- Konu Sahibi lavinya3434
Keciboynuzu pekmezi pekiSperme de yumırtaya da faydası çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keciboynuzu pekmezi pekiSperme de yumırtaya da faydası çok
Ona da faydası çok diyen var ama ben kullanmadım eşimde kullanmadı. Eşimin testi de iyiydi ama çizip 10 gün bile sürmesi fazla çitmedi sonra gittiğimiz de sordu nasıl yükseldi diye biz de böyle böyle çittik dedim doktor iyi yapmışsınız dediKeciboynuzu pekmezi peki
Bende aliyim canimm senn test yaptinmiOna da faydası çok diyen var ama ben kullanmadım eşimde kullanmadı. Eşimin testi de iyiydi ama çizip 10 gün bile sürmesi fazla çitmedi sonra gittiğimiz de sordu nasıl yükseldi diye biz de böyle böyle çittik dedim doktor iyi yapmışsınız dedi
Bence iç bir zarari olmaz bencee canim anlayamadim adett oldunmj peki kac gun var adetineKızlar merhaba ben adet oldum gün soğan kürüne başlamıştım baya kanamam daha önce iki defa soğan kürü ile hamile kalmıştım yedi gün tek devam etmiştim sonra o ay hamile kalmıştım bu sefer yine aynısı yaptım adeteten başladım bugün dokuz gün acaba devam etsem mi ya anneme danıştım içme dedi artık yeter dedi bende yumurtlamaya denk gelmesin diye oovulasyon testi almıştım hani diyorum içeyim yumurtam gelişsin yumurtlayana kadar acaba içsem mi içmesem mi bilmiyorim
Yok yapmadım canım 5 günüm var dahaBende aliyim canimm senn test yaptinmi
20 /22gun var adete adet günü içmiştim on gün olucak yarın bazıları diyor zararlı adetini.cabuk söker diyorlar annemde dedi içme falan kafam karıştıBence iç bir zarari olmaz bencee canim anlayamadim adett oldunmj peki kac gun var adetine
Diger gebeliklerinde yaptigin aymi hamile kaldin bidee ilk olmuyormuydu neden sogan kuru yapmistin20 /22gun var adete adet günü içmiştim on gün olucak yarın bazıları diyor zararlı adetini.cabuk söker diyorlar annemde dedi içme falan kafam karıştı
Ben zannetmiyorum ama sen bilirsin tabi20 /22gun var adete adet günü içmiştim on gün olucak yarın bazıları diyor zararlı adetini.cabuk söker diyorlar annemde dedi içme falan kafam karıştı
Yok içme yeter bende anneme danıştım fazlası zarar dedi 10. Günüm bugün 10 günü tamamla bekle demişti çok mu kanaman varKızlar merhaba ben adet oldum gün soğan kürüne başlamıştım baya kanamam daha önce iki defa soğan kürü ile hamile kalmıştım yedi gün tek devam etmiştim sonra o ay hamile kalmıştım bu sefer yine aynısı yaptım adeteten başladım bugün dokuz gün acaba devam etsem mi ya anneme danıştım içme dedi artık yeter dedi bende yumurtlamaya denk gelmesin diye oovulasyon testi almıştım hani diyorum içeyim yumurtam gelişsin yumurtlayana kadar acaba içsem mi içmesem mi bilmiyorim
Evet ilk yaptığım ay hamile kalmıştım ilk gebelikte kızımda yani benim adetler sancılı geçerdi baya kötü olurdum hastanelik olurdum evliligimin iki ci ayı bir yakınım tavsiye etti iç iltihaplarin sokulsun diye içtim yedi gün tek o ay hamile kaldım diğer gebelikte ise kendim için kürtaj oldum boş gebelikten altı ay geçti tekrar içmeye karar verdim yedi gün icitim o ay yine hamile kaldım ama kallbi durduDiger gebeliklerinde yaptigin aymi hamile kaldin bidee ilk olmuyormuydu neden sogan kuru yapmistin
Yaaa anladimm canim birak o zaman senn icmissin zatenn bayaaEvet ilk yaptığım ay hamile kalmıştım ilk gebelikte kızımda yani benim adetler sancılı geçerdi baya kötü olurdum hastanelik olurdum evliligimin iki ci ayı bir yakınım tavsiye etti iç iltihaplarin sokulsun diye içtim yedi gün tek o ay hamile kaldım diğer gebelikte ise kendim için kürtaj oldum boş gebelikten altı ay geçti tekrar içmeye karar verdim yedi gün icitim o ay yine hamile kaldım ama kallbi durdu
Yok canım kanamam yok 24 Eylül başladım adet günümde bugün dokuz yarın on olucak soğan kürüne annemle dün danıştım içme dedi biriksam mi bilemedim yoksa onu tamamlayim miYok içme yeter bende anneme danıştım fazlası zarar dedi 10. Günüm bugün 10 günü tamamla bekle demişti çok mu kanaman var
Evet nerdeyse on gundur içiyorum adet gününde baya kanamam oldu adeeten iki gün sonra baya akıntı oldu bende yarın da için birakiyim mi acabaYaaa anladimm canim birak o zaman senn icmissin zatenn bayaa
Ben 15 gun ictim bisey olmadi ama gebede kalamadimYok canım kanamam yok 24 Eylül başladım adet günümde bugün dokuz yarın on olucak soğan kürüne annemle dün danıştım içme dedi biriksam mi bilemedim yoksa onu tamamlayim mi
10. Günü tamamla bırak bence günde 1 defa mi iciyordunYok canım kanamam yok 24 Eylül başladım adet günümde bugün dokuz yarın on olucak soğan kürüne annemle dün danıştım içme dedi biriksam mi bilemedim yoksa onu tamamlayim mi
Yok iki defa içiyorum ılık aç karinla10. Günü tamamla bırak bence günde 1 defa mi iciyordun
Nasip canım ya ilk ay olanda var ikici ayda ben diğerlerinde oldum bakalım bu sefer olucakmi iki kürtaj oldum belki etki eder oda bir işe yaramazBen 15 gun ictim bisey olmadi ama gebede kalamadim
Acaba ben bu ay bidahami yapsam kizlar gecen ay yaptigimda bazen 1 2 gun icmedigim olmustuu acaba duzensizmi ictimYok iki defa içiyorum ılık aç karinla
O zaman bırak beklemede kal ovulasyon ile takip et ama yinede sen bilirsin devam etmek istiyorsanYok iki defa içiyorum ılık aç karinla