- 12 Eylül 2018
- 758
- 1.043
- 113
- 36
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.881
Soğanı yemek başka bir şey. Ama tahmin ettiğim yöntem ise vajina bölgesinde enfeksiyona neden oluyor. Enfeksiyon aktı toksinler gitti diye bir de iyilestiklerini dusunuyorlar oysa iltihabi yapan sogan. Vajinaya sadece suyun bile dogrudan temasi dogru degil. bu arada İlacı zehirden ayıran dozduur. Doğal diye bitkisel tedaviler ile ölen bir sürü insan var ama doktorun önerdiği ilacı düzgünce kullanip ölen hiç duymadım.Bu yöntem ile hamile kalan bir çok kadın var. Soğan sonuçta ne zararı olabilir ki.. ilaç kullanmaktansa soğan tüketmek daha mantıklı gibi geldi bana.
Yumurtlamadan 17 gün sonrası yapılması gerekiyormuş çok erken yapiypruz testıEvet herkeste diyor çok erken yapmişsin 12 ve 14 gün yapsaydın diyorlar
akıntın falan varmı yada başka bu belirtiHerkes öyle diyor benim umudum da o zaten
Ya belirti olarak çıkmayan sivilcem var ama soğan kürü sivilce temizliyormuş kabızlık vardı bazen hayla oluyor arada mide yanması var iki gündür bilmiyorum daha önceki gebelikte oldu bacaklarım.agirmisti yumurtlama beşinci altıncı günü kasıkta batma var bire rahimde batma vardi arada oluyor yine birde afedersin ikinirken kabızlıkta kasıklarıma batma ağrı giriyor yani böyle var ama üç gündür hiç birini hissetmiyorum ve bunlar benim için belirti değilakıntın falan varmı yada başka bu belirti
Benim bugün on gün olduYumurtlamadan 17 gün sonrası yapılması gerekiyormuş çok erken yapiypruz testı
Yani bilmiyorum soğan kürüne güvendim ben oovulasyon testi güvendim bu ayBenim bugün on gün oldu
Adetinin geçmesini beklicen insallah tutar güzel haberlerini alirizBenim bugün on gün oldu
Bazen belirtiler yanlitiyo benim soğan kürünü biraktindan sonra çok fecı göğüs ağrım başladı çok dolu dolular kasıkta sızlama batma oluyor sureklı hıc olmamıştı halada devam ediyor umarım hepimiz güzel haberler alırızYa belirti olarak çıkmayan sivilcem var ama soğan kürü sivilce temizliyormuş kabızlık vardı bazen hayla oluyor arada mide yanması var iki gündür bilmiyorum daha önceki gebelikte oldu bacaklarım.agirmisti yumurtlama beşinci altıncı günü kasıkta batma var bire rahimde batma vardi arada oluyor yine birde afedersin ikinirken kabızlıkta kasıklarıma batma ağrı giriyor yani böyle var ama üç gündür hiç birini hissetmiyorum ve bunlar benim için belirti değil
Bazen belirtiler yanlitiyo benim soğan kürünü biraktindan sonra çok fecı göğüs ağrım başladı çok dolu dolular kasıkta sızlama batma oluyor sureklı hıc olmamıştı halada devam ediyor umarım hepimiz güzel haberler alırız
Canım inan benim hiç umudum yok sabah adet zaten sancım geldi gitti bacaklarıma ağrı girdi yani artık hiç umudum kalmadıAdetinin geçmesini beklicen insallah tutar güzel haberlerini aliriz
Merhaba kızlar napıyorsunuz. @hasrthasrt sende var mı güzel haber.rojbininannesi yinede bekle canım bugün kaç gün kaldı adetine
Allahtan umut kesilmez adet gününü bekleyelim bakalımCanım inan benim hiç umudum yok sabah adet zaten sancım geldi gitti bacaklarıma ağrı girdi yani artık hiç umudum kalmadı
Allahın izniyle inşAllah4-5 gün kaldı adrtime duphastom kullanıyordum o bitti yarın doktora gıdecegım insallah rabbim hepimize nasip eder bıran önce
Sen nasılsınAllahın izniyle inşAllah
İyiyim canım çok şükür benim de yumurtlama günümü değerlendiremeyeceğim annemlere gideceğim birkaç gün orda kalırım bu aydan hiç umudum yokSen nasılsın
Bakalım ne olacak adet olucam zaten kesin çünkü olsa testlerde çıkardı az önce ovulasyon yaptım çok az silik var gözle görülür üç gün kalmış zaten olsa oovulasyon testi köyü cikardi bakalım bu ay ne yapicam kafamda bir sürü şey var randevu aldım gidermiyim bilmiyorumAllahtan umut kesilmez adet gününü bekleyelim bakalım
Üç gün kalmış adetime canım adetin 3/4 günü randevum var femara ya başlamak istiyorum acaba doktora gitmeden alsam mı yada bilmiyorum konrtole gitsem mi doktor bir sene olunca gel demisri benimde altı ay oldu çocuk düşüneli bir yandan diyorum hayıt tohumunabaşlayimMerhaba kızlar napıyorsunuz. @hasrthasrt sende var mı güzel haber.rojbininannesi yinede bekle canım bugün kaç gün kaldı adetine
Hiç belli olmaz hayırlısı neyse o olsun canım bende yarına randevu aldım Duphaston kullandım bitti bakalım ne dıcek doktorBakalım ne olacak adet olucam zaten kesin çünkü olsa testlerde çıkardı az önce ovulasyon yaptım çok az silik var gözle görülür üç gün kalmış zaten olsa oovulasyon testi köyü cikardi bakalım bu ay ne yapicam kafamda bir sürü şey var randevu aldım gidermiyim bilmiyorum
Beklicez artık canım sen niye o ilacı içiyorsunHiç belli olmaz hayırlısı neyse o olsun canım bende yarına randevu aldım Duphaston kullandım bitti bakalım ne dıcek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?