Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
/QUOTE]

Benimde bat çatlatma iğnesine göre 24 temmuz ama benim kac aydır 14 günü geçiyor 27 temmuzda kesin adet tarihim nerdeyse aynı zamanlarda olucaz sende şuan herhangi bir belirti varmı?
Akıntı var bıraz ara da bır karın bölgesinde hafıf hafıf batma var yogun göğüs agrısı yok ama arada bir geriliyor koyu idrar var ve vucut ısısı bıraz yuksek sonuc nolur bılmıyorum

Valla

Valla önüme ne geliyorsa yapıyorum öyle de yok böyle de yok 4 ay önce kür falan denemeden hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bakalım bu ay nolcak
İnşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın canımm

Merhabalar arkadaslar..

31 yasindayim, bu ay basladik denemeye bizde, ovulasyon testi ile takip ettim. suanda adetime 10 gun var ve sabirsizlaniyorum, hatta erken test yaptim bile- tabiki negatif cikti.. bazi belirtiler var gibi gibi ama psikolojikte olabilir..

1 aydirda bazi takviyeler aliyorum coenzim Q10, hayit otu gibi.
size sorum ari sutu bal polen propolis kullanan var mi aranizda? marka secmekte zorlaniyorum, gecen ay 1 kutu bitirdim anavarza markaydi. degistirmek istiyorum eger oneriniz varsa cok sevinirim..

Kızlar merhaba ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu ama hamıle olmadan önce ve hamıleyken adete hep 10 gun kala cok yogun ğöğüs ağrısı yasardim ben ama kürtajdan sonra sadece yumurtlama dönemimde hafıf bı ğöğüs agrısı yasıyorum sonra bitiyor yanı adet dahi olsa ya da hamılelık bıle olmuş olsa ben kürtajdan sonra göğüs agrısı yasamiyorum var mı böyle olan nolur yardım edin

kızlar bu ayda adet oldum tutmadı 3.klomenimdi iyice umudumu yitirdim
Benm ikinci klomenden sonra kist oldu doktor ara verdi bi de hgs istedi ama bu ay bende psikolojik olarak çöktüm 1 yıldır deniyorum olmuyor diğer ay film çektirecem bakalım Allah nasip etmek isterse olur

Arkadaşlar merhaba.. 28 yaşındayım. Evliliğimin 3. Yılı bitti 4.yılına girdim. Eşim de 33 yaşında. İlk günden beri korunmamamıza rağmen hiç gebelik yaşayamadım. Başlarda bu konuyu hiç kafama takmıyordum aslında hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyodum.. Birazda maddi sıkıntılarımız var, geç olması daha iyi bizde bütçemizi toparlarız diye düşünüyordum açıkçası. Üstelik kilo fazlamda vardı. Kilolu gebe kalıp bebeğe zarar vermek istememiştim. Ama zaman geçtikçe, ne kilomda ne de maddi durumumuzda bir düzelme olmadı. Üstüne sıkıntılar yakamızı bırakmadı. 8 ay önce hem babamı kaybettim hemde önce ben, daha sonra eşim işsiz kaldık. Üstelik artık çevremdeki herkes bizim bi tanıdığın çocuğu olmuyodu diye, siz bebek istemiyomusunuz diye cümleler kurmaya başladı.. Acılarını dışa vurabilen biri değilim ne yazık ki eşime bile gösteremiyorum bu konudaki üzüntümü çok fazla Rabbim büyük elbet bi zamanı vardır diyorum. Evliliğimizin 1.yılında eşimde bende doktora gitmiştik ve ikimizde de bi problem çıkmamıştı. Doktor sadece bana biraz hormon bozukluğun var birazda kilo fazlan var eğer hemen hamile kalmak istiyosan klomen vereyim demişti olur dedim 1 ay kullandım gebe kalmayınca devam etmedim ona da. Şimdi annemin yanında memleketteyim. Kısa süre sonra kendi evime dönücem ve döndüğümde ilk işim tabiiki doktora gitmek olacak yeniden ama bu süreyi de değerlendirmek, biraz olsun kendimi hazırlamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

1 sene olmak üzere malesef yapmadığım şey kalmadı iki gün sonra rahim filmim var artık fazlasıyla umutsuzum.

herkeste bi umutsuzluk var bende dahill bilmiyorum planlı gebelik yasayanlara inanın hayranımm biz uğraştığımız için olmuyor heralde

herkeste bi umutsuzluk var bende dahill bilmiyorum planlı gebelik yasayanlara inanın hayranımm biz uğraştığımız için olmuyor heralde
Öyle galiba.. Çocuğu olan arkadaşlarımdan sürekli eşimle bi akşam konuştuk artık zamanı geldi dedik 2. Ay hamile kaldım cümleleri duyuyorum. Nasıl yapılacağını mı bilmiyoruz acaba diye düşünmeye başladım valla

Ben arifoglu nu gördüm kendi mağazasında ama kullanmadım fiyatı 130 civarıydı heralde iyidir. Bende 32 yasindayim benim de adetime 12 gün var beklemedeyim

2. deneme ayımız, 32 yaşındayım, doktorum 35 e kadar 6 ay süre tanındigini söyledi..

Daha çok yeni,stres yapmayın ozmn.
Bende 32 yasındayım ama 6yıldır deniyoruz
Yaa..Allah kolaylık versin hepimize canım inşallah sen de daha fazla beklemeden bebek sahibi olursun..benim yeğenim 3 tüp bebek ve 4 yıl deneme süresi sorunda kendiliğinden oldu.
Bebek gelmesi gereken zaman geliyor demek ki daha vaktiniz gelmemiş.

Umarım beni de fazla bekletmez Aslında hala çocuksuz yapamam modunda değilim sadece bu belirsizlik hissi canımı sıkıyor. Normal hayatima devam edemiyorum acaba hamile miyim hissiyati ile.. Fazla cay kahve icsem vicdan azabi, sigara icmiyorum arada derece canım çekse, spora falan rahat rahat gidemiyorum hatta ev işi yaparken bile kendimi yordum mu acaba diye rahat edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…