Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada abinin ne sıkıntısı vardıki ameliyat oldu eğer sakıncası yoksa biraz bilgi verebilirmisin cnm
kuzenim canım çok açık soramadım tabiki ama variskoselden ve normalde çocukları olduğu halde ikinci çocukta bu sorunu yaşadılar

Yumurta takibi yaptir bence doktorlar iyi diyor bi bakiyosun yumurta gelismiyormus.. Benimde guya hicbisey yok 3 senedir bekliyorum olmadi bu ay klomen catlatma ignesi kullandim
Ben bir kimyasal gebelik geçirdim eşimde benimde bir problemimiz yok yaşlar küçük olduğu İÇİN biraz daha beklememizi önerdi doktorlar

Bende 18 aydır hamile kalamadım. Düşük de kimyasal da hiçbirşey olmadı. Sık sık sistit oluyorum mantar enfeksiyonu geçiriyorum bunlar da hamile kalamamamda etkili oluyor. Moralim çok bozuk

Bende 18 aydır hamile kalamadım. Düşük de kimyasal da hiçbirşey olmadı. Sık sık sistit oluyorum mantar enfeksiyonu geçiriyorum bunlar da hamile kalamamamda etkili oluyor. Moralim çok bozuk
Canım mantarı bilmiyorum dalar SİSTİS engel olmuyormuş çünkü idrar yolu ile gebelik kanalları Farklı kendini böyle düşünme bence çok ığraştim SİSTİS ile çağreyi sıcak su ve her lavabodan sonra tıkayıp iyice kurulamakta buldum ıslak kalınca daha kötü oldu ..

Benimki çok sık tekrarlıyor canım geçse bile yine oluyor ve 10 gündür hala sistitim geçmek bilmedi ne yaptıysam

Merhaba kızlar araniza yeni katıldım size bi sorum olacak. Ben ekimin 9 una adet oldum adetimin 3. Günü doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım sonra kontrole gittim yumurtamin 22 mm ve çatlamak üzere olduğunu söyledi. O zaman ve hala devam etmekte olan sol kasik agrım var o zaman doktora sorduğumda yumurtan çatlamak üzere ondan demişti aradan 10 gün geçti hala geçmedi agrisi neden olabilir sizce

Kapalı cıktığında nasıl bi süreç geçirdiniz yani ilaç vererek mi acıldı ?

iyi günler benimde sol rahmimde kistim var ve tüplerim için rahim filmi çektirmiştim doktor tüpleri ve laparoskopi yapması söyledi ve ben nedense ondan çekiniyorum nasıl bir süreç anlatabilir misiniz acaba
Tüpler filmde kapalı mı cıktı yani laparoskopi ile açtılar benım tüplerimi.

Günaydın herkese. Hemen hemen bütün mesajları okudum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Arkadaşlar iki çocuk annesiyim hamdolsun. Biri 9 diğeri 7 yaşında. Ben de hikayemden bahsedeyim biraz. Bundan dört sene önce mide bulantısı yaşamaya başladım test yaptım ve pozitif çıktı. Beklediğim istediğim bi durum değildi doktora iki ay sonra gittim. Ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi ve hemen ameliyata alındım sol tüpümle birlikte oluşan gebeliği aldılar. Sonrasında doktor ameliyatta diğer tüpümünde sıkıntılı olduğunu , üçüncü çocuğu düşünürsem diye ve benim iznim olmadığından diğer tüpü almadığını söyledi. Aradan iki yıl geçti rahim ağzı yarası çıktı onu yaktırdım. Sonrasında da üçüncü çocuğumun olmasını çok istedim tam bir yıldır korunmuyorum ve olmuyor. Demem o ki ne olursa olsun insan üçüncü de olsa evlat sahibi olmak istiyor ama nasip olmayınca olmuyor. Rabbim herkesin muradını versin. Doktorum b12 vitamini başlattı. 6 ay Sonrasında rahim filmi çekeriz dedi. 2 ay oldu ilaçlara başlayalı bende bu arada brokoli kürüne başladım. Arkadaşlar doktora gitmeden başkalarının demesine göre hareket etmeyin. Herkese selam. Dualarım sizinle.

Brokoli küründen bahseder mısınız biraz bende çocuk sahibi olmak istiyorum

Kapalı cıktığında nasıl bi süreç geçirdiniz yani ilaç vererek mi acıldı ?
canım ameliyat oldum ama dediğim gibi şüphe içindeydim sonuçta açıldı diyince doktora güveniyorsun mecburen ama ben güvenemedim 2 ay sonra istanbula gitti ecomara yarım saatlik bir uğraş sonucunda açıldı milim milim ilaç vererek ilerledi

Istanbulda nerede cektirdiniz acaba ?birde fiyati nedir?

Çok geçmiş olsun inşallah rabbim kimsenin ellerini boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…