Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen çalışma aşamasındasın benim yumurtamın çatladığı gün eşim yurtdışına çıktı çatlamadan önceki bi kaç günün tutma ihtimalini düşünüyorum aslına bakarsan umudum yok ama kendimi oyalıyorum işte
Ne diyelim umut fakirin ekmeği bu da bızım ımtihanımız ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu ay da tekrardan nasıp olur mu pek ihtimalim yok

Zumbada asiri tempolu hoplama ziplamali bilemedim. Tedavi oldunuz mu?
Tedavi olmamı gerektrecek bi durum yok çok şükür. Tüm hormon testlerim normal yumurtalıklarda bi sıkıntı yok eşimin sperm testi sonuçları da gayet iyi. Doktoruma gittim bu ayı kaçırmışız ama önümüzdeki ay klomene başlayacağım yumurta takibi için , 3 ay da öyle deneyecekmişiz syine olmazsa hsg çekilecek tüplerde tıkanıklık var mı diye.

Tedavi olmamı gerektrecek bi durum yok çok şükür. Tüm hormon testlerim normal yumurtalıklarda bi sıkıntı yok eşimin sperm testi sonuçları da gayet iyi. Doktoruma gittim bu ayı kaçırmışız ama önümüzdeki ay klomene başlayacağım yumurta takibi için , 3 ay da öyle deneyecekmişiz syine olmazsa hsg çekilecek tüplerde tıkanıklık var mı diye.
gebe kalcagmı zannetmiyorm ama yumurtalarımı cok gelişti benm bu ay 4 yumurtam olstu 22-24mm buyukluklerinde doktorda şaşırdı iğne bile vermedi ama zannetmiyorm tutmaz 1 hafta kaldı adetime bekliyorum bu klomeni 3.kullanısımdıı artk buda olmazsa baska sey uygulasn doktor

Hayırlı akşamlar bende 1 senedir kalamıyorum eşimde de sorun yok 2 klomen çatlatma iğnesi tedavisinden sonra yine olmadı. Bu ay boş bıraktık 46 gün adet oldum kontrole gittiğimde çatlamayan yumurtalar olduğunu son kez klomeni bir dahaki aya anca deneyebilceğimizi söyledi olmazsa aşılama dedi pko hastayım bu arada çok üzüldüm eve geldim araştırdım biraz şu clife ballı macunu gördüm herkes olumlu yorum atmış ama bilemedim aldım bu gün geldi inşallah işe yarar

Hayırlı akşamlar bende 1 senedir kalamıyorum eşimde de sorun yok 2 klomen çatlatma iğnesi tedavisinden sonra yine olmadı. Bu ay boş bıraktık 46 gün adet oldum kontrole gittiğimde çatlamayan yumurtalar olduğunu son kez klomeni bir dahaki aya anca deneyebilceğimizi söyledi olmazsa aşılama dedi pko hastayım bu arada çok üzüldüm eve geldim araştırdım biraz şu clife ballı macunu gördüm herkes olumlu yorum atmış ama bilemedim aldım bu gün geldi inşallah işe yarar
aşılama zor bi süreç mii benmde klomeni 3.kullanısımdı artk bitti istemiyorum bundan snraki asamaya gecsin istiyorumm

aşılama zor bi süreç mii benmde klomeni 3.kullanısımdı artk bitti istemiyorum bundan snraki asamaya gecsin istiyorumm
Sürecinden değil mümkün olduğunca doğal olmasından yanayım ben. Daha bir çok seçenek varken femara gonalf vb gibi neden direk aşılama olayım ki

Ben de bikaç ay daha deneyip doktora gitmeyi ve sorun varsa yumurta geliştiricidir, çatlatma iğnesidir, aşılamadır, tüp bebektir denemeyi düşünebilirim. Ama çoğu kişi bunları istemiyo, doğal olsun istiyo. Tabi inşallah doğal yoldan olur bunda hemfikirim ama bu yöntemlerin zararlı yanları mı var benim bilmediğim de bu kadar çok insan bu yöntemleri çok çok mecbur kalmadıkça denemiyo

Ben de bikaç ay daha deneyip doktora gitmeyi ve sorun varsa yumurta geliştiricidir, çatlatma iğnesidir, aşılamadır, tüp bebektir denemeyi düşünebilirim. Ama çoğu kişi bunları istemiyo, doğal olsun istiyo. Tabi inşallah doğal yoldan olur bunda hemfikirim ama bu yöntemlerin zararlı yanları mı var benim bilmediğim de bu kadar çok insan bu yöntemleri çok çok mecbur kalmadıkça denemiyo
Canım dısarda mudahale aşılama catlatma ıgnesı ile kalınan hamılelıkerde düşük riski biraz daha fazla ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama bu risk sadece olmayadabılır inş dogal yoldan hamıle kalırsın

inşallah ama hiç belirti yok malesef
senin çörek otunla, başka bir konuda açmışlardı sütle maydonuzu kaynatıp buharına oturuyolarmış :21: ikisini birlikte yapıcamherşeyi deniyoruz bakalım
Bu ay hem cörek otu hem süt buharı hem sogan suyu denedim sonuç ne olur bilmiyorum 🤷‍♀️🙂

inşallah ama hiç belirti yok malesef
senin çörek otunla, başka bir konuda açmışlardı sütle maydonuzu kaynatıp buharına oturuyolarmış :21: ikisini birlikte yapıcamherşeyi deniyoruz bakalım
süt buharını bende yapmıştım 🤭
Bu ay hem cörek otu hem süt buharı hem sogan suyu denedim sonuç ne olur bilmiyorum 🤷‍♀️🙂
canım farklı kürleri aynı anda yapmamak gerekiyor diye biliyorum ben

Valla
süt buharını bende yapmıştım 🤭
canım farklı kürleri aynı anda yapmamak gerekiyor diye biliyorum ben
Valla önüme ne geliyorsa yapıyorum öyle de yok böyle de yok 4 ay önce kür falan denemeden hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bakalım bu ay nolcak

hay maşallah Allahına kurban kız:) işte yapmak istediğim bu inşallah sonuç alırsan yaz bana arkadaşım ne zaman bat ?
26 temmuz ma ben 3 ay önce düşük yaptım hemen tutar mı BIlmıyorum bu kürtajdan sonra ikinci adetimdi

X