- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
-
- Konu Sahibi patatessss
Termal oteli önermiyorum ben Erzin termalde çalıştım canım malesef sıcak yumurtayı ve spermleri olumsuz etkiliyor matofin ilacı bir araştır derim herkes çok memnun gözüküyor aşılama çok pahalı uygulama diryorlar Allah yardımcın olsun2 senedir bekliyorum eşimde de bendede bi sıkıntı yok ama olmadı . Yapmadığım denemedigim kürler kalmadı . Bu ay termal otele gidicem ayni zamanda aşılama yaptiricam insallah bu kez olur rabbim kısa zamanda hepimize nasip etsin insallah
Bala alerjim var kokuna bile tahammül edemiyorumBal tarçın çörekotu nu dene istersen bi canım. Bu şekilde hamile kalan 3 arkadaşım var benim.
Gerçekten mi banada herkes ona git diyo sasırdım kaldım ya . İlacı arastiricam . Valla parası gözümde değil yeterki olsun kaç olursa olsun .Termal oteli önermiyorum ben Erzin termalde çalıştım canım malesef sıcak yumurtayı ve spermleri olumsuz etkiliyor matofin ilacı bir araştır derim herkes çok memnun gözüküyor aşılama çok pahalı uygulama diryorlar Allah yardımcın olsun
Kesinlikle canım düşük yapanlar oldu havuzda zaten araştır sıcak duş bile önerilmiyor dar iç çamaşırı pantolonlar ısı yükselmesin diye kısmet bak iyi ki gitmeden görmüşüz ama ilaç hem uygun hemde doktorlar öneriyorGerçekten mi banada herkes ona git diyo sasırdım kaldım ya . İlacı arastiricam . Valla parası gözümde değil yeterki olsun kaç olursa olsun .
İnşallah olur bize güzel haberler verr eşinin yaptırması şart kuzum kendini yıpratıyorsun belki ufacık bir ilaç takviyesiyle düzelecek bir şeydir belki bence eşine test yaptır en azından içiniz rahat etsinBende burdayum kızlar11 ay oldu bizimd ben mantar enfeksiyonu sebebi iele doktora gittim bi kaç kez bi problem olmadığını herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söyledi, eşim gitmedi daha. 11 ay oldu ama hala gebelik yok. Geçen Y ovilasyon kullanmaya başladım hatta baua heveslendim doğru günler iyi değerlendirdik diye ama maalesef regli oldum.bu ikinci ayım dün testte pik gördüm(15 günde) değerlendirdik. Yarın çatlama oldu mu diye tekrar yapıcam bakalım Allahtan hayırlısı ama bend çok stres yapıyorum yaa
Ay gitmiyim o zamann . İlaç çok kilo verdiriyomuş ya ben zaten kara kuru biseyim hepten kaybolurumKesinlikle canım düşük yapanlar oldu havuzda zaten araştır sıcak duş bile önerilmiyor dar iç çamaşırı pantolonlar ısı yükselmesin diye kısmet bak iyi ki gitmeden görmüşüz ama ilaç hem uygun hemde doktorlar öneriyor
Ben hemen adet sonu gidecektim sonra aşılama yaptircam o şekilde de sakınca olur mu acaba hani enfeksiyon falan varsa temizlesin diye adet bitimi hemen gidicektim 1 hafta falan sonra aşılama yaptircaktim olmazmiki acabaKesinlikle canım düşük yapanlar oldu havuzda zaten araştır sıcak duş bile önerilmiyor dar iç çamaşırı pantolonlar ısı yükselmesin diye kısmet bak iyi ki gitmeden görmüşüz ama ilaç hem uygun hemde doktorlar öneriyor
Bend bu ay aynı şeyi söyledim sağolsun eşim anlayışlıdır zaten benden çok istiyor gitmem etmem demiyor, bu ayda bi dene bidaki ay gidelim baktıralım dedi ama kızıyor bazen bana sen çok acele ediyorsun stres yapıyorsun, daha 1 yıl bile olmadı kendine hasta gibi davranma, stresten oldurmucan vs vsİnşallah olur bize güzel haberler verr eşinin yaptırması şart kuzum kendini yıpratıyorsun belki ufacık bir ilaç takviyesiyle düzelecek bir şeydir belki bence eşine test yaptır en azından içiniz rahat etsin
Yumurtanın spermi tutmasını kolaylaştırıyor genelde kadın doğumcular Öneriyor herkesi zayıflatmıyor korkmaAy gitmiyim o zamann . İlaç çok kilo verdiriyomuş ya ben zaten kara kuru biseyim hepten kaybolurumdoktorum bana gynositol diye bi ilaç verdi 130 tl fiyatı o çok erken yumurtlatmisti beni . Yumurtlamamda falan sıkıntı yok genelde ne icin kullaniliyo bu infolic gibi bisey mi
Ben bunu doktoruma bi sorucam bide bunu deneyelimYumurtanın spermi tutmasını kolaylaştırıyor genelde kadın doğumcular Öneriyor herkesi zayıflatmıyor korkma
Benimde öyle ona göre çok normal niye acele ediyorsun ki diyor ben bir problem olmadıkça daha da çok korkuyorum bende bu gün tekrar gittim ultrasonla baktı doktor yarın tekrar hormon test sonuçlarım çıkacak bakalım yarın olsun hayır olsunBend bu ay aynı şeyi söyledim sağolsun eşim anlayışlıdır zaten benden çok istiyor gitmem etmem demiyor, bu ayda bi dene bidaki ay gidelim baktıralım dedi ama kızıyor bazen bana sen çok acele ediyorsun stres yapıyorsun, daha 1 yıl bile olmadı kendine hasta gibi davranma, stresten oldurmucan vs vsaslında haklı ama ben bu kafaya takmama işini bir türlü beceremedim
Ama gebelik için beli sıcak tutmak gerwk falan diyorlar, bağlayanlar yakı koyanlar falan var araştırdığım kadarıyla. O nasıl oluyor anlamadımAy gitmiyim o zamann . İlaç çok kilo verdiriyomuş ya ben zaten kara kuru biseyim hepten kaybolurumdoktorum bana gynositol diye bi ilaç verdi 130 tl fiyatı o çok erken yumurtlatmisti beni . Yumurtlamamda falan sıkıntı yok genelde ne icin kullaniliyo bu infolic gibi bisey mi
Hani testleri yaptı peki doktorun sana benim yaşım küçük diye pek umursamıyorlarBen bunu doktoruma bi sorucam bide bunu deneyelim
Ya zaten yarim akıllıyım oda gittiAma gebelik için beli sıcak tutmak gerwk falan diyorlar, bağlayanlar yakı koyanlar falan var araştırdığım kadarıyla. O nasıl oluyor anlamadım
O üşütmesinler diye üşütünce düşük riski oluyorAma gebelik için beli sıcak tutmak gerwk falan diyorlar, bağlayanlar yakı koyanlar falan var araştırdığım kadarıyla. O nasıl oluyor anlamadım
Amin canım çok şükür hee konuda destekçim, bizim ilk aylar sıkıntılı geçti birde ilişkiye giremiyordum o zamanda hiç üstüme gelmemiştiBenimde öyle ona göre çok normal niye acele ediyorsun ki diyor ben bir problem olmadıkça daha da çok korkuyorum bende bu gün tekrar gittim ultrasonla baktı doktor yarın tekrar hormon test sonuçlarım çıkacak bakalım yarın olsun hayır olsunEşinin yanında olması çok iyi neler okudum burda şok oldum vallaha çok şükür rabbim bozmasın
Doktorlar daha iyi bilir gökçen hoca var instagramdan takip edebilirsiniz çok iyi bir kadın doğumcu bir kaç doktordan daha uzman doktordan duyduğumla araştırmalarımla söylüyorum üşütmek ayrı çok sıcak tutmak ayrı Allah korusun tedbirli olmak şartYa zaten yarim akıllıyım oda gittinapicam ben simdi