Günaydın herkese. Hemen hemen bütün mesajları okudum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Arkadaşlar iki çocuk annesiyim hamdolsun. Biri 9 diğeri 7 yaşında. Ben de hikayemden bahsedeyim biraz. Bundan dört sene önce mide bulantısı yaşamaya başladım test yaptım ve pozitif çıktı. Beklediğim istediğim bi durum değildi doktora iki ay sonra gittim. Ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi ve hemen ameliyata alındım sol tüpümle birlikte oluşan gebeliği aldılar. Sonrasında doktor ameliyatta diğer tüpümünde sıkıntılı olduğunu , üçüncü çocuğu düşünürsem diye ve benim iznim olmadığından diğer tüpü almadığını söyledi. Aradan iki yıl geçti rahim ağzı yarası çıktı onu yaktırdım. Sonrasında da üçüncü çocuğumun olmasını çok istedim tam bir yıldır korunmuyorum ve olmuyor. Demem o ki ne olursa olsun insan üçüncü de olsa evlat sahibi olmak istiyor ama nasip olmayınca olmuyor. Rabbim herkesin muradını versin. Doktorum b12 vitamini başlattı. 6 ay Sonrasında rahim filmi çekeriz dedi. 2 ay oldu ilaçlara başlayalı bende bu arada brokoli kürüne başladım. Arkadaşlar doktora gitmeden başkalarının demesine göre hareket etmeyin. Herkese selam. Dualarım sizinle.