Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu kendisiyle ciddi bi şekilde konuşacam kendimide tekrar muayene ettircem bakalım sorun hala bendemi inş daha kötü bişey çıkmaz, bu arada ameliyattan sonra çocukları oldumu peki?
Evet canım ameliyattan 1 ay sonra oldu çocukları şimdi 1,5 yaşında sağlıklı

Güzel haberlerini ver bize inşallah

Güzel haberlerini ver bize inşallah
Şuan tam 1 hafta oldu adet olmadım dün temizlik yaptım şimdi kasıklarımda batmalar aniden kalkınca batma falan oluyor bakalım eczanenin açılmasını bekliyorum gidip bakıcam varmı yok mu minik eller

iyi günler benimde sol rahmimde kistim var ve tüplerim için rahim filmi çektirmiştim doktor tüpleri ve laparoskopi yapması söyledi ve ben nedense ondan çekiniyorum nasıl bir süreç anlatabilir misiniz acaba

Şuan tam 1 hafta oldu adet olmadım dün temizlik yaptım şimdi kasıklarımda batmalar aniden kalkınca batma falan oluyor bakalım eczanenin açılmasını bekliyorum gidip bakıcam varmı yok mu minik eller
Hadi inşallah sevindir bizi rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Selam bende 3

35 yaşındayım 2 aydır deniyoruz henüz bisey yok panik olmaya başladım
Canım 2 ay çok yeni insan neler öğreniyor buradan biz halk olarak bu tarz şeyleri konuşmaya ayıplı proğramlandığımız için öğrendikçe değişiyor bildiklerimiz 2 ay çok erken bir süreç strest yapmak seni aşağıya çeker eşininde hevesini kırabilirsin

en önemlisi doktor biz ne dersek diyelim doktoru asla geçemeyiz ilk önce eşiniz ve siz tedbir amaçlı görünmeniz şart belki çok basit bir sebebten ötürü olmuyor ? Yada hiç bir sorununuz yok ? Veya eşinizden ötürü olmuyor yaşınız gereği çok dikkatli olmanız gereken süreçler tedaviler malesef çok uzun sürüyor zaman kaybetmeyin derim

Haklısın bir an önce başlamak lazım

Kızlar ben uzun süredir kullandığım adet takibi uygulaması var sizin için yumurtalama gününüde hesaplıyo ayrıca hamile olduğunuzdada size yardımcı oluyor isterseniz indirebilirsiniz
Sevgili arkadaşım:

Regl dönemlerimi, yumurtlama ve doğurganlık dönemlerimi bir süredir Period Calendar uygulaması ile takip ediyorum. Ve bu uygulamaya bayıldım. Son derece doğru ve profesyonel tahminler üretmekte ve tamamiyle bedava! onu seviyorum isterdim.
Piyasa bunu indirebilirsiniz: Period Tracker - Period Calendar Ovulation Tracker - Apps on Google Play

Seni çok seven arkadaşlarından biri:

Yumurta takibi yaptir bence doktorlar iyi diyor bi bakiyosun yumurta gelismiyormus.. Benimde guya hicbisey yok 3 senedir bekliyorum olmadi bu ay klomen catlatma ignesi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…