- Konu Sahibi lavinya3434
Kac gun varki regline belki vardir canimm bende yeni basladimda çok korkuyorumGeçen ay ayrıydık bu ay bir aradaydık mesela. Soğan kürü de yaptım, belirtiler de hissedince dedim herhalde oldu ama kendimi kandırmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun varki regline belki vardir canimm bende yeni basladimda çok korkuyorumGeçen ay ayrıydık bu ay bir aradaydık mesela. Soğan kürü de yaptım, belirtiler de hissedince dedim herhalde oldu ama kendimi kandırmışım
İçme suyuyla yapıyorsun değil mi birde ılıktan bi tık sıcakken iç ben öyle içtimİlk once kaynayan suyun icine kabuklarini soyup 4 e böldüğüm soğanlari atiyorum 5 dakika da öyle kaynatiyorum biraz iliyinca içiyorum cok midemi bulandiriyor ama yapicak bisey yok
Ben 12 gün uygulayabildim bir de Allah tarafından sanırım aksilik çıktı son zamanlarda sabah içip gece içiyordum tekrar daha sonra hevesim kaçtı aman olursa olur dedimİlk once kaynayan suyun icine kabuklarini soyup 4 e böldüğüm soğanlari atiyorum 5 dakika da öyle kaynatiyorum biraz iliyinca içiyorum cok midemi bulandiriyor ama yapicak bisey yok
Ceşme suyuyla yapiyorum sorun olurmukiİçme suyuyla yapıyorsun değil mi birde ılıktan bi tık sıcakken iç ben öyle içtim
Amin canım inşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur İnşallah benim için de Eylül hayırlı zamandır ve nasip olurYaa inşallah bence de eylül de hamile kalacaksın canım evrene güzel enerji gönderelim bende kız istedim baştan beri ama sağlıklı olsun öncelikle ne olursa olsun
Ne guzell sende etki etmiş insallah bizdede etki ederrBen 12 gün uygulayabildim bir de Allah tarafından sanırım aksilik çıktı son zamanlarda sabah içip gece içiyordum tekrar daha sonra hevesim kaçtı aman olursa olur dedim
5-6 gün var da kanda çıkmadığı için ihtimal yok canım. Yumurtlama günü üzerinden 10 gün geçti var olsa kanda çıkardı.Kac gun varki regline belki vardir canimm bende yeni basladimda çok korkuyorum
Canım acaba bu ay incir kürünü mü yapsan birdeGeçen ay ayrıydık bu ay bir aradaydık mesela. Soğan kürü de yaptım, belirtiler de hissedince dedim herhalde oldu ama kendimi kandırmışım
Canım bide bugün ilk günüm kasığıma ara ara igne batar gibi oluyorİçme suyuyla yapıyorsun değil mi birde ılıktan bi tık sıcakken iç ben öyle içtim
Sen içme suyuyla yap bundan sonra klorsuz su olması gerekiyormuşCeşme suyuyla yapiyorum sorun olurmuki
Olsun canım hem daha 1 sene bile olmamiş gonlunu ferah tut olucak inşallah rabbimin izniyle5-6 gün var da kanda çıkmadığı için ihtimal yok canım. Yumurtlama günü üzerinden 10 gün geçti var olsa kanda çıkardı.
Yok kuzum ya bu sefer de hormonları bozmaktan korkuyorum. İncir kürü de prolaktin yüksekliğine insülin direncine falan yol açabiliyor. Üst üste denemeye çekinirim. İlaçları kullanayım biraz da güzel besleneyim bu ay da öyle deneyelim.Canım acaba bu ay incir kürünü mü yapsan birde
Bilmiyorum canım ya psikolojik olabilir mi acaba soğan sonuçta ya ben zararlı olabileceğini hiç düşünmüyorumCanım bide bugün ilk günüm kasığıma ara ara igne batar gibi oluyor
Onu nerde bulucamki satiliyormuSen içme suyuyla yap bundan sonra klorsuz su olması gerekiyormuş
Evet evet hazır su kullan canımSen içme suyuyla yap bundan sonra klorsuz su olması gerekiyormuş
Sen bilirsin tabi ki canımYok kuzum ya bu sefer de hormonları bozmaktan korkuyorum. İncir kürü de prolaktin yüksekliğine insülin direncine falan yol açabiliyor. Üst üste denemeye çekinirim. İlaçları kullanayım biraz da güzel besleneyim bu ay da öyle deneyelim.
Sende olmuşmuyduBilmiyorum canım ya psikolojik olabilir mi acaba soğan sonuçta ya ben zararlı olabileceğini hiç düşünmüyorum
Kız bildiğin içme suyu işte marketlerde satılanOnu nerde bulucamki satiliyormu
Onlara aldanma canım. Yeni yumurtlama dönemine gidene kadar böyle belirtiler yaşarsın. Adetine bir hafta kalasıya kadar belirti arama bile.Olsun canım hem daha 1 sene bile olmamiş gonlunu ferah tut olucak inşallah rabbimin izniyle
Evet doğru diyosunOnlara aldanma canım. Yeni yumurtlama dönemine gidene kadar böyle belirtiler yaşarsın. Adetine bir hafta kalasıya kadar belirti arama bile.