Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim Sizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.

Hangi gunleri degerlendirdin? Bende kullaniyorum 2 aydir ama kalamadim

Selam canım
Merak ettim adet oldun mu diye. Benim de 4 gün gecikti hiç gecikmezdi normalde ama testler hep negatif
Canım halen olmadım sabah Karnım ağrıdı olucam dedim sevindim ama yine yok testte negatif geç döllenme diye birşey varmış bilemedim çok zor belirsizlik. Sende oluyor muydu adrt düzensizliği?

Bu çok yüksek çıkmış kızlar anlayan var mı ??

Eklentiler

• B5938751-168D-47E1-B1B4-94BBAD0303F7.png
    86 KB · Görüntüleme: 92
Canım halen olmadım sabah Karnım ağrıdı olucam dedim sevindim ama yine yok testte negatif geç döllenme diye birşey varmış bilemedim çok zor belirsizlik. Sende oluyor muydu adrt düzensizliği?
Yok bende hiç olmazdı. Döngüm 28 gün 1 gün aynar en fazla ayda yılda 1 o da. bugün 32. günüm 4 gün geciktim yani çok az bi kanamam oldu az önce devamı gelemzse yerleşme kanaması diye düşünücem gelirse de bu ay ki umutlar da suya düşecek yine gelecek maçlara bakıcaz :)

İnşallah bebektendir canım ya test yaparsan haber ver mutlaka

dalga mı geçiyorsunuz bizimle gebelik testi bu değerinize göre en az 4 haftalık hamilesiniz
Estafurullah ya inanamadım çünkü normal şartlarda hafif kanamalarım ve ağrılarım mevcut ben adet olucam sanıyordum doktor yarın tekrar yapalım tahlil yükseliyor mu yoksa düşecek mi dedi biraz bozdu moreliöi açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…