- 25 Eylül 2022
- 561
- 279
- Konu Sahibi lavinya3434
Kapalı ise çok ciddi bir şey olmassa o ilaç zaten açıyor merakla etmeyinBenn bideee kapalimi diye korkarim yaaa acidan ziyadee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapalı ise çok ciddi bir şey olmassa o ilaç zaten açıyor merakla etmeyinBenn bideee kapalimi diye korkarim yaaa acidan ziyadee
Seninki acikti demeKapalı ise çok ciddi bir şey olmassa o ilaç zaten açıyor merakla etmeyin
Evet açıktı canımSeninki acikti deme
İnsallah gebe kalirim ona gerek kalmazEvet açıktı canım
İnşAllah hayırlısıyla canımİnsallah gebe kalirim ona gerek kalmaz
Kızlar ben dayanamadım emin olmak için gittim kan verdim. Neden derseniz ben testlere fazla şey yapamıyorum tamam bazıları doğru gösteriyor ama kan da daha belli en azından 5in üstü ya da 5 ın altı oldu mu insan emin oluyor. Sancım çok yok göğüslerim daha ön planda hiç bu kadar ağrıdığını görmemiştim. Bu netleşmeyen şeyler bir gün beni mahvedecekGünaydın kızlar ben test yaptım negatif çıktı. Şu ar+ı med yazan marka varya ondan yaptım. Ama göğüslerim şişmekten patlayacak gibi bu sabah ateşimi ölçtüm. 36.5° dün 36°di. Kan verim mi acaba yoksa yarından itibaren kürlerime başlayım mı? (Adet sancısı için)
Canimm sonuc ne kan testii verdinmi merak ettimKızlar ben dayanamadım emin olmak için gittim kan verdim. Neden derseniz ben testlere fazla şey yapamıyorum tamam bazıları doğru gösteriyor ama kan da daha belli en azından 5in üstü ya da 5 ın altı oldu mu insan emin oluyor. Sancım çok yok göğüslerim daha ön planda hiç bu kadar ağrıdığını görmemiştim. Bu netleşmeyen şeyler bir gün beni mahvedecek
Kan verdim ama sonuç daha çıkmadıCanimm sonuc ne kan testii verdinmi merak ettim
Ne zaman cikicakkmis kii hadi insallah vardirKan verdim ama sonuç daha çıkmadı
Daha e nabıza bile düşmedi ya akşamı bulur ya da yarını bizim sağlik ocağı böyleNe zaman cikicakkmis kii hadi insallah vardir
Bilmiyorum ya sancım var yok değil ama daha çok göğüslerim ağrıyor ne yapcam şaşırdım.Ne zaman cikicakkmis kii hadi insallah vardir
E nabizdan baksana cikmistir benceeBilmiyorum ya sancım var yok değil ama daha çok göğüslerim ağrıyor ne yapcam şaşırdım.
Baktım doktor kaydı bile girilmemişE nabizdan baksana cikmistir bencee
Mutlaka haber verr canimBaktım doktor kaydı bile girilmemiş
Tamam canım hele çıksın biMutlaka haber verr canim
Canimm naptinnTamam canım hele çıksın bi
Baktım hala bir şey yok sonuçlar çıkmamış bizim genelde Sağlık Ocağı sonuçları akşama doğru çıkıyor ya da yarın sabah 10 gibi çıkıyor bekliyorum hala Ama umudum yok HayırlısıCanimm naptinn
İnşallah güzel haberlerle gelirsin belki geç dollenme olurBaktım hala bir şey yok sonuçlar çıkmamış bizim genelde Sağlık Ocağı sonuçları akşama doğru çıkıyor ya da yarın sabah 10 gibi çıkıyor bekliyorum hala Ama umudum yok Hayırlısı
Ya niye oyle geçBaktım hala bir şey yok sonuçlar çıkmamış bizim genelde Sağlık Ocağı sonuçları akşama doğru çıkıyor ya da yarın sabah 10 gibi çıkıyor bekliyorum hala Ama umudum yok Hayırlısı