- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi patatessss
Ben de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyimSizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.
Canım halen olmadım sabah Karnım ağrıdı olucam dedim sevindim ama yine yok testte negatif geç döllenme diye birşey varmış bilemedim çok zor belirsizlik. Sende oluyor muydu adrt düzensizliği?Selam canım
Merak ettim adet oldun mu diye. Benim de 4 gün gecikti hiç gecikmezdi normalde ama testler hep negatif
Hangi gunleri degerlendirdin? Bende kullaniyorum 2 aydir ama kalamadim
Ahaha olur mu biz aceleciyiizzzBende 25 yaşindayım yanınızda abla kaldm ya moralimi bozdunuz gdiyorum burdan
Evet çok etkili bir ilaçMatofin nedir acaba ilaç mı?
Aslında bende denemeyi düşünüyorum bu ay tam beceremiyoruz sanırımBende iki aydir deniyorum iki aydir ovulasyon testide kullaniyorum ve gebe kalamadim. Ovulasyon testiyle hemen gebe kaldiklari icin cok korkmaya basladim bende
Kesinlikle kader kısmet diyorumNe zormuş hamile kalmak yaaa, kazara hamile kalanlara hayranım
bu test senin mi? hamilesin 5 ve üstü sayılıyor 210 çıkmış çok iyi değerBu çok yüksek çıkmış kızlar anlayan var mı ??
Şaka yapıyorsun ????bu test senin mi? hamilesin 5 ve üstü sayılıyor 210 çıkmış çok iyi değer
dalga mı geçiyorsunuz bizimle gebelik testi bu değerinize göre en az 4 haftalık hamilesinizŞaka yapıyorsun ????
Ne işe yarıyor pekiEvet çok etkili bir ilaç
Bencede piki kaciriyorum o gun degerlendirmeyi kaciriyorum vs vs oncesi sonrasi hep iliskili oluyo Ama yok duzgun ve ayni saatte fln yapamadim sanirimAslında bende denemeyi düşünüyorum bu ay tam beceremiyoruz sanırım
Bu çok yüksek çıkmış kızlar anlayan var mı ??
Yok bende hiç olmazdı. Döngüm 28 gün 1 gün aynar en fazla ayda yılda 1 o da. bugün 32. günüm 4 gün geciktim yani çok az bi kanamam oldu az önce devamı gelemzse yerleşme kanaması diye düşünücem gelirse de bu ay ki umutlar da suya düşecek yine gelecek maçlara bakıcaz :)Canım halen olmadım sabah Karnım ağrıdı olucam dedim sevindim ama yine yok testte negatif geç döllenme diye birşey varmış bilemedim çok zor belirsizlik. Sende oluyor muydu adrt düzensizliği?
İnşallah bebektendir canım ya test yaparsan haber ver mutlakaYok bende hiç olmazdı. Döngüm 28 gün 1 gün aynar en fazla ayda yılda 1 o da. bugün 32. günüm 4 gün geciktim yani çok az bi kanamam oldu az önce devamı gelemzse yerleşme kanaması diye düşünücem gelirse de bu ay ki umutlar da suya düşecek yine gelecek maçlara bakıcaz :)
Tebrik ederim canım çok net hamilesin gözün aydın :)Bu çok yüksek çıkmış kızlar anlayan var mı ??
Bat günün bugündü gelişme var mı? Olmamışsındır umarım.Bencede piki kaciriyorum o gun degerlendirmeyi kaciriyorum vs vs oncesi sonrasi hep iliskili oluyo Ama yok duzgun ve ayni saatte fln yapamadim sanirim
Estafurullah ya inanamadım çünkü normal şartlarda hafif kanamalarım ve ağrılarım mevcut ben adet olucam sanıyordum doktor yarın tekrar yapalım tahlil yükseliyor mu yoksa düşecek mi dedi biraz bozdu moreliöi açıkcasıdalga mı geçiyorsunuz bizimle gebelik testi bu değerinize göre en az 4 haftalık hamilesiniz