kürü yaptım kistlerim yok oldu ama gebelik olmadı malesef, sonraki ay incir kürü yaptım yine gebelik olmadı😕 4 aydır böyle kist mi oluştu, yumurtam mı çatlamadı diye kendimi yedim bitirdim. bu ay hiçbirşey denemedim akışına bıraktım, adetlerim çok düzenlidir 28 güne bir olurum,eşimle yumurtlamadan 3 gün öncesi ve 4 gün sonrası toplamda 1 hafta boyunca ilişkiye girdik,bat 22 kasım, beklemedeyim😇 Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

X