- Konu Sahibi lavinya3434
Yükselir daha canımÇok teşekkür ederim canımmm. Şuan değer düşük olduğundan 2 gün sonra tekrar kan verecekmişim doktor öyle söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükselir daha canımÇok teşekkür ederim canımmm. Şuan değer düşük olduğundan 2 gün sonra tekrar kan verecekmişim doktor öyle söyledi
Gayet normal canım benim daha adet günün bile gelmeden bu kadar çıkmış maşallah.. Hızla yükselir sen sabırlı olmaya bak. Sağlığın yerinde oldukça doktora gitmek için acele etme. Mesela dayanabilirsen 3 hafta falan dişini sık sonra hem keseyi görmeye hem kalp atışlarını dinlemeye gidersin inşallah :)163,4 çıktı değerler Kızlar normal mi
Ya canımsınn beni burda o kadar çok motive ettin ki çok içtensin ya canım benim valla bu ay hamile kal inşallah ya gönülden istiyorum bunu ben bekleyemem ki canım şuan hatta birde eczaneden test alıp yapsam mı koyulaşır mı çizgi diye düşünüyorumGayet normal canım benim daha adet günün bile gelmeden bu kadar çıkmış maşallah.. Hızla yükselir sen sabırlı olmaya bak. Sağlığın yerinde oldukça doktora gitmek için acele etme. Mesela dayanabilirsen 3 hafta falan dişini sık sonra hem keseyi görmeye hem kalp atışlarını dinlemeye gidersin inşallah :)
İnşallah canım sende durum nedir soğan kürüne devam mıYükselir daha canım
Evetr canimm devam bakalim bende sonuc alacakmiyimmİnşallah canım sende durum nedir soğan kürüne devam mı
Yumurtlama gününü biliyor musun canım düzenli mi adet görüyorsunEvetr canimm devam bakalim bende sonuc alacakmiyimm
O senin kalbinin güzelliği canım Allah rast getiriyor işte böyle olunca Evet bak koyulaşma takibi yapabilirsin tabi evde kendi kendine. Yani genelde 6. hafta kese göründüğü 7-8. haftalarda kalp atışlarının duyulduğunu söylerler. Sürekli kan verip kendini de yaralama. Bir hafta sonra verirsen daha motive edici bir sonuç alırsın inşallah canım o arada da testlerle takibini yaparsın. Ama tabi yine de sen bilirsinYa canımsınn beni burda o kadar çok motive ettin ki çok içtensin ya canım benim valla bu ay hamile kal inşallah ya gönülden istiyorum bunu ben bekleyemem ki canım şuan hatta birde eczaneden test alıp yapsam mı koyulaşır mı çizgi diye düşünüyorum
Bu arada Aminn inşallah kalırım bu ay hamileO senin kalbinin güzelliği canım Allah rast getiriyor işte böyle olunca Evet bak koyulaşma takibi yapabilirsin tabi evde kendi kendine. Yani genelde 6. hafta kese göründüğü 7-8. haftalarda kalp atışlarının duyulduğunu söylerler. Sürekli kan verip kendini de yaralama. Bir hafta sonra verirsen daha motive edici bir sonuç alırsın inşallah canım o arada da testlerle takibini yaparsın. Ama tabi yine de sen bilirsin
Allah’ın izniyle sonuç alırsın umarım canımEvetr canimm devam bakalim bende sonuc alacakmiyimm
İnsallahh yaaaAllah’ın izniyle sonuç alırsın umarım canım
Zaten bugün alttan muayene etti kese daha oluşmamış rahim duvarın kalınlaşmış bu hamileliğe işaret dedi. 1 hafta sonra gitmek daha garanti olur. Fikir değiştirmezsem gitmem canım. Evde takibi yaparımO senin kalbinin güzelliği canım Allah rast getiriyor işte böyle olunca Evet bak koyulaşma takibi yapabilirsin tabi evde kendi kendine. Yani genelde 6. hafta kese göründüğü 7-8. haftalarda kalp atışlarının duyulduğunu söylerler. Sürekli kan verip kendini de yaralama. Bir hafta sonra verirsen daha motive edici bir sonuç alırsın inşallah canım o arada da testlerle takibini yaparsın. Ama tabi yine de sen bilirsin
Yok canım niye olsun bugün devam etseydin bazen atlanabiliyorKizlarrr ben dün sogan kurunu yapamadim kaynanam gile gittik yapamadim bi sıkınti olurmuki
Aynen öyle yap canım alttan muayeneden de kaçın bence zaten biraz.Zaten bugün alttan muayene etti kese daha oluşmamış rahim duvarın kalınlaşmış bu hamileliğe işaret dedi. 1 hafta sonra gitmek daha garanti olur. Fikir değiştirmezsem gitmem canım. Evde takibi yaparım
Ne biliyim takintiliyim birazYok canım niye olsun bugün devam etseydin bazen atlanabiliyor
biraz önce yaptığım test böyle çıktı canımAynen öyle yap canım alttan muayeneden de kaçın bence zaten biraz.
Belirginlesmis canim ya maşallahbiraz önce yaptığım test böyle çıktı canım
Ama hemen koyulaşmıyor 5 dk sonunda belirginleşiyorbiraz önce yaptığım test böyle çıktı canım
Ben var ya tutamadım söyledim canım onlar birbirine söyledi derken şuan herkes biliyor çok sevindiler. Ama üzerimde baskı oluştu bir şey olursa diyeBelirginlesmis canim ya maşallah
Ailelerinize soyledinizmi çok sevinmişlerdir