- Konu Sahibi lavinya3434
Yok nehatifAaa canimm gebemisin acabaa cunku sogan suyu adet duzensizliginide yok eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok nehatifAaa canimm gebemisin acabaa cunku sogan suyu adet duzensizliginide yok eder
Hemen umitsizlige kapilma gec dollenmedirYok nehatif
Hsg bayiltilirsan hiç acimiyorCanimm hic bisey demedi esinden sperm testi istoyorum dedi banada guzel yumurta hucrelerin var dedii hsg cekin dedim odaa dediki hsg acili bir işlemm sperm testinden sonra cekelim dedi
Sen cektinmiHsg bayiltilirsan hiç acimiyor
Canım adet olacakmışım gibi bir hal var ama göğsüm fena şişkin fena ağrıyor ve tomurcuklar hiç gitmiyor ama adet olacakmışım gibi belim ağrıyor alttan kan gelecek gibi his var. Yine de yarın test yapayım mı çünkü hastalanmadan civan perçemi içiyorum kist için. Yarın 4 gün kalıyor adetime. Emin olmadan da içmek istemiyorumBende aliyim canimm senn test yaptinmi
Özelde iğne yapıyorlar bayıltmadan da aynı ağrı hafif yani normal kontrol deki gibi acımıyor yabi boşuna anestezi uygulamayın vücudunuza bence benim fikrimHsg bayiltilirsan hiç acimiyor
Bence yap bir test yada kan testi verrrCanım adet olacakmışım gibi bir hal var ama göğsüm fena şişkin fena ağrıyor ve tomurcuklar hiç gitmiyor ama adet olacakmışım gibi belim ağrıyor alttan kan gelecek gibi his var. Yine de yarın test yapayım mı çünkü hastalanmadan civan perçemi içiyorum kist için. Yarın 4 gün kalıyor adetime. Emin olmadan da içmek istemiyorum
Sen cekmismiydin korkuyorum ben bide sorun varmi diyeeÖzelde iğne yapıyorlar bayıltmadan da aynı ağrı hafif yani normal kontrol deki gibi acımıyor yabi boşuna anestezi uygulamayın vücudunuza bence benim fikrim
EvetSen cektinmi
Ee nasildi sonuclar neydii bidee ondan sonrada gebelik sansi artiyormus ne zaman cektin
Çektim iki ay sonra gebe kaldim komyasal oldu bir daha kalamadimEe nasildi sonuclar neydii bidee ondan sonrada gebelik sansi artiyormus ne zaman cektin
Peki evlendikten ne kadar sonra gebe kaldinÇektim iki ay sonra gebe kaldim komyasal oldu bir daha kalamadim
Yumurtlama az kalmış dört gun falan takvimde öyleO zaman bırak beklemede kal ovulasyon ile takip et ama yinede sen bilirsin devam etmek istiyorsan
Düzenli icmen lazım etkisi.icin bu ayı bekle ikici ayda tutan var bence bu ya bekle ben tutmasa bu ay beklicem burdaki ay yapmamAcaba ben bu ay bidahami yapsam kizlar gecen ay yaptigimda bazen 1 2 gun icmedigim olmustuu acaba duzensizmi ictim
Esim cok kiziyorr bidaha hastaneye gitmek yok diyor zamani var diyorDüzenli icmen lazım etkisi.icin bu ayı bekle ikici ayda tutan var bence bu ya bekle ben tutmasa bu ay beklicem burdaki ay yapmam
Benimkide öyle bekliyoruz artık kurlere başvurdum ben hayıt tohumu varmış incir kürü varmış onları denerim bu ay olmasa iki ay sonra onları denerimEsim cok kiziyorr bidaha hastaneye gitmek yok diyor zamani var diyor
Ona göre değerlendir inşallah tutarYumurtlama az kalmış dört gun falan takvimde öyle
Aynen inşallah tutar bu ayOna göre değerlendir inşallah tutar
Çektim dediğim gibi özelde yaptırdım geçen sene iğne yaptılar normal muayene gibi gözüm açık ekran da baktım öyle çok acı yoktu normal muayene ağrısı gibi korkmanıza gerek yokSen cekmismiydin korkuyorum ben bide sorun varmi diyee
Benn bideee kapalimi diye korkarim yaaa acidan ziyadeeÇektim dediğim gibi özelde yaptırdım geçen sene iğne yaptılar normal muayene gibi gözüm açık ekran da baktım öyle çok acı yoktu normal muayene ağrısı gibi korkmanıza gerek yok