- Emoji Skoru
- 280
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi lavinya3434
-
E nabızdan fsh karşılaştır de sonra benimki gibi grafik çıkıyor onu bana at bakalım birCanim o zamann benim amh dusuk degildir deme fsh normal cikti
Benim hatta tiroid ı'm hep yüksek olduğu için yumurtalara zarar veriyormuş. Düştü şükür o da. Ama geç kalındı.E nabızdan fsh karşılaştır de sonra benimki gibi grafik çıkıyor onu bana at bakalım bir
Hmmm o zaman normaldir. Amh ortlama da seninki.Canim fsh te deger normal diyorr
Canim fsh te deger normal diyorr
Amh baktirmadimki amh yazmiyorHmmm o zaman normaldir. Amh ortlama da seninki.
Hayır yani önceki mesajın da dedin ya o zaman düşük değil amh diye ondan öyle dedimAmh baktirmadimki amh yazmiyor
Yani fsh yuksek olunca amhda duser diye biliyorum ama yinede kafam karisijHayır yani önceki mesajın da dedin ya o zaman düşük değil amh diye ondan öyle dedim
Bu yazıdan dolayı öyle dedimCanim o zamann benim amh dusuk degildir deme fsh normal cikti
Tamam doğru diyorsun ikimizde aynı şeyi diyoruzYani fsh yuksek olunca amhda duser diye biliyorum ama yinede kafam karisij
Ama seninki normal cikmis yuksek degil diyorummTamam doğru diyorsun ikimizde aynı şeyi diyoruz
Haaa. Evet bu sefer düştü ben civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu sularını birleştirip içiyorum düştü o şekilde yani. Stresten yükseliyor ya da düşüyor. Ben adetliyken çok strese girdiğim için hep eror veriyordu hormonlar. Sancım azaldıkça stres yapmayı azalttım. Öyle diyim sana o içtiğim otlarda büyük bir fark oluştu. Eskisi gibi çok sancılanmıyorum kistten dolayı çok sancı ve kanama oluyordu. Çok şükür o da normale girdiAma seninki normal cikmis yuksek degil diyorumm
Oo otlarii neredenn aldinnHaaa. Evet bu sefer düştü ben civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu sularını birleştirip içiyorum düştü o şekilde yani. Stresten yükseliyor ya da düşüyor. Ben adetliyken çok strese girdiğim için hep eror veriyordu hormonlar. Sancım azaldıkça stres yapmayı azalttım. Öyle diyim sana o içtiğim otlarda büyük bir fark oluştu. Eskisi gibi çok sancılanmıyorum kistten dolayı çok sancı ve kanama oluyordu. Çok şükür o da normale girdi
Aktardan canım.Oo otlarii neredenn aldin
Canim sonuc ciktimiAktardan canım.
Yok canım ya sabaha kaldı . Sancım arttı hiç umudum kalmadı yaCanim sonuc ciktimi
Ya neden uşuyosunki acaba adet olacaginda hep oluyormuydu caninYok canım ya sabaha kaldı . Sancım arttı hiç umudum kalmadı yadoktora da sordum onaylandığında görünür hale gelir dedi ondan doktor kaydıda gözükmüyor taaa ben 4 te yazmıştım doktora. Hala gözükmüyor. Ayaklarım donuyor yatağın içinde çorap üstüne patik giydim . Böyle olupta hamile kalan var mı bilmiyorum ama bence yok.
Evet hep ayaklarım üşürYa neden uşuyosunki acaba adet olacaginda hep oluyormuydu canin
Olsun canim uzulme bir gebenin gunlugunden jell denedinmiEvet hep ayaklarım üşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?