- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 26
-
- Konu Sahibi patatessss
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah.Bugün bebeğim 20 günlük oldu. Darısı başınıza olsun inşallah. Hem yumurtlama hem çatlama değerlendirdim ben. Yumurtlama çatlama ve peşinden gelen 3 günü. Çatlama olduktan sonra test silik gösterir zaten :)
Canım benim şimdiye kadar düşüğüm kimyasBurda çoğu arkadaşımız hamile kaldı düşük yaptı vb şeyler yaşadık en önemlisi bir zamanı olduğu ve bu zamanı beklememiz ve en en önemlisi beklenti herkes hatta %90 oranında bebeği düşünmeyi hıraıktıklarında hamile kalıyorlar o yüzden strest yapmamanızı öneririm
Canım benim 18 aydır hiç düşüğüm kimyasal gebeliğim dahi hiçbirşeyim olmadı zamanını bekliyoruz işte rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur.bebeği düşünmeden de kaç kere oldu ama yinede tutmadı ama zaman geçtikce stres yapıyorum elimde olmadanBurda çoğu arkadaşımız hamile kaldı düşük yaptı vb şeyler yaşadık en önemlisi bir zamanı olduğu ve bu zamanı beklememiz ve en en önemlisi beklenti herkes hatta %90 oranında bebeği düşünmeyi hıraıktıklarında hamile kalıyorlar o yüzden strest yapmamanızı öneririm
Herkese Farklı şeyler yarıyor milyonlarca şey varmış öğrendim burada bende hiç Bilgi sahibi değildim kaldı ki bu konuyu açtığımda hamileymişim düşük geçirdim diyeceğim şu ki en önemlisi doktora danışmak eğer hala olmuyorsa altarnatif üretmek ve yaş malesef biz kadınlarla çok büyük etkenCanım benim şimdiye kadar düşüğüm kimyas
Canım benim 18 aydır hiç düşüğüm kimyasal gebeliğim dahi hiçbirşeyim olmadı zamanını bekliyoruz işte rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur.bebeği düşünmeden de kaç kere oldu ama yinede tutmadı ama zaman geçtikce stres yapıyorum elimde olmadan
Geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın. Aynen öyle. Geç olmadan tedavi olmak gerekiyorHerkese Farklı şeyler yarıyor milyonlarca şey varmış öğrendim burada bende hiç Bilgi sahibi değildim kaldı ki bu konuyu açtığımda hamileymişim düşük geçirdim diyeceğim şu ki en önemlisi doktora danışmak eğer hala olmuyorsa altarnatif üretmek ve yaş malesef biz kadınlarla çok büyük etken
Ay ne guzel 20 gunluk masallah omru uzun olsun mutluluk sevinc ve sizinle birlikte olsun❤❤❤ canim ben anlayamiyorum bu catlamayi fln smdi bi gun iliski bi gun degil seklinde.gidecegim bu son sansim cunlu doktor obur aya cagirio bugun hamile olmadigimi ogrendm yine cok buyuk bie yikimdi cok umutluydum agla agla simdi biraz kendme geldmBugün bebeğim 20 günlük oldu. Darısı başınıza olsun inşallah. Hem yumurtlama hem çatlama değerlendirdim ben. Yumurtlama çatlama ve peşinden gelen 3 günü. Çatlama olduktan sonra test silik gösterir zaten :)
Kötü düşünmeyin ilk önce geçmiş olsun bu arada bence her şeyin bir zamanı varBende hamile kalmaya calısıyorum kimyasal gebelik düşük falan hiç olmadı. Ağustosun basında kistlerim vardı. laparoskopi oldum tüplerim acıldı sonrasında sonrasında denemeye başladık. Ameliyattan sonra ilk 3 ay oluyormus genelde ama olmadı endişeleniyorum tekrar tüplerim kapanır diye
Hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallahKötü düşünmeyin ilk önce geçmiş olsun bu arada bence her şeyin bir zamanı var
Canim benim çok ince çizgi çıkmış biraz bekle kan ver umutlanmani istemem ama bebiş var gibiMerhaba arkadaslar dun regl olmam gerekirdi olmadim bugun surelab diye bi marka gebelik testi aldim ve boyle cikti sizce gebemiyim
canım benimde tüplerim kapalıydı. laparaskopi oldum açıldı dediler ama aklımda hep bi şüphem vardı acaba açıldı mı diye. 3 ay geçti ama olmadı yine sonra dedim ben istanbula gidip rahim filmi çektiricem içimde farklı bi his var dedim. gittik sıram geldi içeri girdim ve tahmin ettiğim gibi tüpler kapalı hiç şaşırmadım tahmin ediyordum doktora sordum ben yeni ameliyat oldum bukadar kısa sürede kapanırmı tekrar dedim çok düşük ihtimal dedi. çok şükürki o kadar çabalamayla tüplerimi açtı Cevat hocam gözlerimle gördüm Allah razı olsun ondan. Yani rahim filmi çektirmenizi tavsiye ederim en azından gözlerinizle görünBende hamile kalmaya calısıyorum kimyasal gebelik düşük falan hiç olmadı. Ağustosun basında kistlerim vardı. laparoskopi oldum tüplerim acıldı sonrasında sonrasında denemeye başladık. Ameliyattan sonra ilk 3 ay oluyormus genelde ama olmadı endişeleniyorum tekrar tüplerim kapanır diye
Ay ne guzel 20 gunluk masallah omru uzun olsun mutluluk sevinc ve sizinle birlikte olsun❤❤❤ canim ben anlayamiyorum bu catlamayi fln smdi bi gun iliski bi gun degil seklinde.gidecegim bu son sansim cunlu doktor obur aya cagirio bugun hamile olmadigimi ogrendm yine cok buyuk bie yikimdi cok umutluydum agla agla simdi biraz kendme geldm
Teşekkür ederiz bilgilendirme için ama malesef herkese vermiyorlar bu ilacıKizlar merhaba ben ilk kizima klomen kullanarak hamile kalmistim
İlk aydan hamile kalmak gerçekten çok büyük başarı Allah’ın takdiri oluvermiş demek ki .. aalında bir sorun olmaması gerek çünkü doğum geçirmişsiniz buna benzer olay yaşayan bir abim vardı eşiyle 2 çocukları olmadı abimizin ameliyat olması gerekti bence eşinizde doktora görünmeli şimdiden geçmiş olsunKızlar ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım, 3. Yılım bitmek üzere ve hiç korunmadık eşimle, oğlum doğduktan sonra bi daha hamile kalamadım bana vajinit olmuşsun dedi doktor ilaçta kullandım çok düzenli ama yine olmadı tekrar gittim kadın doğuma yine ilaç yazdı kullandım yine olmadı bizde bekliyoruz eşim çok istiyor napıcaz bilmiyorumsizcede nedendir bu durum???
Amin cnm inş sana ve senin gibi yol gözleyen herkese nasib olurAllah isteyen herkese minik böyle ponçik mi ponçik sağlıklı eli ayağı tam evlat nasip etsin 7 aydır evliyim evlendiğim ilk günden beri istiyorum nasip değilmiş olmadı 6 ay şuan adetim 3 gün gecikti ama beklicem 1 hafta Rabbim nasip eder hepinize inşallah
1.5 sene oldu hâlâ beklemekteyizAblalarım merhaba aranıza yeni takılıyorum
Korunmasız ilişkiye girmemize rağmen hala gebe kalamadım doktora ilk gittiğimde eşimde de bende de problem olmadığını söyledi daha çok yeni 1 sene sıkıntı olmaz yaşınız küçük demişti sizden ricam kim ne yapıyor hamile kalmak için kullanıp faydasını gördüğünüz ürünler var mı inşallah hepimiz hamile kalırız
Bunu kendisiyle ciddi bi şekilde konuşacam kendimide tekrar muayene ettircem bakalım sorun hala bendemi inş daha kötü bişey çıkmaz, bu arada ameliyattan sonra çocukları oldumu peki?İlk aydan hamile kalmak gerçekten çok büyük başarı Allah’ın takdiri oluvermiş demek ki .. aalında bir sorun olmaması gerek çünkü doğum geçirmişsiniz buna benzer olay yaşayan bir abim vardı eşiyle 2 çocukları olmadı abimizin ameliyat olması gerekti bence eşinizde doktora görünmeli şimdiden geçmiş olsun
Herşeyin en iyisini rabbim bilir ama iyi bildiğim tek şey var, olmasını çok istediğin bişeyden vazgeçtiğin zaman, senin oluyor bence artık zamana bırakalım gerisi takdiri ilahi1.5 sene oldu hâlâ beklemekteyiz