Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gidip öğren en mantıklısı

CAnim dur ne hayal kırıklığı hemen daha 2 ay olmuş kaptırma kendini böyle akışına bırak boyle stres yaparsan dahada zorlaşır kocanla vakit geçir gez toz o oluverir hemen

Daha çok yeni evliymişsin stres yapma hiç stres herşeyin en büyük düşmanı bırak hayatını yaşa güzelce mutlu ol o zaman herşey daha güzel olur adetinde stresten gecikmiş olabilir

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin..
tatlim daha yeni evlisin o yuzden hormonlarin degismis olabilir ben de ilk evlendigimde adetim cok duzensizlesmisti hatta korundugumuz halde kendimi hamile sandim ama stres yapma sakin yoksa daha da etkilenir hormonlarin

Daha 2 aydır evlenmişsin arkadaşım çocuk için bence bu kadar acele etme, eşini iyice tanı, evlilik hayatınızı oturtun, çocuk illaki olur çocuk odaklı evlilik hayatınız olmasın..bir abla tavsiyesi.

Merhabalar , bizde bir seneyi geçti deniyoruz geçen ay da Olmayınca bütün umutlarım tükendi çok kötü oldum son atımlık kurşunumla bu ay incir kürü , süt buharı denedim: ovilasyonla takip ettim şimdi beklemedeyim. Umarım herkes bir an önce bebişine kavuşur

Zumbada asiri tempolu hoplama ziplamali bilemedim. Tedavi oldunuz mu?
Umarım guzel haberini alırız beklenen ader günü ayın kaçı?

Kızlar ben 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_20190711_075845.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 60
Bunun markası Laboquick mi? Bence teste devam et ama, şu resimdeki son testi yaptığın günü ve ondan sonraki 3 günü arka arkaya değerlendir canım. Bence aynı koyuluğa gelmiş.

Hepsi ovulasyon gibi geldi bana.. Benimkiler normal günlerde t cizgisi yok denecek kadar silik ovulasyon günlerimde 2 gün aynı koyuluga gelmişti seninkiler aynı koyulukta gibi görünüyor hepsi

Hepsi ovulasyon gibi geldi bana.. Benimkiler normal günlerde t cizgisi yok denecek kadar silik ovulasyon günlerimde 2 gün aynı koyuluga gelmişti seninkiler aynı koyulukta gibi görünüyor hepsi
İlk 2 gun biraz negatif ikinci cizgi 3. Gun koyu son ıkı test aynı gun yapılan teest

testi bilmem ama şimdi iyi günlerin bi kaç gün sonra belirti arama stresi başlatacak (şuan bende olduğu gibi ) her dk kendimi dinliyorum ve dinledikçe bütün belirtileri buluyorum
Umarim senın sonun ıyı olur ama ben yıne hüsran hıssedıyorum

Umarim senın sonun ıyı olur ama ben yıne hüsran hıssedıyorum
Sen çalışma aşamasındasın benim yumurtamın çatladığı gün eşim yurtdışına çıktı çatlamadan önceki bi kaç günün tutma ihtimalini düşünüyorum aslına bakarsan umudum yok ama kendimi oyalıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…