- 8 Temmuz 2019
- 170
- 45
-
- Konu Sahibi patatessss
Doktora gidip öğren en mantıklısıMerhaba aranıza yeni katıldım. Adetim çok düzensiz yeni evliyim 2 ay oldu. Adetim 11 gün gecikti kasık ağrılarım var lekelenme oldu. Adetimin 5nci günü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. Hala adet olamadım çok skntı içindeyim sinir stres herşey var.uyku problemi yaşıyorum gece uykum yok. Doktora gitmeyede korkuyorum hayal kırıklığına uğrayacağım diye
CAnim dur ne hayal kırıklığı hemen daha 2 ay olmuş kaptırma kendini böyle akışına bırak boyle stres yaparsan dahada zorlaşır kocanla vakit geçir gez toz o oluverir hemenMerhaba aranıza yeni katıldım. Adetim çok düzensiz yeni evliyim 2 ay oldu. Adetim 11 gün gecikti kasık ağrılarım var lekelenme oldu. Adetimin 5nci günü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. Hala adet olamadım çok skntı içindeyim sinir stres herşey var.uyku problemi yaşıyorum gece uykum yok. Doktora gitmeyede korkuyorum hayal kırıklığına uğrayacağım diye
Daha çok yeni evliymişsin stres yapma hiç stres herşeyin en büyük düşmanı bırak hayatını yaşa güzelce mutlu ol o zaman herşey daha güzel olur adetinde stresten gecikmiş olabilirMerhaba aranıza yeni katıldım. Adetim çok düzensiz yeni evliyim 2 ay oldu. Adetim 11 gün gecikti kasık ağrılarım var lekelenme oldu. Adetimin 5nci günü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. Hala adet olamadım çok skntı içindeyim sinir stres herşey var.uyku problemi yaşıyorum gece uykum yok. Doktora gitmeyede korkuyorum hayal kırıklığına uğrayacağım diye
tatlim daha yeni evlisin o yuzden hormonlarin degismis olabilir ben de ilk evlendigimde adetim cok duzensizlesmisti hatta korundugumuz halde kendimi hamile sandim ama stres yapma sakin yoksa daha da etkilenir hormonlarinYorumlarınız için çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin..
Daha 2 aydır evlenmişsin arkadaşım çocuk için bence bu kadar acele etme, eşini iyice tanı, evlilik hayatınızı oturtun, çocuk illaki olur çocuk odaklı evlilik hayatınız olmasın..bir abla tavsiyesi.Merhaba aranıza yeni katıldım. Adetim çok düzensiz yeni evliyim 2 ay oldu. Adetim 11 gün gecikti kasık ağrılarım var lekelenme oldu. Adetimin 5nci günü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. Hala adet olamadım çok skntı içindeyim sinir stres herşey var.uyku problemi yaşıyorum gece uykum yok. Doktora gitmeyede korkuyorum hayal kırıklığına uğrayacağım diye
Ben de zumbaya gidiyorum haftada 2 14 aydır deniyoruz olmuyor ara verip denediğim de oldu ama yine tutturamadıkVar var istanbulda moda’da var cokta seviyordum harika bir spor oluyor hem ama ara verdim 2 aydir :)
Ben de zumbaya gidiyorum haftada 2 14 aydır deniyoruz olmuyor ara verip denediğim de oldu ama yine tutturamadıkAlakası var mıdır gerçekten bilmiyorum o yüzden.
Zumbada asiri tempolu hoplama ziplamali bilemedim. Tedavi oldunuz mu?
Umarım guzel haberini alırız beklenen ader günü ayın kaçı?Merhabalar , bizde bir seneyi geçti deniyoruz geçen ay da Olmayınca bütün umutlarım tükendi çok kötü oldum son atımlık kurşunumla bu ay incir kürü , süt buharı denedim: ovilasyonla takip ettim şimdi beklemedeyim. Umarım herkes bir an önce bebişine kavuşur
Günaydın . Ayın 23 ünüUmarım guzel haberini alırız beklenen ader günü ayın kaçı?
Bunun markası Laboquick mi? Bence teste devam et ama, şu resimdeki son testi yaptığın günü ve ondan sonraki 3 günü arka arkaya değerlendir canım. Bence aynı koyuluğa gelmiş.Kızlar ben 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mudur
Umarım guzel haberini alırız beklenen ader günü ayın kaçı?
Hepsi ovulasyon gibi geldi bana.. Benimkiler normal günlerde t cizgisi yok denecek kadar silik ovulasyon günlerimde 2 gün aynı koyuluga gelmişti seninkiler aynı koyulukta gibi görünüyor hepsiKızlar ben 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mudur
İlk 2 gun biraz negatif ikinci cizgi 3. Gun koyu son ıkı test aynı gun yapılan teestHepsi ovulasyon gibi geldi bana.. Benimkiler normal günlerde t cizgisi yok denecek kadar silik ovulasyon günlerimde 2 gün aynı koyuluga gelmişti seninkiler aynı koyulukta gibi görünüyor hepsi
Oben dıye bır testBunun markası Laboquick mi? Bence teste devam et ama, şu resimdeki son testi yaptığın günü ve ondan sonraki 3 günü arka arkaya değerlendir canım. Bence aynı koyuluğa gelmiş.
Oben dıye bır
testi bilmem ama şimdi iyi günlerin bi kaç gün sonra belirti arama stresi başlatacak (şuan bende olduğu gibi ) her dk kendimi dinliyorum ve dinledikçe bütün belirtileri buluyorumOben dıye bır test
Umarim senın sonun ıyı olur ama ben yıne hüsran hıssedıyorumtesti bilmem ama şimdi iyi günlerin bi kaç gün sonra belirti arama stresi başlatacak (şuan bende olduğu gibi ) her dk kendimi dinliyorum ve dinledikçe bütün belirtileri buluyorum
Sen çalışma aşamasındasın benim yumurtamın çatladığı gün eşim yurtdışına çıktı çatlamadan önceki bi kaç günün tutma ihtimalini düşünüyorum aslına bakarsan umudum yok ama kendimi oyalıyorum işteUmarim senın sonun ıyı olur ama ben yıne hüsran hıssedıyorum