- 11 Ocak 2019
- 517
- 474
-
- Konu Sahibi patatessss
Benimde bat çatlatma iğnesine göre 24 temmuz ama benim kac aydır 14 günü geçiyor 27 temmuzda kesin adet tarihim nerdeyse aynı zamanlarda olucaz sende şuan herhangi bir belirti varmı?İnşâllah Allah ne yazdıysa o
Akıntı var bıraz ara da bır karın bölgesinde hafıf hafıf batma var yogun göğüs agrısı yok ama arada bir geriliyor koyu idrar var ve vucut ısısı bıraz yuksek sonuc nolur bılmıyorum/QUOTE]
Benimde bat çatlatma iğnesine göre 24 temmuz ama benim kac aydır 14 günü geçiyor 27 temmuzda kesin adet tarihim nerdeyse aynı zamanlarda olucaz sende şuan herhangi bir belirti varmı?
İnşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın canımmValla
Valla önüme ne geliyorsa yapıyorum öyle de yok böyle de yok 4 ay önce kür falan denemeden hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bakalım bu ay nolcak
İnşallah canım hepimiz kalırızİnşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın canımm
İnşâllah canımİnşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın canımm
Benm ikinci klomenden sonra kist oldu doktor ara verdi bi de hgs istedi ama bu ay bende psikolojik olarak çöktüm 1 yıldır deniyorum olmuyor diğer ay film çektirecem bakalım Allah nasip etmek isterse olurkızlar bu ayda adet oldum tutmadı 3.klomenimdi iyice umudumu yitirdim
Öyle galiba.. Çocuğu olan arkadaşlarımdan sürekli eşimle bi akşam konuştuk artık zamanı geldi dedik 2. Ay hamile kaldım cümleleri duyuyorum. Nasıl yapılacağını mı bilmiyoruz acaba diye düşünmeye başladım vallaherkeste bi umutsuzluk var bende dahill bilmiyorum planlı gebelik yasayanlara inanın hayranımm biz uğraştığımız için olmuyor heralde
Ben arifoglu nu gördüm kendi mağazasında ama kullanmadım fiyatı 130 civarıydı heralde iyidir. Bende 32 yasindayim benim de adetime 12 gün var beklemedeyimMerhabalar arkadaslar..
31 yasindayim, bu ay basladik denemeye bizde, ovulasyon testi ile takip ettim. suanda adetime 10 gun var ve sabirsizlaniyorum, hatta erken test yaptim bile- tabiki negatif cikti.. bazi belirtiler var gibi gibi ama psikolojikte olabilir..
1 aydirda bazi takviyeler aliyorum coenzim Q10, hayit otu gibi.
size sorum ari sutu bal polen propolis kullanan var mi aranizda? marka secmekte zorlaniyorum, gecen ay 1 kutu bitirdim anavarza markaydi. degistirmek istiyorum eger oneriniz varsa cok sevinirim..
2. deneme ayımız, 32 yaşındayım, doktorum 35 e kadar 6 ay süre tanındigini söyledi..Bunlar rutin kontrollerde yapılması gereken. Siz yeni mi başladınız denemeye ve yaşınız kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Bunlara göre hiçbirşey yapmadan bekleyebilirsiniz stres olmazsınız. Ama uzun zamandır deniyorsanız ozmn değişir.
Selam, test yaptın mı sonuç nedir?Günaydın . Ayın 23 ünü
Daha çok yeni,stres yapmayın ozmn.2. deneme ayımız, 32 yaşındayım, doktorum 35 e kadar 6 ay süre tanındigini söyledi..
Seninde daha cok yeni bu kadar umutsuz olma1 sene olmak üzere malesef yapmadığım şey kalmadı iki gün sonra rahim filmim var artık fazlasıyla umutsuzum.
Yaa..Allah kolaylık versin hepimize canım inşallah sen de daha fazla beklemeden bebek sahibi olursun..benim yeğenim 3 tüp bebek ve 4 yıl deneme süresi sorunda kendiliğinden oldu.Daha çok yeni,stres yapmayın ozmn.
Bende 32 yasındayım ama 6yıldır deniyoruz
Umarım beni de fazla bekletmezYaa..Allah kolaylık versin hepimize canım inşallah sen de daha fazla beklemeden bebek sahibi olursun..benim yeğenim 3 tüp bebek ve 4 yıl deneme süresi sorunda kendiliğinden oldu.
Bebek gelmesi gereken zaman geliyor demek ki daha vaktiniz gelmemiş.