- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.021
Amin inşallah rabbim rasip etsinİnşAllah olur kızlar. Allah gönlünüzdeki hayırlısıyla versin. Siz daha küçükmüşsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim rasip etsinİnşAllah olur kızlar. Allah gönlünüzdeki hayırlısıyla versin. Siz daha küçükmüşsünüz
Negatif mi cikti sonucun adet olmadigin sürece umut var üzülmeBütün sonuçlarım burda fakültedeki hastanedr olanı gözükmüyor
Evet negatif çıktı ama Adetim 3 gün varNegatif mi cikti sonucun adet olmadigin sürece umut var üzülme
Daha varmış ya yükselir inşallahEvet negatif çıktı ama Adetim 3 gün var
Ben sizin kadar umutlu değilim. 3 gün sonra görüşürüz. Dicem adet oldum diye sanki güzel bir şeymiş gibiDaha varmış ya yükselir inşallah
Olumsuz dusunmeyin ya olucak Allah'ın izniyle adette olursanız en azından gecikme olmadığı için sevinirizBen sizin kadar umutlu değilim. 3 gün sonra görüşürüz. Dicem adet oldum diye sanki güzel bir şeymiş gibi
Camim 1.20 de cikkmiss gebelik vrmiydiBütün sonuçlarım burda fakültedeki hastanedr olanı gözükmüyor
Canim senin bat ne zamanBen sizin kadar umutlu değilim. 3 gün sonra görüşürüz. Dicem adet oldum diye sanki güzel bir şeymiş gibi
7 ekimCanim senin bat ne zaman
Benimde 9 ekim7 ekim
Yok kızlar 5 ın üstünde olursa gebelik var demektirCamim 1.20 de cikkmiss gebelik vrmiydi
Heee anladimYok kızlar 5 ın üstünde olursa gebelik var demektir
Canim peki adetin nasil geliyor çokmuCanim senin bat ne zaman
Canim peki adetin nasil geliyor çokmu
Kizlarr ne yapiyorsunuzzYok kızlar 5 ın üstünde olursa gebelik var demektir
Bugun siddetli kasik agrima agri girdi ama saniyelikj acaba adetim yaklasiyor diyemiKizlarr ne yapiyorsunuzz
Valla ev işi biraz kasıkta ağrı devam böyle hafiften bir üşümeKizlarr ne yapiyorsunuzz
İyiyiz canım sen ne yapıyorsun nasilsinKizlarr ne yapiyorsunuzz
Normalde gecikiyormuydu adetinValla ev işi biraz kasıkta ağrı devam böyle hafiften bir üşüme
Normalde gecikiyormuydu adetin
HmmmYok kız daha günüm gelmedi ama eylül ekim ayında ve şubat veya nisan ayında gecikme olur hava değişiminden