- Konu Sahibi lavinya3434
Hamilemi kaldi canimmYengem yapıyordu soğan ve incir kürü ve faydasını gördü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilemi kaldi canimmYengem yapıyordu soğan ve incir kürü ve faydasını gördü
Evet hamile kaldı. Aslında öncesinde bir düşük yapmıştı sonra çocukları olmuyor diye kürler yapıyordu. Ama 500 gr doğdu yavrumuz hamd olsun yaşıyor şant takılı, bir takım sağlık sorunları var. Özel dersler alıyor şimdiHamilemi kaldi canimm
Cok gecmis olsun canim sende yapmayi dusunuyosun yoksaEvet hamile kaldı. Aslında öncesinde bir düşük yapmıştı sonra çocukları olmuyor diye kürler yapıyordu. Ama 500 gr doğdu yavrumuz hamd olsun yaşıyor şant takılı, bir takım sağlık sorunları var. Özel dersler alıyor şimdi
Nasıl yani canım sarı değil derkenKizlar ben hazir suyla yaptim ama su sari degill nedenkii
Canim normalde kaynatiyodum sari renk oluyodu simdi kaynattigimda beyazdiNasıl yani canım sarı değil derken
Benim de beyaz oluyordu canımCanim normalde kaynatiyodum sari renk oluyodu simdi kaynattigimda beyazdi
Bazen sarıya dönük oluyordu soğanla alakalı sanırımBenim de beyaz oluyordu canım
Birde 5 dk geçmesin kaynama süresi kaynamaya başladığında 4 e böldüğün soğanı suyun içine at kapağını kapatBazen sarıya dönük oluyordu soğanla alakalı sanırım
Benim de beyaz oluyordu canım
Kapagini kapatmiyordym benBirde 5 dk geçmesin kaynama süresi kaynamaya başladığında 4 e böldüğün soğanı suyun içine at kapağını kapat
Ben kullanmadığım çaydanlığın üstünü kullanıyordum süzmekte kolay oluyorduBirde 5 dk geçmesin kaynama süresi kaynamaya başladığında 4 e böldüğün soğanı suyun içine at kapağını kapat
O kadar önemli olduğunu düşünmüyorum canım ibrahim Saraçoğlu verdiği tarifte öyle diyordu bende eksiksiz yapmaya çalıştımKapagini kapatmiyordym ben
Anladim canimmmO kadar önemli olduğunu düşünmüyorum canım ibrahim Saraçoğlu verdiği tarifte öyle diyordu bende eksiksiz yapmaya çalıştım
Valla yavrum 26 aylık bir oğlum, 9 aylık bir kızım var. 18 haftalık da ikiz gebeyim. Nasipse iki tane aslan parçası geliyor. Yaşım 30 ve çocuktan görmeye gelenlere huni de getirin diyorum ☺☺Cok gecmis olsun canim sende yapmayi dusunuyosun yoksa
Hay masaallahh rabbim bzede nasip eder insallah hemen gebe kaldinizmi pekiValla yavrum 26 aylık bir oğlum, 9 aylık bir kızım var. 18 haftalık da ikiz gebeyim. Nasipse iki tane aslan parçası geliyor. Yaşım 30 ve çocuktan görmeye gelenlere huni de getirin diyorum ☺☺
Niye detaylı anlatmaz ki yani senin ki umarım öyle değildir demiş cevap da vermedi dahaŞimdi burada bi arkadaşın da adet günü gelmeden test yapmış silik çıkmış aynı onunda adet günü 18’i yani bugünmüş özelden yazmıştım. Ne durumdasın diye kimyasal olduğunu söyledi moralim bozuldu kızlar
Ya canim ama kimyasalda deger cok dusuk diye biliyorumm bennŞimdi burada bi arkadaşın da adet günü gelmeden test yapmış silik çıkmış aynı onunda adet günü 18’i yani bugünmüş özelden yazmıştım. Ne durumdasın diye kimyasal olduğunu söyledi moralim bozuldu kızlar
Bende öyle biliyorum sizce benim değer normal miYa canim ama kimyasalda deger cok dusuk diye biliyorumm benn
Bence normal canimBende öyle biliyorum sizce benim değer normal mi