Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm çok teşekkür ederim canım..Ben de cycyling tarzı grup derslere ve normal pilatese yogaya falan gidip ekstra bir de kendi programımla belirli günler ağırlık antremanları yapıyorum. Artık hafif tempo yürüyüş yapayım bari..
Pole dans ne güzel, turkiyede var olduğunu bilmiyordum..

Merhaba, ağırlık çalışmaları, vücudu yoran sporlar yumurtalık kalitesini bozuyormuş. Gebelik planlayanlara haftada 4 5 saat hafif tempoda pilates, yoga, yürüyüş,yüzme tarzı sporlar öneriyorlar.
Çok teşekkür ederim..İyi oldu bunları ögrendigim. Eşim de çok düzenli ve disiplinli spor yapıyor haftada 5 gün, benimde ağırlık çalışmamı spor yapmamı istiyor teşvik ediyor hep gaza getiriyor yani. Ona da söylemiştim ne alakası var demişti...Kızgınım şuan ona..

Erkek içinde geçerli. Ağırlık çalışmak bisiklet sürmek bile sakıncalı.spermleri olumsuz etkiliyormuş. Tüp bebek öncesi erkekler en az 3 ay önce sporu bıraksın deniyor.

Kızlar bebek sahıbı olmak için bol bol Meryem suresi okuyun ben okudum ve hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bır de Hz zekerrıyanın ettiği duayı edin her namazdan sonra

Eklentiler

• Screenshot_20190604-043649.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 52
Canim bend 11 aylık evliyim 2 aydır ovulasyon kullanıyorum yani bu 2ci ay benimd ilk ay tutmadı iyi değerlendirdiğimiz halde kısmet herşey sıkma canını send benim gibi birbirimizi motive edelim

Ben de sizinle aynı 11 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadi bu ay ovulasyon testine başladım bakalım kısmet inşallah isteyen herkese bu ay hayırlı bi şekilde nasip olur

Reactions: N8M

Var var istanbulda moda’da var cokta seviyordum harika bir spor oluyor hem ama ara verdim 2 aydir :)

Ben de sizinle aynı 11 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadi bu ay ovulasyon testine başladım bakalım kısmet inşallah isteyen herkese bu ay hayırlı bi şekilde nasip olur
Amin inşallah canım inşallah ikimizd seviniriz bu ay, geçen ay benimd ovilasyon tutmadı bu ay denemeye devam

Bende Bu aydan çok ümitliydim 4 aydır istiyoruz ve bu ay ovulasyon testide kullandım neden tutmadı anlayamadım

Canim bend 11 aylık evliyim 2 aydır ovulasyon kullanıyorum yani bu 2ci ay benimd ilk ay tutmadı iyi değerlendirdiğimiz halde kısmet herşey sıkma canını send benim gibi birbirimizi motive edelim
Bende bir ay kullandım tutmadı deme
Ben de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim Sizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.
2. Ovulasyon denemendemi oldu peki

Bende 1 ay kullandım tutmadı 2. Ay yine devam edicem demekki normal bişey sıkmayalım canımızı

Reactions: N8M
Evet 2.ay tuttu ama hiç bir problemi olmadığı halde 8.denemede tutanlarda var tamamen strese dayalı bence
Bencede kesinlikle ona inanıyorum çünkü ben teste başladım ve 37. Günde pik oldu ve pik olmadan 4-5 gün önce bırakmıştım test yapmayı demekki yumurtlamıyorum dedim ben ve kafamdan attım o ara tesadüfen bi sabah uyandım dur bugün yapiyim dedim yaptığım gün pik olmuştu testim gerçekten kendimizi rahatlatmamız gerek

Benimde adetim 2 gün önce geldi sağolsun gecikip beni bir de boş yere umutlandirmadi...bende çok umutluydum çok modum düştü.

Bende 6 gun gecikme ile bugun adet oldum tatlım. Yaşın erken bekle. Doktorlar zaten sana ilaç falan vermez sıkıntı yoksa. Ben 27 yaşındayım 2 sene olacak eylülde evleneli. 3 ay korundum sadece. Rahim filmi flan cekindim 1 sene dolunca herşey normal çıktı biraz daha bekle sonra yine gel dedi 6 7 ay bekledim olmadı klomen kullandım mayısta yumurta geliştiren buyuten bir ilaç 3 tane yumurta oluştu. Ve çatlatma ignesi olmama ragmen çatlamadılar. Kist olarak kaldı sonra eridi sogan kuru yaptım. Kist oluştugu için ve bi kaç gün adet oldugum için içemedim klomen bu aya kaldı salı gunu doktora gitcem. Allah herkesin bekleyişini hayırla sonuçlandırsın inşallah.

Benimde adetim 2 gün önce geldi sağolsun gecikip beni bir de boş yere umutlandirmadi...bende çok umutluydum çok modum düştü.
Siz spor yapıyorsunuz ya ağır spor yaptığınızda yumurtlama sonrası zamanı kısaltıyor.Bende spor yapıyorum bir ara haftada 4 gün yapıyordum sizin kdar olmasa da biraz zorluyordum kendimi o dönem hep erken oldum, tüp bebeğe hazırladığım için azalttım sporu. Bilginiz olsun sporla bağlantılı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…