- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
Senin sonuç çıktı mı yoksa yarına mi kaldiEvet hep ayaklarım üşür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sonuç çıktı mı yoksa yarına mi kaldiEvet hep ayaklarım üşür
Yarına kaldı canımSenin sonuç çıktı mı yoksa yarına mi kaldi
Jeli denemedim de ovülasyon testini kullandımOlsun canim uzulme bir gebenin gunlugunden jell denedinmi
Canim jel ve balik yaginida kullan bence ben kullanmadimda kullanicammJeli denemedim de ovülasyon testini kullandım
İnşallah pozitif çıkar bizede umut olursunYarına kaldı canım
Onlar ne içindi. Ben bir de geçen sene mfk ürünü denedim ama eş paketi bir aylık aldık ama eşim kullanmadığı için ben iki ay kullandım mfk bir ay daha kullan dedi ama maddiyatı bizi aşınca alamadım kaldı öyle ama onunda faydasını gördüm ama yine bir şeyler yok. Ben kendimi şartlandırmasam her şey yolunda olacak ama hiçbir şey yolunda gitmiyor ben zorluyorum herşeyiCanim jel ve balik yaginida kullan bence ben kullanmadimda kullanicamm
Hayırlısı canım ya ama kimsenin moralini bozmak istemem ama galiba adet olacağım. Olmıyorsa da olmuyor artık bir şey yapmak istemiyorum. Çok yoruldum hem ruhen hem fizikenİnşallah pozitif çıkar bizede umut olursun
Hayir sakinn kendini birakma sende gebe kalicaksin bir gun hem daha kac yil olduki hemen birakma kendini boyleeHayırlısı canım ya ama kimsenin moralini bozmak istemem ama galiba adet olacağım. Olmıyorsa da olmuyor artık bir şey yapmak istemiyorum. Çok yoruldum hem ruhen hem fiziken
Tek taraflı ve düşük amhla mı? Eşim unursamıyor umusasa içinden işine odaklandığı için fazla düşünmüyor. Her şeye herkese ben koşturuyorum. Allah vermiyorsa napalım yapacak bir şey yokHayir sakinn kendini birakma sende gebe kalicaksin bir gun hem daha kac yil olduki hemen birakma kendini boylee
Canim umursuyordur ama erkekler belli etmiyor gercektenn oyle dusunmeTek taraflı ve düşük amhla mı? Eşim unursamıyor umusasa içinden işine odaklandığı için fazla düşünmüyor. Her şeye herkese ben koşturuyorum. Allah vermiyorsa napalım yapacak bir şey yok
Amin inşallah . Ama öyle düşünmeyin zamanı vardır ha 1 yıl sonra ha 10 sene sonra beklemekten başka çaremiz yok olucak Allah'ın izniyleHayırlısı canım ya ama kimsenin moralini bozmak istemem ama galiba adet olacağım. Olmıyorsa da olmuyor artık bir şey yapmak istemiyorum. Çok yoruldum hem ruhen hem fiziken
Sogan kuru nasil gidiyorAmin inşallah . Ama öyle düşünmeyin zamanı vardır ha 1 yıl sonra ha 10 sene sonra beklemekten başka çaremiz yok olucak Allah'ın izniyle
Bıraktım canım 10 günü tamamladım bıraktımSogan kuru nasil gidiyor
Heee iyi belirti falan varmiBıraktım canım 10 günü tamamladım bıraktım
Soğan kürü yaptığım günden beri göğüste doluluk hissi var ara ara kasıklarima sızlama giriyor sen nasılsın sende belirti falan var mı adetine de az kaldiHeee iyi belirti falan varmi
Canimm bendede bir belirti yok suanlik gunde 1 kere kasigima agri giriyorSoğan kürü yaptığım günden beri göğüste doluluk hissi var ara ara kasıklarima sızlama giriyor sen nasılsın sende belirti falan var mı adetine de az kaldi
İnşallah biran önce bizde hamile kalırız çok zor bi süreç yavaş yavaş yorulmaya başladım çok üzülüyorumCanimm bendede bir belirti yok suanlik gunde 1 kere kasigima agri giriyor
Evet canimm bende cok uzuluyorum gercekten cok takiyorum malesefİnşallah biran önce bizde hamile kalırız çok zor bi süreç yavaş yavaş yorulmaya başladım çok üzülüyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canimm bende cok uzuluyorum gercekten cok takiyorum malesef
Yok canim ne icin ooHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnfolic combi diye hap var kullanmismiydin hic