- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.001
Folik asit gibiymis doktorum bana günde kactane alicagimi söylemedi internetten baktım herkes sabah akşam kullanmis bende öyle kullanıyorum bı zararı olmaz umarımYok canim ne icin oo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folik asit gibiymis doktorum bana günde kactane alicagimi söylemedi internetten baktım herkes sabah akşam kullanmis bende öyle kullanıyorum bı zararı olmaz umarımYok canim ne icin oo
Canim bende folidoce kullaniyorumFolik asit gibiymis doktorum bana günde kactane alicagimi söylemedi internetten baktım herkes sabah akşam kullanmis bende öyle kullanıyorum bı zararı olmaz umarım
Canim bende folidoce kullaniyorum
Kızlar siz kaç yaşındasınızFolik asit gibiymis doktorum bana günde kactane alicagimi söylemedi internetten baktım herkes sabah akşam kullanmis bende öyle kullanıyorum bı zararı olmaz umarım
Ben 21 yaşindayım daha yeni girdimKızlar siz kaç yaşındasınız
19 yaşındayim ben 1 senelik evliyimKızlar siz kaç yaşındasınız
Bende 1 senelik evliyim19 yaşındayim ben 1 senelik evliyim
Evet canım söylemiştin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahBende 1 senelik evliyim
Seninde canim benimm eşinn istiyormu peki senin kadar dusuyormu ustuneEvet canım söylemiştin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Esim benden daha çok istiyor bı bebeğimizin olmasını elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz umarım faydasını görürüzSeninde canim benimm eşinn istiyormu peki senin kadar dusuyormu ustune
Benim esimde cok istiyorr insaalllahh olurrr rabbimin izniyleEsim benden daha çok istiyor bı bebeğimizin olmasını elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz umarım faydasını görürüz
Evett yaa küçüğüz dahaaİnşAllah olur kızlar. Allah gönlünüzdeki hayırlısıyla versin. Siz daha küçükmüşsünüz
Senin sonuclar ciktimiEvett yaa küçüğüz dahaa
Senin sonuclar ciktimi
Uzulme canimm bu sefer tutmadi ama dnemeye devammŞmdi çıktı ben de ona baktım. 0.51 maalesef ki negatif
Gec dollenmede olabilirŞmdi çıktı ben de ona baktım. 0.51 maalesef ki negatif
Nasıl yani. 3 bile değil ki 0.51 de sanmıyorumGec dollenmede olabilir
Canim negatifte cikabiliyorNasıl yani. 3 bile değil ki 0.51 de sanmıyorum
Adetime 3gün var daha ama sancım da var sanmıyorum ya hep aynı çıkıyor sonuç 025 050 falan yani kürlere başlamayım mı kafamı karıştırma kızCanim negatifte cikabiliyor
Bütün sonuçlarım burda fakültedeki hastanedr olanı gözükmüyorAdetime 3gün var daha ama sancım da var sanmıyorum ya hep aynı çıkıyor sonuç 025 050 falan yani kürlere başlamayım mı kafamı karıştırma kız