Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim Sizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu Hangi ovülasyon testini kullandınız acaba

Hiçbir problemimiz olmamasına rağmen 15 aydır gebelik oluşmuyor. Bu süre içinde çok sağlıklı beslendiğim aylar da oldu bir faydasını göremedim. Çok fazla kahve tüketiyorum bunu azaltmıştım fakat faydasını göremeyince çay-kahve tüketimime dikkat etmemeye başladım. Olacak olunca hiçbir şey yapmasanız da oluyor. Ekstra bir şey denemeye bence hiç gerek yok.. Yok yere stres yaratmış oluyorsunuz.

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu ☺ Hangi ovülasyon testini kullandınız acaba

Allah razı olsun. Tam 1 aylık oldu meleğim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Her kadının yaşaması gereken bi duygu bence innovita marka kullandım canım ilk ay tutmadı ikinci ay tuttu çok şükür

Günaydın , hayırlı sabahlar herkesee Bugün reglim bitiyor iki gün sonra soğan kürüne başlayacağım , soğan kürü yapıp hamile kalan var mı acaba ?

arkadaşalar ovulsayon testini araştırdım biraz arkadaş dahsetmiş ben de birini buldum Ebru Ceylan diye bir bayan isterseniz araştırın bi

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi

Rize de oldum. Samsun da yaşıyorum.
canım imkanın varsa istanbula git. bende sivastayım tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum açıldı dediler ama açılmamış kandırıldım resmen. istanbul ecomara gittim orda kapalı olduğu ortaya çıktı hocamın uğraşları sonucu çok şükür açıldı her ikiside

Hamile kaldın mı ? Samsun da araştırıcam bende. Zor mu ameliyat ?

Hamile kaldın mı ? Samsun da araştırıcam bende. Zor mu ameliyat ?
canım daha yeni 1 ay oldu film çekileli. ameliyat o kadar zor değil. sen istanbula gitme ihtimalin varsa git orda hsg ile açılır tüplerin benim öyle oldu bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…