- 25 Eylül 2022
- 561
- 279
- Konu Sahibi lavinya3434
Bilmem ki. Ne zaman kan versem hep öyle oluyor. Hani bazen iki tip alınsa uzar ama tek tüpten tek tahlil istesek bile geç sonuç veriyorYa niye oyle geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem ki. Ne zaman kan versem hep öyle oluyor. Hani bazen iki tip alınsa uzar ama tek tüpten tek tahlil istesek bile geç sonuç veriyorYa niye oyle geç
Hayırlısı valla bilmiyorum ya içimden ya olduysa bu sefer diyor bazende kendini kandırma her seferinde aynı şeyi yapıyorsun adetin gelecek diyor. Bilmiyorum ama olursa gerçekten çok güzel şeyler olacak inanıyorum.İnşallah güzel haberlerle gelirsin belki geç dollenme olur
Olucak inşallah olumsuz düşünme zamanı vardır kan testin bakalım ne cikacakHayırlısı valla bilmiyorum ya içimden ya olduysa bu sefer diyor bazende kendini kandırma her seferinde aynı şeyi yapıyorsun adetin gelecek diyor. Bilmiyorum ama olursa gerçekten çok güzel şeyler olacak inanıyorum.
Olucakk insallahHayırlısı valla bilmiyorum ya içimden ya olduysa bu sefer diyor bazende kendini kandırma her seferinde aynı şeyi yapıyorsun adetin gelecek diyor. Bilmiyorum ama olursa gerçekten çok güzel şeyler olacak inanıyorum.
Amh dusuktuu deme seninOlucakk insallah
Amh dusuktuu deme senin
Kactii canim diger degerlerin nasildi ben degerlerimi atsam anlrmisinEvet canım
Evet anlarım. Amk 0.31 şu an daKactii canim diger degerlerin nasildi ben degerlerimi atsam anlrmisin
Prolaktin (süt hormonu) peynir ve incir gibi şeyler tüketiyor musun yüksek çikmiş dikkat et. Tsh, serbest t3 ve t4 olan tiroidle ilgili onlar normal çıkmış yüksek ya da düşük olmaması lazım. Lh ve fsh da iyi onlarda yumurtalarınla alakalı. Onlarda iyi ama bunları adetliyken baktırdın değil mi ?Bunlar sonuclarim
Evet canim adetliyken baktirdim amh bakmadi ama doktorum nedenkiProlaktin (süt hormonu) peynir ve incir gibi şeyler tüketiyor musun yüksek çikmiş dikkat et. Tsh, serbest t3 ve t4 olan tiroidle ilgili onlar normal çıkmış yüksek ya da düşük olmaması lazım. Lh ve fsh da iyi onlarda yumurtalarınla alakalı. Onlarda iyi ama bunları adetliyken baktırdın değil mi ?
Evet yaşla alakası yok. Ben 26 yaşındayım ama amh 0.31 maalesef. 24 yaşındayken 0.83 tü. Ben de halen gencim. Sen yine de baktır ama şunu diyim stres yaptıkçada hormonlar çok etkileniyorDoktorum amh gerek yok yaşin genc dedi ama bence yasla alakasi yok
Seni. Neydi degerlerin pekiEvet canim adetliyken baktirdim amh bakmadi ama doktorum nedenki
Aynen oylee bencedee cok dogruuEvet yaşla alakası yok. Ben 26 yaşındayım ama amh 0.31 maalesef. 24 yaşındayken 0.83 tü. Ben de halen gencim. Sen yine de baktır ama şunu diyim stres yaptıkçada hormonlar çok etkileniyor
Canim fsh lh kac sennin
Video gelmiyor sanırım ekran görüntüsü atayım bekle birBenim de amh düşük olduğu için fsh hep yükselirdi. Benimkide böyle.
Canim o zamann benim amh dusuk degildir deme fsh normal ciktiBenim de amh düşük olduğu için fsh hep yükselirdi. Benimkide böyle.