- Konu Sahibi lavinya3434
İlk tek cizgimi oluyorAma hemen koyulaşmıyor 5 dk sonunda belirginleşiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk tek cizgimi oluyorAma hemen koyulaşmıyor 5 dk sonunda belirginleşiyo
Neden baski olustuki ne kadar guzell birseyyBen var ya tutamadım söyledim canım onlar birbirine söyledi derken şuan herkes biliyor çok sevindiler. Ama üzerimde baskı oluştu bir şey olursa diye
Şimdi net değil ya canım bir şey olursa açıklama yapmak gerekecek o yüzdenNeden baski olustuki ne kadar guzell birseyy
Ahahha evet ama güzelYalniz ne kadar tuhaf hicbirimiz birbirimizin yuzunu bile goremiyoruz ama sohbet ediyoruz tanimiyoruz birbirimizi
Yokk yokk net inan artikkŞimdi net değil ya canım bir şey olursa açıklama yapmak gerekecek o yüzden
Sen 27 yasindamisin canimAhahha evet ama güzel
Evet direkt 2 si koyulaşmıyorİlk tek cizgimi oluyor
Evet canım sen kaç yaşındasınSen 27 yasindamisin canim
21Evet canım sen kaç yaşındasın
Soğan kürünü uyguladın mı bugün canım dün uygulamamışsın bir şey olmaz ama mesela öyle günlerde gece eve geldiğinde içebilirsin sorun olmaz ben öyle yapmıştım
Evet canim dun uygulayamadim ama bugun sabah uyguladim bide gece yatarken yapicamSoğan kürünü uyguladın mı bugün canım dün uygulamamışsın bir şey olmaz ama mesela öyle günlerde gece eve geldiğinde içebilirsin sorun olmaz ben öyle yapmıştım
Neden sabah akşam içmiyorsun canımEvet canim dun uygulayamadim ama bugun sabah uyguladim bide gece yatarken yapicam
Sabah aksam işte şimdimi iciyim acabaNeden sabah akşam içmiyorsun canım
Aç karnına yemekten önce içSabah aksam işte şimdimi iciyim acaba
Ben sabah 9-10 bazen 11 akşam da 6 yemekten önce canım tabi bazen akşam içemedim gece içmek zorunda kaldımSen sabah aksam kacta iciyordun
Kizlar ben hazir suyla yaptim ama su sari degill nedenkiiBen sabah 9-10 bazen 11 akşam da 6 yemekten önce canım tabi bazen akşam içemedim gece içmek zorunda kaldım
Yengem yapıyordu soğan ve incir kürü ve faydasını gördüMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?