- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.301
Yani aklında kalacağına yap gitsin zaten daha var bende negatif düşünüyorum ama belli olmaz bu formda çok şey gördük
negatif çıktı yumurtlamaymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani aklında kalacağına yap gitsin zaten daha var bende negatif düşünüyorum ama belli olmaz bu formda çok şey gördük
En azından değerlendir bu günlerini bak yumurtlamiyordun şimdi iki defa yumutluyorsunnegatif çıktı yumurtlamaymis
Evet ya sansima umarım tutarda eşime doğum gününde sürpriz yaparım Bugün gündüz değerlendirdim birde yarın degerlendircem nasipseEn azından değerlendir bu günlerini bak yumurtlamiyordun şimdi iki defa yumutluyorsun
İnşallah canım ikiz olsun inşallahEvet ya sansima umarım tutarda eşime doğum gününde sürpriz yaparım Bugün gündüz değerlendirdim birde yarın degerlendircem nasipse
Belli olmaz canimnegatif çıktı yumurtlamaymis
Olsunda ikiz tek hiç farketmez Ekim şans getirsin ya adet günümüzu sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım ikiz olsun inşallah
Evet canım erken ama dahaBelli olmaz canim
Bende sabırsızlıkla bekliyorum canım aynen olsunda ikiz uçuz farketmezOlsunda ikiz tek hiç farketmez Ekim şans getirsin ya adet günümüzu sabırsızlıkla bekliyorum
Olsunda ikiz tek hiç farketmez Ekim şans getirsin ya adet günümüzu sabırsızlıkla bekliyorum
[/QUOTE evet yaaa insallahh bakalim
İlkCanim kac yildie deniyosun
Soğan kuru rahim temizliği için iyi geliyor diye biliyorum annem yaptı kilo verdiMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Canım ne yaptın adet oldunmuCanimn esimde surekli sorup duruyor regli oldunmi falan diyee coo uzuluyorum olmadi diye
Kac yildir evlisinSoğan kuru rahim temizliği için iyi geliyor diye biliyorum annem yaptı kilo verdi
Ben yaptım çok akıntı oldu rahim temizleniyor dediler ama bogazimda sorun var onu tetikledi çok rahatsız oldum bitene kadar.
Ayrıca onu içince çocuk olmadı bana yaramadı yani
Yok daha olmadimCanım ne yaptın adet oldunmu
Yok canim olmadim dahaCanım ne yaptın adet oldunmu
Test yapasana canım normalde gecikirmiYok daha olmadim
Yok canim olmadim daha
Duzenliydi su siralarr bilmiyorum vallaha insallah vardirTest yapasana canım normalde gecikirmi
Canım zaten bir sıkıntı varsa icememeliyidin ben bildiğim için içtim ama on gün tek içtim herkese yaramıyor zatenSoğan kuru rahim temizliği için iyi geliyor diye biliyorum annem yaptı kilo verdi
Ben yaptım çok akıntı oldu rahim temizleniyor dediler ama bogazimda sorun var onu tetikledi çok rahatsız oldum bitene kadar.
Ayrıca onu içince çocuk olmadı bana yaramadı yani
İnşallah vardır canım ya adet belirtisi varmı gerçi adet hamilekik aynı belirtiDuzenliydi su siralarr bilmiyorum vallaha insallah vardir