- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
- Konu Sahibi patatessss
İnşaAllah isteyen herkese Nasip Eder Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim21 gün 200 gr brokolili iki bardak suda 5 dakikaa kaynatıyorsun ılıyınca içiyorsun
Ben sigarayı bırakmadım. Bırakamıyorum bakalım gebelikte nolcak?Sigara kullanan bayanlar, hamile kalmayı düşündüğünüzde kaç ay önceden bıraktınız?
2 arkadasımda bırakmamıslardı hamile kaldıklarında hemen kestiler bir anda. Benimde aklım almıyor nasıl kesilebiliyor bu sigara işi bir anda tabi. Annem de hamile kalmadan 1 sene önceden bırakmalısın temizlendiği kadar temizlensin için diyor.Ben sigarayı bırakmadım. Bırakamıyorum bakalım gebelikte nolcak?
Ben gebeliği düşünüyorum ama korkuyorum da. İlaçlar sigara vs.2 arkadasımda bırakmamıslardı hamile kaldıklarında hemen kestiler bir anda. Benimde aklım almıyor nasıl kesilebiliyor bu sigara işi bir anda tabi. Annem de hamile kalmadan 1 sene önceden bırakmalısın temizlendiği kadar temizlensin için diyor.
Şuan düşünüyorsan sigarayla şimdiden vedalaşmaya çalışmalısın bence acil. Ben önümüzdeki sene düşünüyorum.Ben gebeliği düşünüyorum ama korkuyorum da. İlaçlar sigara vs.
Keşke fayda olsa şifa olsaTeşekkür ederim
Destek vermek gibi olmasın da çevremde hamile ve sigara içen kişiler var ama sonuçlarıne olur bilmiyorumBen sigarayı bırakmadım. Bırakamıyorum bakalım gebelikte nolcak?
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.yok değilim canım daha 20 gün oldu hsg çektireli
Umarım olurKeşke fayda olsa şifa olsa
inşallah canım inşallahHadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
Test bozukGebelik testi yaptım ben böyle sonuç görmedim hiç
Eki Görüntüle 2549915
Varsa baska bir tane yapın. Yada adet gunundeyseniz yada günün geçtiyse ovulasyonla da yapabilirisnizGebelik testi yaptım ben böyle sonuç görmedim hiç
Eki Görüntüle 2549915
Ovülasyonla?Varsa baska bir tane yapın. Yada adet gunundeyseniz yada günün geçtiyse ovulasyonla da yapabilirisniz
Ben adet günümde ovulasyon testi yapmıştım. T çizgisi epey epey köyü çıkmıştı onunla öğrenmiştim. Burda birkaç kişi de öyle öğrendi.Ovülasyonla?
Ben 2 tane yaptım bugün negatifBen adet günümde ovulasyon testi yapmıştım. T çizgisi epey epey köyü çıkmıştı onunla öğrenmiştim. Burda birkaç kişi de öyle öğrendi.
Adetine kaç gün varBen 2 tane yaptım bugün negatif
18 günAdetine kaç gün var