- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 26
-
- Konu Sahibi patatessss
kuzenim canım çok açık soramadım tabiki ama variskoselden ve normalde çocukları olduğu halde ikinci çocukta bu sorunu yaşadılarBu arada abinin ne sıkıntısı vardıki ameliyat oldu eğer sakıncası yoksa biraz bilgi verebilirmisin cnm
Ben bir kimyasal gebelik geçirdim eşimde benimde bir problemimiz yok yaşlar küçük olduğu İÇİN biraz daha beklememizi önerdi doktorlarYumurta takibi yaptir bence doktorlar iyi diyor bi bakiyosun yumurta gelismiyormus.. Benimde guya hicbisey yok 3 senedir bekliyorum olmadi bu ay klomen catlatma ignesi kullandim
Canım mantarı bilmiyorum dalar SİSTİS engel olmuyormuş çünkü idrar yolu ile gebelik kanalları Farklı kendini böyle düşünme bence çok ığraştim SİSTİS ile çağreyi sıcak su ve her lavabodan sonra tıkayıp iyice kurulamakta buldum ıslak kalınca daha kötü oldu ..Bende 18 aydır hamile kalamadım. Düşük de kimyasal da hiçbirşey olmadı. Sık sık sistit oluyorum mantar enfeksiyonu geçiriyorum bunlar da hamile kalamamamda etkili oluyor. Moralim çok bozuk
Benimki çok sık tekrarlıyor canım geçse bile yine oluyor ve 10 gündür hala sistitim geçmek bilmedi ne yaptıysamCanım mantarı bilmiyorum dalar SİSTİS engel olmuyormuş çünkü idrar yolu ile gebelik kanalları Farklı kendini böyle düşünme bence çok ığraştim SİSTİS ile çağreyi sıcak su ve her lavabodan sonra tıkayıp iyice kurulamakta buldum ıslak kalınca daha kötü oldu ..
Canım eğer tekrarlayan enfeksiyonlarda enfeksiyon bölümüne kesinlikle görünmen şart ihmal etme derim çok geçmiş olsunBenimki çok sık tekrarlıyor canım geçse bile yine oluyor ve 10 gündür hala sistitim geçmek bilmedi ne yaptıysam
Böyle devam ederse gidicem canım bu ay rahim filmi çekilicektim ama enfeksiyon yüzünden çekilemiycem maalesefCanım eğer tekrarlayan enfeksiyonlarda enfeksiyon bölümüne kesinlikle görünmen şart ihmal etme derim çok geçmiş olsun
Kapalı cıktığında nasıl bi süreç geçirdiniz yani ilaç vererek mi acıldı ?canım benimde tüplerim kapalıydı. laparaskopi oldum açıldı dediler ama aklımda hep bi şüphem vardı acaba açıldı mı diye. 3 ay geçti ama olmadı yine sonra dedim ben istanbula gidip rahim filmi çektiricem içimde farklı bi his var dedim. gittik sıram geldi içeri girdim ve tahmin ettiğim gibi tüpler kapalı hiç şaşırmadım tahmin ediyordum doktora sordum ben yeni ameliyat oldum bukadar kısa sürede kapanırmı tekrar dedim çok düşük ihtimal dedi. çok şükürki o kadar çabalamayla tüplerimi açtı Cevat hocam gözlerimle gördüm Allah razı olsun ondan. Yani rahim filmi çektirmenizi tavsiye ederim en azından gözlerinizle görün
Tüpler filmde kapalı mı cıktı yani laparoskopi ile açtılar benım tüplerimi.iyi günler benimde sol rahmimde kistim var ve tüplerim için rahim filmi çektirmiştim doktor tüpleri ve laparoskopi yapması söyledi ve ben nedense ondan çekiniyorum nasıl bir süreç anlatabilir misiniz acaba
Çok teşekkür ederim bunu dikkate alıcam.kuzenim canım çok açık soramadım tabiki ama variskoselden ve normalde çocukları olduğu halde ikinci çocukta bu sorunu yaşadılar
canım ameliyat oldum ama dediğim gibi şüphe içindeydim sonuçta açıldı diyince doktora güveniyorsun mecburen ama ben güvenemedim 2 ay sonra istanbula gitti ecomara yarım saatlik bir uğraş sonucunda açıldı milim milim ilaç vererek ilerlediKapalı cıktığında nasıl bi süreç geçirdiniz yani ilaç vererek mi acıldı ?
Istanbulda nerede cektirdiniz acaba ?birde fiyati nedir?canım benimde tüplerim kapalıydı. laparaskopi oldum açıldı dediler ama aklımda hep bi şüphem vardı acaba açıldı mı diye. 3 ay geçti ama olmadı yine sonra dedim ben istanbula gidip rahim filmi çektiricem içimde farklı bi his var dedim. gittik sıram geldi içeri girdim ve tahmin ettiğim gibi tüpler kapalı hiç şaşırmadım tahmin ediyordum doktora sordum ben yeni ameliyat oldum bukadar kısa sürede kapanırmı tekrar dedim çok düşük ihtimal dedi. çok şükürki o kadar çabalamayla tüplerimi açtı Cevat hocam gözlerimle gördüm Allah razı olsun ondan. Yani rahim filmi çektirmenizi tavsiye ederim en azından gözlerinizle görün
şişli ecomar Cevat hocaya çektirdim fiyat 650. Verdiğim para helal olsun. Mutlaka oraya gidip orda çektirin sizdeIstanbulda nerede cektirdiniz acaba ?birde fiyati nedir?
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim kimsenin ellerini boş bırakmasınGünaydın herkese. Hemen hemen bütün mesajları okudum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Arkadaşlar iki çocuk annesiyim hamdolsun. Biri 9 diğeri 7 yaşında. Ben de hikayemden bahsedeyim biraz. Bundan dört sene önce mide bulantısı yaşamaya başladım test yaptım ve pozitif çıktı. Beklediğim istediğim bi durum değildi doktora iki ay sonra gittim. Ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi ve hemen ameliyata alındım sol tüpümle birlikte oluşan gebeliği aldılar. Sonrasında doktor ameliyatta diğer tüpümünde sıkıntılı olduğunu , üçüncü çocuğu düşünürsem diye ve benim iznim olmadığından diğer tüpü almadığını söyledi. Aradan iki yıl geçti rahim ağzı yarası çıktı onu yaktırdım. Sonrasında da üçüncü çocuğumun olmasını çok istedim tam bir yıldır korunmuyorum ve olmuyor. Demem o ki ne olursa olsun insan üçüncü de olsa evlat sahibi olmak istiyor ama nasip olmayınca olmuyor. Rabbim herkesin muradını versin. Doktorum b12 vitamini başlattı. 6 ay Sonrasında rahim filmi çekeriz dedi. 2 ay oldu ilaçlara başlayalı bende bu arada brokoli kürüne başladım. Arkadaşlar doktora gitmeden başkalarının demesine göre hareket etmeyin. Herkese selam. Dualarım sizinle.
21 gün 200 gr brokolili iki bardak suda 5 dakikaa kaynatıyorsun ılıyınca içiyorsunBrokoli küründen bahseder mısınız biraz bende çocuk sahibi olmak istiyorum
Peki şuan durum ne hamilemisiniz?şişli ecomar Cevat hocaya çektirdim fiyat 650. Verdiğim para helal olsun. Mutlaka oraya gidip orda çektirin sizde
yok değilim canım daha 20 gün oldu hsg çektireliPeki şuan durum ne hamilemisiniz?