- 29 Ekim 2019
- 289
- 254
-
- Konu Sahibi patatessss
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuBen de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyimSizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu ☺ Hangi ovülasyon testini kullandınız acaba
Sigara kullanan bayanlar, hamile kalmayı düşündüğünüzde kaç ay önceden bıraktınız?
Hamile kaldıktan sonra mıHamile kaldıktan 2 ay sonra bıraktım ben
Hamile kaldıktan sonra mı
Merhaba benimde hsg de bir tüpüm açıldı biri kapalı bana da doktor laparoskopi dedi. Sence ameliyat olayım mı ? Çok kararsızım daha 1 hafta oldu hsg çekileliKapalı cıktığında nasıl bi süreç geçirdiniz yani ilaç vererek mi acıldı ?
nerde çekildin filmiMerhaba benimde hsg de bir tüpüm açıldı biri kapalı bana da doktor laparoskopi dedi. Sence ameliyat olayım mı ? Çok kararsızım daha 1 hafta oldu hsg çekileli
Devlet hastanesinde çekildim.nerde çekildin filmi
nerde yaşıyorsun peki canımDevlet hastanesinde çekildim.
Rize de oldum. Samsun da yaşıyorum.nerde yaşıyorsun peki canım
canım imkanın varsa istanbula git. bende sivastayım tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum açıldı dediler ama açılmamış kandırıldım resmen. istanbul ecomara gittim orda kapalı olduğu ortaya çıktı hocamın uğraşları sonucu çok şükür açıldı her ikisideRize de oldum. Samsun da yaşıyorum.
Hamile kaldın mı ? Samsun da araştırıcam bende. Zor mu ameliyat ?canım imkanın varsa istanbula git. bende sivastayım tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum açıldı dediler ama açılmamış kandırıldım resmen. istanbul ecomara gittim orda kapalı olduğu ortaya çıktı hocamın uğraşları sonucu çok şükür açıldı her ikiside
canım daha yeni 1 ay oldu film çekileli. ameliyat o kadar zor değil. sen istanbula gitme ihtimalin varsa git orda hsg ile açılır tüplerin benim öyle oldu bak.Hamile kaldın mı ? Samsun da araştırıcam bende. Zor mu ameliyat ?
Anladım. Hayırlısı olsun inş kalırızcanım daha yeni 1 ay oldu film çekileli. ameliyat o kadar zor değil. sen istanbula gitme ihtimalin varsa git orda hsg ile açılır tüplerin benim öyle oldu bak.